SaaS-hostingprovider

Onderhoud aan uw wereldwijde SaaS-hostingbehoeften

DIRECT AAN DE SLAG

SaaS-hostingprovider

Krachtige oplossingen voor uw SaaS-imperium

Te allen tijde zorgen voor gestroomlijnde softwarelevering is een topprioriteit voor SaaS-organisaties. Zelfs de kleinste verstoringen van de dienstverlening hebben een negatieve invloed op gebruikerservaringen en daarom is het hebben van een stabiele IT-infrastructuur van vitaal belang voor SaaS-aanbieders.

Met krachtige en flexible IaaS-oplossingen van phoenixNAP, kunt u een groot aantal klanten betrouwbare en veilige toegang tot uw software bieden. Onze SaaS-hostingdiensten zorgen voor optimale prestaties, schaalbaarheid en wereldwijd bereik. U kunt profiteren van onze flexBetrouwbare opex-gebaseerde modellen om op een kostenefficiënte manier een stabiele basis te leggen voor de groei van uw bedrijf.

SaaS-hostingoplossingen - pictogramconsistente prestaties

Consistente prestaties

Bied uw klanten betrouwbare, krachtige software met behulp van flexBetrouwbare IaaS-oplossingen om een ​​stabiele IT-architectuur op te bouwen.

SaaS-hostingoplossingen - pictogram-betrouwbare toegang

Betrouwbare toegang

Bescherm kritieke gegevens met cyberbeveiligingsoplossingen op bedrijfsniveau om het vertrouwen van klanten op te bouwen.

SaaS-hostingoplossingen - pictogram-geavanceerde schaalbaarheid

Geavanceerde schaalbaarheid

Reageer snel op dynamische eisen en maak ook op piekmomenten optimale prestaties mogelijk.

Testimonial

“Ik weet dat het te veel klinkt, maar ik kan vrijuit zeggen dat ik het niet zo ver had gehaald, als het niet voor phoenixNAP en hun steun en begeleiding.”

– Antony B., sneaker Server

SaaS-hostingfuncties

Waarde creëren als SaaS-hostingprovider is een complex proces dat van meerdere factoren afhangt. Enkele van de belangrijkste zijn de constante uitbreiding van het gebruikersbestand en positieve gebruiksstatistieken. Als u niet aan de verwachtingen van uw gebruikers voldoet, zullen ze waarschijnlijk niet terugkomen op uw product. Een betrouwbaar infrastructuurfundament helpt u de laadtijden van databases te optimaliseren en problemen met platformprestaties te elimineren om uitstekende ervaringen en minimale churn-percentages te garanderen.

phoenixNAP's infrastructuuroplossingen zijn gebouwd om de unieke uitdagingen aan te gaan waarmee SaaS-providers worden geconfronteerd.

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud

Automatisch toegewezen toegewezen servers om een ​​te bouwen flexible cloud-native klaar platform. De flexDankzij het ible pay-per-use-model kunt u uw kosten beheersen en gemakkelijk opschalen naarmate uw eisen groeien. Wereldwijd verspreid, Bare Metal Cloud servers leveren netwerkprestaties met lage latentie met gratis 20 Gbps DDoS-bescherming, waardoor snelheid en veiligheid van uw SaaS-platform worden gegarandeerd.

Vandaag implementeren

Privé en hybride Cloud

Privé en hybride Cloud

Geef uw SaaS-bedrijf een boost met betrouwbaar cloud oplossingen gebouwd met behulp van Intel- en VMware-technologieën. krachtige hardware, flexMet behulp van flexibele implementatiemodellen, geavanceerde beveiligingsopties en een hoog aanpassingspotentieel kunt u een geoptimaliseerd multitenant-platform bouwen voor uw behoeften. Elimineer de kosten en complexiteit van lokale infrastructuren voor betere bedrijfsresultaten.

Lees Meer

Dedicated Servers

Dedicated Servers

Krijg root-toegang tot uw server voor meer controle over uw hardware en meer aanpassingsmogelijkheden. phoenixNAP's servers zijn beschikbaar vanuit meerdere strategische wereldwijde locaties en bieden uitzonderlijke netwerkconnectiviteit en flexbeschikbare bandbreedteopties. Kies uit harde schijven (HDD) tot solid-state drives (SSD) en maximaliseer uw RAM- en CPU-bronnen voor uitzonderlijke prestaties.

