Megaport Cloud Router (MCR)

Implementeer en beheer moeiteloos privéverbindingen tussen meerdere cloud providers.

BEGIN NU

Megaport Cloud Router (MCR)

Overwin multi-Cloud Managementuitdagingen

Gegevens verplaatsen en beheren tussen cloud serviceproviders (CSP's) kunnen traag, complex en duur zijn. Als het belangrijkste netwerkknooppunt van Arizona, phoenixNAP kunt u deze problemen aanpakken door toegang te bieden tot Megaport Cloud Router (MCR) rechtstreeks vanuit onze Phoenix data center.

Door gebruik te maken van phoenixNAPDankzij de connectiviteitsmogelijkheden van de volgende generatie kunt u optimaal profiteren van de diensten van toonaangevende bedrijven cloud providers zoals AWS, Google Clouden azuur. Omzeil het openbare internet tijdens het openen cloud diensten en geniet van veilige, flexen snelle gegevensoverdracht zonder middelen te verspillen aan eigendom van de infrastructuur.

Fast

Fast

Implementeer een virtuele router dicht bij uw werkelijke cloud onramp voor gegevensoverdracht met lage latentie.

Veilig Bestellen

Veilig Bestellen

Maak geavanceerde netwerkbeveiliging mogelijk met direct cloudTecloud connectiviteit.

Flexibel

Flexibel

Profiteer van snelle en eenvoudig schaalbare implementatie en provisioning via Software-Defined Networking.

Testimonial

"PhoenixNAP is de beste faciliteit waar we zijn geweest. Alle infrastructuur is technisch goed en state-of-the-art. De keuze aan vervoerders is fantastisch. En het personeel, van verkoop tot beveiliging tot NOC, is behulpzaam en behulpzaam. Ik kan het niet aanbevelen phoenixNAP genoeg."

– Kevin Bowling, oprichter, Blue Box Systems

Hoe te stroomlijnen Cloud Netwerken met MCR

Megaport Cloud Router is een beheerde virtuele routeringsservice waarmee organisaties on-demand Layer 3-privéconnectiviteit tussen verschillende netwerken of serviceproviders tot stand kunnen brengen. Het virtualiseert routeringsservices en neemt namens u intelligente routeringsbeslissingen, waardoor direct, privé en veilig wordt gegarandeerd cloudTecloud verkeer. Het maakt gegevensoverdracht met lage latentie tussen verschillende services mogelijk met extra beveiliging en lagere TCO.

Gestroomlijnd Cloud Netwerken met MCR

MCR werkt door twee of meer onafhankelijke Virtual Cross Connect (VXC)-services in één routeringsdomein te verbinden. Het onderling verbinden van meerdere services via MCR ondersteunt meerderecloud of hybride-cloud computergebruik zonder de noodzaak van eigendom of onderhoud van apparatuur. MCR wordt bestuurd via een intelligente interface die draait op de Software Defined Networking (SDN)-infrastructuur van Megaport en helpt u de complexiteit van het netwerkrouteringsbeheer aanzienlijk te verminderen.

Wat kunt u doen met MCR?

Met MCR kunt u eenvoudig verbindingen met lage latentie en hoge privacy beheren. Optimaliseer uw bedrijfskritische workloads en zet naadloos een multiregionaal netwerk op.

  • Stel een privénetwerk in tussen meerdere cloud en on-prem services zonder geavanceerde kennis van netwerkengineering
  • Schaal de routeringsdoorvoer via vier snelheidsniveaus: 1 Gbps, 2.5 Gbps, 5 Gbps of 10 Gbps
  • Verlaag de latentie van gegevensoverdracht door in te schakelen direct connectionen tussen verschillende CSP's
  • Gebruik Border Gateway Protocol (BGP) en Multi Exit Discriminator (MED) voor VXC-prioritering
  • Schakel BGP snel in of uit via de BGP-afsluitschakeloptie
  • MCR-verbindingen toevoegen aan Google Cloud Platform via Google API-integratie

Klik. Aansluiten. Consolideren.

