HIPAA-gereed hosting

Veilige infrastructuur voor gereguleerde organisaties

VRAAG DETAILS AAN

HPAA klaar

Veilig Bestellen Cloud Hosting en Data Center Oplossingen

Strenge regelgevende normen vereisen dat zorgorganisaties processen, procedures en technologieën implementeren om patiëntgegevens te beschermen. De IT-infrastructuur vormt de kern van hun nalevingsstrategieën, aangezien deze een basis vormt voor het implementeren van geavanceerde beveiligingssystemen en -technologieën.

phoenixNAP's infrastructuuroplossingen worden gecontroleerd door derden en voldoen aan de hoogste normen voor infrastructuurbeveiliging. Jij kan flexop een verantwoorde manier onze colocatie inzetten en cloud oplossingen om zelfs de meest geavanceerde beveiligingsproblemen aan te pakken en tegelijkertijd te zorgen flexabiliteit en optimale prestaties.

Naleving gereed

Klaar voor naleving

Het bieden van het hoogste beveiligingsniveau voor zorginstellingen, phoenixNAP oplossingen helpen hen te voldoen aan hun nalevingsvereisten

Betrouwbare prestaties

Betrouwbare prestaties

Door gebruik te maken van best-in-class hardware- en softwareoplossingen, kunt u geavanceerde beveiliging garanderen zonder concessies te doen aan de prestaties.

Procestransparantie

Procestransparantie

Gestroomlijnde en transparante administratieve processen met een vaste contactpersoon die met u samenwerkt aan alle benodigde documenten, waaronder een SLA en BAA.

AZRamp-autorisatie

phoenixNAP is geautoriseerd onder het Arizona Security, Privacy, Risk & Authorization Management Program (AZRamp)-programma om "Vertrouwelijke" informatie van de staat Arizona te openen, te verzenden, te verwerken en/of op te slaan.

HIPAA

Betrouwbare leverancier. Betrouwbare resultaten.

Wie beïnvloedt HIPAA?

De Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) bevat een reeks privacy- en beveiligingsregels die veilige opslag en beheer van patiëntgegevens afdwingen. HIPAA, opgericht door de Amerikaanse overheid om de wettelijke normen in de gezondheidszorg te handhaven, heeft een positieve invloed op patiënten door hun elektronisch opgeslagen gezondheidsinformatie te beschermen en te beschermen tegen cyberdreigingen.

HIPAA omvat niet alleen gezondheidsorganisaties. Elk bedrijf dat betrokken is bij het verwerken, onderhouden of opslaan van patiëntgegevens, medische dossiers en andere persoonlijk identificeerbare informatie (PHI) is ook onderworpen aan HIPAA. Volgens de HIPAA-regels moeten de volgende groepen entiteiten naleving bereiken:

Gedekte Entiteiten (CE).

Deze groep omvat alle organisaties die gezondheidszorg, betaling of operaties aanbieden, zoals zorgverleners, zorgverrekenkantoren en zorgverzekeraars.

Zakenpartners.

Elke organisatie die ondersteuning en IT-diensten levert aan een CE wordt beschouwd als een Business Associate (BA). Deze groep omvat factureringsbedrijven, IT-providers, cloud dienstverleners, adviseurs, managementfirma's, enz.

Waarom HIPAA belangrijk is voor uw zorgbedrijf

Zorgverleners zijn frequente doelwitten voor cyberaanvallen. Naar schatting verliest de branche elk jaar 10 miljoen dollar aan cyberinbreuken, veel meer dan andere sectoren.

Door niet te voldoen aan de HIPAA-normen, vergroten zorgaanbieders en hun zakenpartners hun kansen om te worden geschonden. Het niet goed beveiligen van gevoelige patiëntendossiers en persoonlijke informatie kan leiden tot zware straffen en uw klanten verliezen het vertrouwen in uw bedrijf. Bovendien kunnen door de overheid opgelegde boetes voor niet-naleving een aanzienlijke aanslag op uw budget zijn.

Als u of uw klanten medische gegevens bijhouden, moet u uw infrastructuur en systemen beveiligen volgens de HIPAA-regelgeving. Zonder de juiste bescherming loopt u het risico hoge boetes te betalen of zelfs uw klanten te verliezen.

