Media-hostingdiensten

Doorbreek de barrières van contentdistributie met krachtige en schaalbare IaaS.

Start nu

Media-hostingdiensten

Wat zijn mediahostingservices?

Bij het leveren van video, afbeeldingen en audio aan de wereldmarkt telt elke milliseconde. Laggy websites, trage downloads en streams of slechte app-prestaties kunnen gemakkelijk leiden tot verlies van verkeer, inkomsten en reputatie. In het competitieve digitale zakelijke landschap kunnen locatie, apparaatkeuze, leveringsmethode en ongeplande verkeerspieken allemaal een enorme impact hebben op uw succes. Van uw IT tot uw inhoud, u moet elke kans aangrijpen om uw eindgebruikerservaring te optimaliseren en geld te verdienen met uw digitale middelen.

phoenixNAP's brede portfolio van Datacenter-as-a-Service-oplossingen kan u helpen zich te concentreren op uw kernactiviteiten in plaats van tijd, geld en moeite te investeren in het helemaal opnieuw bouwen van een complexe media-oplossing. Produceer uw projecten, breid uw inhoudsbibliotheek uit en zorg voor naadloze levering met enorme opslagopties, gegevensoverdracht met lage latentie en krachtige rekenbronnen die on-demand schaalbaar zijn. Kies een oplossing die is afgestemd op uw workloads en verbeter uw productiviteit terwijl u de IT-kosten minimaliseert en de time-to-market versnelt.

Waarde verhogen

Waarde verhogen

Verdien geld met uw media, terwijl u naleving realiseert en kosten bespaart. Implementeer iets van colocatie en API-gestuurd bare metal naar veilig-door-ontwerp cloud solutions in PCI DSS-gevalideerd data centers.

Eenvoudig schalen

Eenvoudig schalen

Uitbarsting flexbeschikbare wereldwijde middelen in enkele minuten en breng uw media met ongekende flexibiliteit op de markt. Behoud een consistente eindgebruikerservaring en zorg ervoor dat uw publiek tevreden blijft en terugkomt voor meer.

Bescherm uw activa

Bescherm uw activa

Snel opgezet en cluster primair, secundair, backup, of productieomgevingen over wereldwijde locaties. Krijg kant-en-klare toegang tot netwerk van de volgende generatie en technologieën voor infrastructuurbeveiliging.

Testimonial

"phoenixNAP maakt voortdurend indruk op ons door in elk opzicht uitstekend te zijn. Het netwerk is ijzersterk en de faciliteiten zijn veilig, schoon en aantrekkelijk. Hun productaanbod is divers, flexbruikbaar, kosteneffectief en schaalbaar - ideaal om oplossingen aan te passen aan elke situatie die we tegenkwamen. "

- Scott Barclay, president, Main Advantage Technology Services

Functies voor mediahostingservices

phoenixNAP biedt schaalbare, veilige en betaalbare IT-resources die u kunnen helpen bij het bouwen en uitbreiden van uw media-infrastructuur en betrouwbaar gebruik en het genereren van inkomsten mogelijk maken. Wij bieden een volledig portfolio van data center services, inclusief state-of-the-art colocatie, hardware leasing, secure cloud, bare metal cloud en backup en rampenherstelaanbiedingen.

Selecteer uw ideale oplossing of combineer services om te voldoen aan mediaspecifieke vereisten en zorg voor een soepele, storingsvrije werking. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van de infrastructuur, krijgt mogelijkheden voor on-demand toewijzing van middelen en verwerkt snel en veilig grote hoeveelheden mediabestanden.

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud

Optimaliseer de prestaties voor minder voorspelbare workloads en markten door vooraf geconfigureerde oplossingen wereldwijd te implementeren Bare Metal Cloud serverbinnen enkele minuten. Start uw infrastructuur met een paar klikken en beheer en schaal deze via API, CLI of vertrouwd IaC-tools. Krijg eenvoudig toegang tot terabytes aan scale-out netwerkopslag or S3-compatibel object storage of gebruik het platform om implementeer productieklare Kubernetes-clusters in minder dan 5 minuten.

IMPLEMENTEREN IN MINUTEN

Data Security Cloud

Data Security Cloud

Host uw gevoelige of auteursrechtelijk beschermde mediamaterialen op onze secure-by-design cloud biedt meerlaagse hardware- en softwaregebaseerde gegevensbescherming. Gebouwd op toonaangevende VMware® technologieën, stelt deze moderne omgeving u in staat snel en kosteneffectief opslag- en computerresources te schalen en tegelijkertijd uw vitale bedrijfsmiddelen te beschermen tegen ongeoorloofde toegang of datalekken.