DIRECT AAN DE SLAG

Verbeteren Cloud Connectiviteit met phoenixNAP

Onze Phoenix data center biedt infrastructuuroplossingen om uw digitale transformatie te ondersteunen. De thuisbasis van meer dan 40 netwerk-, telecom- en bandbreedteprovidersis onze faciliteit een interconnectiviteitsknooppunt voor het zuidwesten van de VS.

Met meerdere 10 Gbps transitverbindingen op een 6.3+ Tbps backbone en een wereldwijde aanwezigheid op 5 continenten, phoenixNAP voldoet aan uw connectiviteitsbehoeften en optimaliseert tegelijkertijd uw infrastructuurkosten. Daarnaast onze Phoenix data center biedt direct connectionen aan AWS Direct Connect en Google Interconnect, waardoor geavanceerde beveiliging en verbindingen met lage latentie mogelijk zijn voor toonaangevende cloud dienstverleners.

Strategisch gelegen in een rampvrij gebied, de 160,000 vierkante. ft. phoenixNAP De Phoenix-faciliteit biedt hoogwaardige, opex-gemodelleerde oplossingen, waarmee u uw IT kunt moderniseren en tegelijkertijd uw TCO kunt verlagen. Ons brede Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-portfolio creëert een sterke basis voor het gebruik van MCR en helpt u op weg naar cloud adoptie van computers.

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud

Gebouwd voor hybride IT, Bare Metal Cloud's automatiseringsgestuurde speciale instanties maken dit mogelijk cloud-natief server inrichting met ingebouwde Infrastructure-as-Code (IaC)-ondersteuning

Dedicated Servers

Dedicated Servers

Kies uit een breed scala aan geoptimaliseerde toegewijd aan servers die uw gevirtualiseerde workloads ondersteunen en hoge prestaties en beveiliging leveren met lagere TCO.

Data Security Cloud

Data Security Cloud

Krijg on-demand toegang tot een beveiligen cloud milieu gebouwd voor het verwerken en beschermen van gevoelige werklasten. Versterk uw gegevens met lagen software- en hardwaregebaseerde beveiliging.

Managed Private Cloud

Managed Private Cloud

Omarm onze volledig beheerd, privé cloud infrastructuur om te voldoen aan uw productie-, opslag- en beveiligingsvereisten zonder voorafgaande kapitaalinvesteringen.

Een solide basis voor foutloze virtualisatie

Met behulp van MCR en onze Phoenix data centerMet de connectiviteitstechnologie verwijdert u de complexiteit die uw zakelijke doelstellingen in de weg staat. Optimaliseer cloud netwerken om gegevens sneller en eenvoudiger te leveren.

Omarm hybride Cloud

Omarm hybride Cloud

Het distribueren van bedrijfskritieke workloads over verschillende omgevingen zorgt niet alleen voor kostenbesparingen, maar biedt uw bedrijf ook ongeëvenaarde flexibiliteit. Maak gebruik van de aanwezigheid van Megaport in onze Phoenix data center, combineer uw poort met MCR en gebruik deze om ander publiek te binden cloud verbindingen met uw gevirtualiseerde resources op locatie.

Schakel Multi-Cloud

Schakel Multi-Cloud

Gebruik MCR om uw aparte cloud workloads die zich bij verschillende CSP's bevinden. Creëer een low-latency, high-security netwerk voor uw hele ecosysteem zonder eigendom van de infrastructuur. Uitbreiden naar hybride-cloud connectiviteit op aanvraag door implementatie direct connectionen naar uw on-prem oplossingen in onze data center.

Breid uw aanwezigheid uit

Breid uw aanwezigheid uit

Een MCR verstrekken in phoenixNAP's Phoenix data center en creëer privéverbindingen naar verschillende locaties over de hele wereld, waardoor uw bereik wordt vergroot zonder uw fysieke infrastructuur uit te breiden. Verbind uw meerdere datalocaties en bedien ze vanuit uw phoenixNAP implementatie.

Vernieuw uw Cloud Routingbeheer

LATEN WE BEGINNEN