webhosting-oplossingen

Het proces om een ​​webhost te zijn

Als Hosting Provider voelt het runnen van uw bedrijf soms als een 'multi-core' parallel proces. Tussen het uitbreiden van uw klantenbestand, het ondersteunen van de behoeften van uw klanten en het beheren van uw bedrijfsinfrastructuur, ondervinden uw activiteiten ongetwijfeld af en toe een belemmering.

Wat als u een deel van het zware werk dat een Host is, zou kunnen ontlasten, meer zaken zou kunnen krijgen en behouden en uw activiteiten zou kunnen uitvoeren met 'dual core'-snelheid en -prestaties ... en dat alles tegen een kosteneffectieve prijs?

schaalbare webhosting

schaalbare

Laat uw hostingbedrijf groeien met meer snelheid en lagere kosten en gebruik een van onze infrastructuuroplossingen om snel op te schalen en snel op de markt te komen.

betrouwbare IT

Betrouwbaar

Houd uw klanten langer trouw door betrouwbare service te leveren vanaf phoenixNAP. Vertrouwd door honderden webhosts, leveren wij met een 100% uptime-garantie, snelle 24/7/365 ondersteuning en bekwaam, vriendelijk personeel.

veilige webhosting

Veilig Bestellen

Behoud een gevoel van opluchting en vertrouwen, wetende dat u uw bedrijfsstrategieën verder kunt ontwikkelen op een meer schaalbare, solide en veilige plek, met phoenixNAP.

Toegewijd aan uw hosting succes

phoenixNAP biedt u een schaalbaar, betrouwbaar en betaalbaar platform waarmee u meer omzet kunt genereren en uw dienstenportfolio met ons kunt uitbreiden Dedicated Servers, Virtual Private Data Center, Openbaar Cloud en opslagaanbiedingen.

Ons resellerprogramma biedt u vroege voorraadtoegang en het 'best in breed'-voordeel van het doorverkopen van de nieuwste Intel Xeon®-processors, samen met hardware en technologieën van merken als SuperMicro®, Brocade®, Dell SonicWall®, VMware®, Nexenta®, Racemi® en meer. En in tegenstelling tot andere infrastructuurproviders, bieden wij u aangepaste resellerprijzen zonder een vast kortingspercentage. Dit betekent grotere marges en meer winst voor uw bedrijf om te groeien.

met phoenixNAPkunt u ook de ultieme betrouwbaarheid en prestaties leveren, omdat uw bedrijfsinfrastructuur draait op ons volledig redundante 10 Gigabit-netwerk, met netwerkbeveiliging op bedrijfsniveau en een wereldwijde voetafdruk. U en uw klanten ontvangen snelle responstijden voor ondersteuning van 20 minuten of minder. Allemaal ondersteund door onze toonaangevende service level agreement.

phoenixNAP LEVERT AAN HUN RESELLERS:

  • Een volledig redundant, alle 10 Gigabit netwerk, met netwerkbeveiliging op bedrijfsniveau en een wereldwijde voetafdruk
  • U en uw klanten ontvangen snelle responstijden voor ondersteuning van 20 minuten of minder
  • Onze toonaangevende service level agreement

Als  phoenixNAP Web Hosting Reseller, u bent niet zomaar een nummer. Wij bieden u een toegewijde Customer Success Manager, die u een conciërge-verbinding geeft binnen ons bedrijf. Uw Personal Customer Success Manager is toegewijd aan het begrijpen van uw behoeften en blijft zich inzetten om ervoor te zorgen dat u over de infrastructuur beschikt die nodig is om te slagen.

Vragen hebben? NEEM CONTACT OP MET ONZE OPLOSSINGENEXPERTS