Goed begrip van uw juridische hostingbehoeften

Het runnen van uw juridische praktijk vereist het beheer van uw partners en medewerkers, plus terabytes aan klant- en casusgegevens. Om u te helpen bij dit proces, is de kans groot dat u de systemen en applicaties gebruikt of ontdekt die gewoonlijk worden gebruikt om uw juridische inspanningen efficiënter, draagbaarder en veiliger te maken, terwijl uw bedrijf productiever en winstgevender wordt.

Het gebruik van software voor e-discovery, klantcases, documentatie, financiële en facturering heeft bewezen voordelen. Weten hoe deze complexe systemen te integreren en de hardware waarop ze draaien te beheren, staat echter niet op de agenda van de meeste Managing Partners.

Het kopen en onderhouden van de infrastructuuruitrusting die nodig is om deze systemen af ​​te handelen en waardevolle klantgegevens te beschermen, is een uitdaging, vooral wanneer u de kosten wilt beheersen.

Sommige bedrijven kiezen ervoor om een ​​IT-professional of managed services-provider in te schakelen om alles te configureren en te onderhouden, maar dat brengt kosten voor professionele services met zich mee. Het resultaat is vaak een torenhoge IT-begroting, met een nauwgezette analyse van de daadwerkelijke voordelen van het gebruik van deze rechtssystemen, in vergelijking met hun totale kosten.

Mobiliteit kan een andere sleutel tot succes zijn. Door effectieve interconnectie kunt u uw mobiele team van advocaten, elk werkend vanaf verschillende, dynamische locaties, koppelen aan uw belangrijkste backend-systemen. Het efficiënt verbinden van de apparaten van uw team met hun dossiers en juridische systemen terwijl ze op afstand werken, kan de tijd en kosten die aan service zijn verbonden, verminderen, maar vereist meer beveiliging en lage latentie om positieve resultaten te zien.

juridische IT-beveiliging

Veilig Bestellen

Zorg voor een compliance, ramp herstel oplossing voor uw kritische rechtssystemen? Overweeg onze Hardware Leasing-service in onze vestiging in Phoenix voor de ultieme natuurrampvrije en veilige oplossing.

betaalbare IT

betaalbare

OpEx-betalingen versus CapEx-investering? Met phoenixNAPkunt u uw dollars besteden aan de aankoop van juridische systemen en applicaties. Met onze oplossingen kunt u in de loop van de tijd betalen, in plaats van hoge initiële kosten voor infrastructuurhardware te dragen.

schaalbare IT

schaalbare

Schaalbaar, virtuele opslag kan uw groeiende database met juridische documenten beschikbaar en toch veilig houden. Overweeg onze Virtual Private Data Center of hybride Cloud voor opslag met grote capaciteit tegen een scherpe prijs.

Een beëdigde verklaring voor succes

phoenixNAP biedt een verscheidenheid aan gespecialiseerde oplossingen om de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen, terwijl u uw kostenbeheerinitiatieven behoudt. Wij bieden OpEx-vriendelijke Hardware Leasing-opties voor colocatie, Cloud, Hosting en Hybride services om bijna elke backofficefunctie, beveiliging en compliance-eis, netwerkbehoefte en budgetdoelstelling mogelijk te maken.

Een solide en betrouwbaar platform is cruciaal voor de bescherming van de juridische, medische of betaalkaartgegevens van uw klant. phoenixNAP is een PCI DSS v. 2.0 gevalideerde serviceprovider en we onderhouden GLBA en HIPAA naleving voor onze Colocation, Infrastructure as a Service (IaaS), Cloud Diensten en hosting. Elk van onze vestigingen in de VS en de EU is SOC Type 2-gecontroleerd data centers, en bieden het hoogste niveau van fysieke bescherming om te voldoen aan uw professionele en wettelijke vereisten.

Om de behoeften van uw mobiele team te ondersteunen, geeft u hen veilige toegang op een hoog beschikbaar netwerk voor de on-demand overdracht en replicatie van uw gevoelige klantgegevens. Door uw oplossingomgeving te bouwen op ons volledig redundante, alle 10 Gigabit-netwerk, met beveiliging op bedrijfsniveau, een wereldwijde voetafdruk en 100% uptime-garantie, kunt u uw klant- en casusrecords verzenden en back-uppen over meerdere regio's, locaties of systemen, met veiligheid, flexibility en vertrouwen.

Groeit uw praktijk te snel? Moet u de opslag opschalen om tegemoet te komen aan de toenemende casusbelastingen, klantenbasis en nieuwe satellietkantoren? U kunt uw investeringen in hardware en resources snel minimaliseren en tegelijkertijd meer capaciteit en prestaties behalen met onze virtual private, private, public en hybrid Cloud Diensten, elk gebouwd op toonaangevende VMware®-technologie.

VOORDELEN VAN phoenixNAP CLOUD VOOR JURIDISCH:

  • Ondersteunt legale software en opslagbehoeften
  • Schaalt of barst snel op aanvraag om de uitgebreide gebruikstoewijzing aan te pakken
  • Implementeert snel nieuwe systeem-apps in uren in plaats van dagen met snel inzetbaar servers en vooraf gebouwde en geconfigureerde VM-sjablonen

phoenixNAP kan u helpen om uw juridische praktijk efficiënter te maken en tegelijkertijd te voldoen aan uw doelstellingen op het gebied van compliance, schaalbaarheid, toegankelijkheid en budget. Neem de controle over de groei van uw bedrijf en laat ons u ondersteunen met een optimale uptime-oplossing voor uw juridische gegevens, systemen en activiteiten.