Alles Zien Servers

colocatie

colocatie

Krijg ruimte, stroom en koeling op zeven strategische locaties in de VS en de wereld. Installeer uw eigen hardware of profiteer van onze HaaS-oplossingen om hoge redundantie te realiseren tegen aantrekkelijke prijzen. phoenixNAP's data centers zijn SOC 2-geauditeerd en klaar voor naleving. Toegang tot hyperscale cloud opritten om eenvoudig hybride-systemen met hoge beschikbaarheid te bouwencloud omgevingen.

Lees Meer

Flexbare opties voor flexbeschikbare SaaS-leveringsmodellen.

Voordelen van phoenixNAP SaaS-hosting

Het bouwen van een SaaS-bedrijf vereist een ijzersterke basis en een verfijnde infrastructuur, zodat uw klanten kunnen genieten van een veilige en betrouwbare service. phoenixNAP's SaaS-hostingservices bieden u de bouwstenen voor uw softwareservice van wereldklasse.

Voorspelbare prijzen

Verlaag uw CapEx-kosten en blijf uw uitgaven de baas met kostenefficiënte OpEx-gebaseerde oplossingen. Profiteer van voorspelbare maandelijkse of uurlijkse factureringsopties en betaal alleen voor wat u gebruikt om uw kosten te optimaliseren.

Wereldwijde schaalbaarheid

Schaal je server verwerkingskracht, capaciteit en bandbreedte om optimale prestaties te bereiken tijdens onverwachte verkeerspieken en piekseizoenen. phoenixNAPDankzij de wereldwijde voetafdruk kunt u overal ter wereld snelle en veilige services leveren.

Flexbare implementatiemodellen

Verkrijg strategische flexibiliteit voor uw bedrijf met phoenixNAP's flexbare SaaS-hostingservices. Implementeer multi- of hybride-cloud architecturen die tegemoet komen aan de eisen van een zeer dynamische markt voor digitale diensten.

Betrouwbaar personeel

Naast alleen technische ondersteuning biedt het deskundige team van phoenixNAP geeft advies, planning en begeleiding tijdens uw reis. We stellen uw interne IT-personeel in staat om meer middelen te besteden aan de groei van andere delen van uw SaaS-platform.

Gemakkelijke toegang tot Backup en DRaaS

Bouw vertrouwen op bij uw klanten door hun gevoelige informatie te beschermen met behulp van onze backup en noodhersteloplossingen. phoenixNAP biedt een volledig alomvattend en holistisch ecosysteem voor de beveiliging en veerkracht van uw SaaS-bedrijf.

Krijg toegang tot een groot portfolio aan SaaS-hostingservices voor al uw zakelijke behoeften

5 stappen om de juiste oplossing te kiezen

phoenixNAP biedt een breed scala aan geavanceerde IaaS-oplossingen om u te helpen uw bedrijf een vliegende start te geven en te laten groeien. Hier zijn vijf punten om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste leverancier en oplossingen.

1.

Overweeg uw zakelijke SaaS-vereisten

Nadenken over het potentiële aantal gebruikers en het verkeer dat u kunt verwachten, kan u helpen bij het bepalen van de opslag en bandbreedte die nodig is om uw applicatie draaiende te houden. Data security en compliance zijn extra belangrijke overwegingen in deze eerste stap.

2.

Begrijp de benodigde IT-infrastructuur

Naarmate uw bedrijf begint te groeien en een verscheidenheid aan middelen wordt aangeschaft, wordt interoperabiliteit tussen servers, clouds en alle softwareplatforms die u gebruikt, zijn essentieel.

3.

Houd rekening met Business Agility

Zorg ervoor dat u de capaciteit heeft om uw middelen uit te breiden en oplossingen op ondernemingsniveau te implementeren. In een dynamische digitale markt is het vermogen om op te schalen een cruciaal aspect van toekomstige initiatieven.

4.

Zorg voor een duidelijk omschreven Service Level Agreement

Als u eenmaal uw zakelijke en technologische behoeften hebt begrepen, neem dan de tijd om de aangeboden en in uw Service Level Agreement (SLA) gedefinieerde services te analyseren.

5.

Bereid je voor op snelle groei

De juiste leverancier moet geïnteresseerd zijn in uw doelstellingen en visie. Ze moeten in staat zijn om personeel te voorzien van expertise, u klaar te stomen om te slagen en er actief in geïnteresseerd te zijn.

Wil je weten hoe? phoenixNAP kan helpen uw SaaS-bedrijf te laten groeien?

Contact