online gaming IT

Spelwisselaars

Aangezien de markt voor online games snel de grens van $ 100 miljard per jaar nadert en bijna een derde van de hele gamemarkt voor zijn rekening neemt, is het een constant spel om de concurrentie voor te blijven. Van ontwikkeling tot lancering, patch en uitbreiding, controle, schaalbaarheid, snelheid en beveiliging zijn allemaal essentieel om de time-to-market te verkorten en de algehele kwaliteit van je in-game-ervaring te verbeteren. Om je spel nog meer kracht bij te zetten en de acceptatie en retentie van spelers te vergroten, zijn enorme hoeveelheden burstable rekenkracht en opslag, lage latentiesnelheid en toegankelijkheid van games ook cruciaal.

In de echte wereld is het alleen mogelijk om uw spelers onder te dompelen, uw community uit te breiden en de levensduur van uw game te verlengen als u in staat bent om aan de dynamische eisen van uw eindgebruikers te voldoen met hoge beschikbaarheid, connectiviteit en prestaties.

Wat als u zich volledig zou kunnen concentreren op het ontwikkelen en ontwerpen van de fijne kneepjes van uw game en een deel van het zware werk van het bouwen van uw game-oplossing kunt verlichten?

IT-infrastructuur

Performance

Voer gevirtualiseerde of traditionele omgevingen uit en laat uw gamingbedrijf sneller en veiliger groeien, op basis van uw behoeften en met een betaalbare maandelijkse terugkerende verbintenis.

schaalbare IT

schaalbare

Complexe, hoogbeschikbare bronnen voor uw opslag-, reken- en geheugenbehoeften veilig automatisch schalen met flexibiliteit, on-demand en zonder kapitaalinvestering.

betrouwbare IT

Betrouwbaar

Verdien geld en houd je spelers tevreden en kom terug met een geoptimaliseerde eindgebruikerservaring, met behulp van een van onze PCI DSS-naleving kant-en-klare infrastructuuroplossingen.

Geoptimaliseerd voor uw online gaming-succes

phoenixNAP kan helpen met onze colocatie, Cloud, Hosting en hybride aanbiedingen. We bieden een schaalbaar en betaalbaar platform om u te helpen bij het opzetten van een stealth-gaminginfrastructuur met framework- en back-endoplossingen voor de optimale in-game-ervaring.

Of je nu Massive Multiplayer (MMOG) of Massive Multiplayer Role-Playing (MMORG) serveert, je kunt je spelers de ultieme prestaties, controle en flexibility. Door uw infrastructuur te bouwen op ons volledig redundante 10 Gigabit-netwerk, met beveiliging op bedrijfsniveau en een wereldwijde voetafdruk, kunt u een superieure in-game-ervaring leveren, onafhankelijk van het spelersvolume of de locatie. De phoenixNAP netwerk wordt ondersteund door meerdere wereldwijde netwerkproviders en wordt ondersteund door onze snelle en responsieve ondersteuning, toonaangevende service level agreement en sterke up-time track record.

Het bereiken van agressieve productie- en financiële doelen is geen 'virtuele wereld'. Minimaliseer uw investeringen in hardware, softwarelicenties, complexe installaties en lange toepassingscycli terwijl u productiviteit wint met onze Virtual Private, Private, Public en Hybrid Cloud Diensten. Betaalbaar en flexible genoeg om Software as a Service (SaaS), Platform as a Service (PaaS) of Infrastructure as a Service (IaaS) game-omgevingen te ondersteunen.

Behoud je high-traffic gaming-site, barst on demand voor speciale evenementen, zoals toernooien, of implementeer games snel in uren in plaats van dagen met snel inzetbaar servers en vooraf gebouwde en geconfigureerde VM-sjablonen. Gebouwd op toonaangevende VMware®-technologie, phoenixNAP OpEx cloud Met services kunt u uw werklast automatisch beheren, een virtueel netwerk creëren, beveiligingsbeleid afdwingen en bedrijfscontinuïteit en schaalbaarheid bieden via één centrale portal.

Op zoek naar een alles-in-één pakket om uw game te lanceren of hosting te bieden aan degenen die dat wel doen? phoenixNAP's Dedicated Servers zijn een snelle en kosteneffectieve manier om snel meerdere spelsites uit te bouwen. Snel voorzien servers 24/7 en laag met premium services zoals DDoS-mitigatie, bestandsherstel en migratieservices voor maximale uptime-bescherming, snelle implementaties en extreme redundantie.

ONZE SPECIFIEKE SERVERS BIEDEN MEDIA:

  • Enterprise-hardware met eersteklas service
  • Openbare en particuliere netwerkopties met hoge capaciteit en gratis DDoS-beveiliging
  • Ondersteuning voor snelle respons
  • Laag per GB RAM voor de levering van uw inhoud
  • Automatisch ingerichte speciale firewalls

Door uw game-oplossing mee te bouwen phoenixNAPDankzij het brede scala aan toonaangevende infrastructuurdiensten kunt u uw ontwikkel- en productiemiddelen schalen, uw 'op de markt brengen'-snelheid verhogen en de prestaties van uw in-game-ervaring optimaliseren voor een hele wereldwijde gemeenschap van gamers.

Vragen hebben? NEEM CONTACT OP MET ONZE OPLOSSINGENEXPERTS