Gezondheidszorg beschermen met beschikbare toptechnologieën.

Voordelen van HIPAA-Ready Hosting

Uw IT-architectuur moet volledige beveiliging en privacy bieden en tegelijkertijd zorgen voor consistente prestaties, zelfs op piekmomenten, en de mogelijkheid om gemakkelijk te schalen. Betrouwbare HIPAA-ready hostingoplossingen kunnen uw uitdagingen op het gebied van gegevensopslag en -beheer oplossen en tegelijkertijd een betrouwbare basis bieden voor uw nalevingsstrategieën.

phoenixNAP's colocatie en Data Security Cloud oplossingen zorgen voor blijvende efficiëntie voor uw bedrijf. Zeer flexOnze beveiligingsoplossingen zijn betrouwbaar en eenvoudig te implementeren en stellen u in staat uw resources naar behoefte te schalen, terwijl u profiteert van concurrerende tarieven die passen bij uw budget.

  • Toegang tot kernbeveiligingsoplossingen op aanvraag.
  • Geavanceerde beschikbare beveiligingsinformatie helpt u de organisatorische risico's te minimaliseren.
  • Breed scala aan HIPPA-ready fysieke en gevirtualiseerde Infrastructure-as-a-Service-oplossingen.
  • Verbeterde DDoS-beveiligingssystemen beschermen uw omgeving tegen inbreuken.
  • 24/7/365 deskundige ondersteuning staat tot uw beschikking voor hulp en advies.
  • FlexBetrouwbare SLA's en een Business Associate Agreement (BAA) garanderen een succesvolle samenwerking.
HIPAA-ready hosting

HIPAA-compatibele colocatie en Cloud Oplossingen

Pak uw beveiligingsuitdagingen aan met door HIPAA gecontroleerde en PCI-compatibele hostingoplossingen. phoenixNAP biedt maximale bescherming voor gezondheidsinformatie via oplossingen die u kunnen helpen te voldoen aan de administratieve en fysieke waarborgen die door HIPAA zijn uiteengezet. Elk van onze procedures en processen is ontworpen om de aanbevolen beveiligingsmaatregelen en andere relevante industriestandaarden te volgen. We maken ook gebruik van de betaalkaartindustrie Data Security Standaard (PCI DSS) om beveiliging te bieden die verder gaat dan HIPAA.

colocatie

colocatie

Zorg voor de volledige veiligheid van gevoelige informatie in een gecontroleerde derde partij data center. phoenixNAP's HIPAA-ready colocatie biedt continue beschikbaarheid van diensten met een SLA-ondersteunde uptime-garantie, waardoor een zeer beschikbare, betrouwbare en veerkrachtige voetafdruk ontstaat.

Onze Phoenix-faciliteit voldoet aan de administratieve, technische en fysieke veiligheidsmaatregelen die zijn opgelegd door HIPAA. Het is ook geautoriseerd onder het Arizona Security, Privacy, Risk & Authorization Management Program (AZRamp) om "Vertrouwelijke" informatie van de staat Arizona te openen, te verzenden, te verwerken en/of op te slaan.

ONTDEK DETAILS

Data Security Cloud

Data Security Cloud

Houd uw gegevens veilig op een secure-by-design cloud platform dat toonaangevende hardware- en softwaretechnologieën combineert om geavanceerde beveiliging te bieden. Gebaseerd op VMware NSX en Intel Xeon schaalbare processors, phoenixNAP's Data Security Cloud is ideaal voor door HIPAA gereguleerde organisaties.

Het platform is ontworpen om meerlaagse bescherming te bieden door middel van microsegmentatie, zero-trust-beleid, beheerde detectie en respons, beveiligingsstatusrapporten, geïntegreerde backups en andere belangrijke beveiligingsmechanismen.

LEES MEER

Elke phoenixNAP oplossing wordt geleverd met deskundige ondersteuning en gespecialiseerde tools voor infrastructuurbeheer. U kunt firewalls en load balancers gebruiken om de beveiliging van uw platform te verbeteren. Toegangscontroleopties en uitgebreide beveiligingsfuncties stellen u in staat om echte HIPAA-compliance te bereiken.

Meer informatie nodig? Praat met onze oplossingsexperts voor meer details en aanpassingsmogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op!