ZIE PLANNEN EN FUNCTIES

Colocatie en Hardware as a Service

Colocatie en Hardware as a Service

Verhuis uw bestaande infrastructuur naar ons PCI DSS en SOC-conform, HIPAA-klaar data centers en ervoor te zorgen data security en beschikbaarheid. Toegang tot meer dan 40 providers voor consistente gegevensoverdracht in hybride omgevingen. Huur extra apparatuur of gebruik aanpasbaar toegewijd aan servers om alles te bouwen, van een veilig mediaverwerkingsplatform tot grootschalige gedistribueerde CDN.

lees meer

S3-compatibel Object Storage

S3-compatibel Object Storage

Sla enorme hoeveelheden beeld-, grafisch-, video- of audiomateriaal op, haal ze op en hergebruik ze en maak ze eenvoudig en snel toegankelijk voor uw publiek over de hele wereld. Schaal mee naarmate uw digitale middelen groeien en help uw gedistribueerde teams metadata te gebruiken voor betere samenwerking, snellere query's en versnelde postproductieprocessen.

Meer informatie

Cloud Backup en Disaster Recovery

Cloud Backup en Disaster Recovery

Bescherm uw waardevolle mediamiddelen met toonaangevende oplossingen voor gegevensbeschikbaarheid. Zorg voor een ononderbroken werking, voldoe aan nalevingsvereisten en minimaliseer gegevensverlies terwijl uw mediahostingservices altijd toegankelijk blijven. Versterk je backups door ze onveranderlijk te maken en uw volledige VM's binnen enkele minuten te herstellen, wat er ook gebeurt.

LEES MEER

phoenixNAP – Uw sleutel om voorop te blijven in het competitieve medialandschap.

Hoe werkt een mediahosting Server Werk?

Het creëren en distribueren van boeiende en winstgevende inhoud voor een breed publiek vereist on-demand toewijzing van middelen voor samenwerkingsworkflows. Om de productiviteit te verbeteren en uw time-to-market te versnellen, moet u productiepartners, studio's, distributeurs en postproductieproviders met elkaar verbinden en tegelijkertijd de kosten minimaliseren.

Onze uitgebreide data center Met resources kunt u eenvoudig en veilig complexe fysieke of virtuele media-omgevingen bouwen en implementeren voor pre-productie, codering, archivering, streaming of CDN's. De on-demand toegang tot uw servers geeft je de flexmogelijkheden die nodig zijn om uw samenwerkingsworkflows te stroomlijnen. Onderhoud uw drukbezochte website of applicatie, pas u aan pieken in de vraag aan en voorkom overprovisioning door uw clusters af te sluiten zodra het werk is voltooid.

Netwerk met lage latentie

Netwerk met lage latentie

Bouw uw omgeving op een volledig redundant netwerk tot 20 Gbps met gratis DDoS-bescherming en een SLA-ondersteunde uptime-garantie. Krijg veilig en snel toegang tot en stream inhoud naar gebruikers op verschillende geografische locaties.

Data Security

Data Security

Host uw media op een robuuste, compliance-ready infrastructuur en beveilig gegevens tegen inbreuken of contentpiraterij met behulp van de modernste hardwaretechnologieën op een DDoS-beveiligd netwerk. Houd uw media veilig en uw reputatie veilig.

Enterprise-hardware

Enterprise-hardware

Krijg opex-gemodelleerde toegang tot Intel's next-gen CPU-technologieën die alles ondersteunen, van ingebouwde werklast en versnelling van datastreaming tot hardwarematige versleuteling van data tijdens verzending. Gebruik toekomstbestendige hardware met minimale TCO.

Deskundige ondersteuning

Deskundige ondersteuning

Verfijn uw infrastructuur met 24/7 NOC- en SOC-ondersteuning. Laat complexe bewakings-, beheer- en beveiligingstaken over aan ons bekwame team en richt u op de levering van inhoud en bedrijfsstrategieën terwijl wij uw infrastructuur ondersteunen.

Waar u op moet letten bij het kopen van een dedicated mediahosting Server?

Of het nu gaat om entertainment, e-commerce, nieuws, retail, gaming of reclame, uw IT moet uw publiek een naadloze en consistent goede eindgebruikerservaring bieden. Door uw infrastructuur te bouwen in onze enterprise-grade global data center omgeving kunt u eersteklas medialeveringsservices opzetten, onafhankelijk van de locatie of vraag van de klant. Met phoenixNAP's infrastructure-as-a-service-oplossingen, krijgt u:

  • Volle kracht, hardware en netwerkondersteuning voor groeiende vereisten voor mediahosting.
  • Geavanceerde hardware voor lage latentie, snelle laadtijden en naadloos afspelen van media.
  • Snelle schaalbaarheid en on-demand reken- en storage-bursting-mogelijkheden.
  • Gemakkelijke toegang tot S3-compatibel object storage en all-flash netwerkopslagopties.
  • Snellere time-to-value met server implementatie in minuten of uren in plaats van dagen.
  • Wereldwijd bereik met toegang tot 18 data centers in de VS, Europa en Azië.
  • Aanpasbare oplossingen voor gegevensbeschikbaarheid om uw inhoud en gebruikersgegevens veilig te houden.
  • Behoud van bedrijfscontinuïteit met aanpasbare DR en Backup opties.

Klaar om vlekkeloze levering van media op grote schaal mogelijk te maken?

DIRECT AAN DE SLAG