PCI-hosting

Bereik moeiteloos infrastructuurcompliance voor uw online bedrijf

Start nu

PCI-hosting

Wat is PCI-compatibele hosting?

PCI-DSS staat voor Payment Card Industry Security Standards (PCI) en Data Security Normen (DSS). Deze nalevingsregels voor beveiliging en gegevensbescherming worden ontwikkeld, onderhouden en beheerd door de PCI Security Standards Council, een internationaal forum van toonaangevende creditcardinstellingen. Het naleven van deze normen is een must voor e-commercebedrijven, handelaren, financiële instellingen of welke groep dan ook die creditcardgegevens van consumenten opslaat, verwerkt en verzendt. Het niet voldoen aan deze beschermingsnormen op hardware-, applicatie-, systeem- en oplossingsniveau kan leiden tot extreem hoge kosten in geval van een datalek.

Als een PCI-DSS gevalideerde dienstverlener, phoenixNAP handhaaft de naleving van onze colocatiediensten en geselecteerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen. Bovendien is elk van onze locaties in de VS en de EU ook SOC 1- en SOC 2-geauditeerd, wat het hoogste niveau van bescherming en een wereldwijde voetafdruk biedt voor het maken van back-ups en het verbinden van uw kritieke gegevens in meerdere regio's. Als zodanig, phoenixNAP biedt u een PCI DSS-compatibele basis die biedt flexible en innovatieve oplossingen om u te helpen voldoen aan een breed scala van uw beveiligings- en zakelijke behoeften. Kies er een of combineer onze verschillende PCI-compatibele hostingoplossingen en beveilig eenvoudig de end-to-end aankoopervaring van uw klanten, zonder het risico te lopen op kostbaar gegevensverlies of reputatieschade.

PCI-DSS-AICPA-SOC

Naleving eenvoudiger gemaakt

Naleving eenvoudiger gemaakt

Schrap nalevingsvereisten voor IT-infrastructuur van uw PCI-auditlijst. Maak eenvoudig gebruik van het hoogste niveau van fysieke, netwerk- en technische beveiliging in PCI-DSS-compatibel, zonder rampen data center omgevingen.

Enterprise-kwaliteit Data Security

Enterprise-kwaliteit Data Security

Bescherm uw gevoelige gegevens in state-of-the-art colocatie omgevingen of veilig-door-ontwerp cloud infrastructuur oplossingen. Versterk uw verdediging op aanvraag met toonaangevende backup en ramp herstel oplossingen.

Optimalisatie van IT-kosten

Optimalisatie van IT-kosten

Gebruik enterprise-infrastructuurservices op een opex-model om de TCO te verlagen. Zorg voor naleving van de infrastructuur en handhaaf een robuuste beveiliging voor uw betaalkaartgegevens, terwijl u dure investeringen vooraf vermijdt.

Testimonial

“We waren op zoek naar een betrouwbare partner om ons te helpen voorzien in de beveiligings- en nalevingsbehoeften van onze in de VS gevestigde klanten. phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix en hun secure-by-design cloud infrastructuuroplossing in combinatie met hun snelle en professionele antwoord op onze cruciale vragen was de belangrijkste factor om hen te kiezen als onze toegangspoort tot de Amerikaanse markt.”

– Kenneth Damgaard Løwe, CEO, itpilot ApS

Overtuig uzelf - we staan ​​op de lijst!

phoenixNAP is een PCI-DSS-compatibele serviceprovider. Als zodanig zijn we geregistreerd in het Visa Global Registry of Service Providers. Om dit te valideren, bezoek gerust http://www.visa.com/splisting/ en zoek naar "PhoenixNap, LLC.”.

BEZOEK HET PORTAAL

Kenmerken van phoenixNAP PCI-DSS-hosting

PCI-DSS-standaarden beschermen bedrijven door de veilige behandeling van kaarthoudergegevens te standaardiseren vanaf het moment dat creditcardgegevens een betalingssysteem binnenkomen totdat de betaling volledig is verwerkt. phoenixNAPHet brede portfolio van voor werklast geoptimaliseerde IT-diensten biedt verkopers en e-commercebedrijven een eenvoudige en kosteneffectieve manier om hun gebruikerservaring naadloos en veilig te maken.

Data Security Cloud

Data Security Cloud

PCI-DSS-compatibel en HIPAA-gereed, dit secure-by-design cloud infrastructuur biedt beschermingslagen voor uw gevoelige gegevens. Maak gebruik van hardware-verbeterde beveiliging, strikte virtualisatie en segmentatie, geavanceerde bedreigingsinformatie en geïntegreerd cloud backups met ongeëvenaard flexbekwaamheid. Houd uw VM's en gegevens veilig en snel verwerkt, waar ze zich ook bevinden.

Lees Meer

colocatie

colocatie

Verplaats uw bestaande infrastructuur naar onze state-of-the-art, PCI-DSS en SOC-compliant, HIPAA-ready data centerS. Zorg voor altijd beschikbare gegevens en beveiliging, of huur eenvoudig nieuwe hardware om uw reken-, opslag- en beveiligingsresources te upgraden. Toegang tot meer dan 40 wereldwijde providers voor ononderbroken en veilige gegevensoverdracht binnen uw hybride cloud implementaties.

Lees Meer

Managed Private Cloud

Managed Private Cloud

Heb je eigen volledig toegewijde privé cloud helemaal opnieuw opgebouwd volgens uw exacte behoeften op het gebied van compliance, beveiliging, prestaties en schaalbaarheid. Zorg ervoor dat uw compliance-gestuurde omgeving beschermd blijft, zelfs als uw gegevens tussen VM's reizen, en verkrijg via aanwijzen en klikken toegang tot het inrichten van alle reken-, opslag- of netwerkbronnen die u nodig heeft.

Lees Meer

Cloud Backup en Disaster Recovery

Cloud Backup en Disaster Recovery

Bescherm uw bedrijfskritische infrastructuur tegen kostbare storingen, storingen en cyberdreigingen. Profiteer van toonaangevend in de branche cloud backup en DR-oplossingen op wereldwijde locaties en zorg ervoor dat uw klant- en transactiegegevens altijd veilig en beschikbaar blijven. Maak uw vitale digitale middelen onbereikbaar voor kwaadwillenden, maar herstelbaar binnen enkele minuten.

Lees Meer

phoenixNAP is een aanbieder van geselecteerde PCI-DSS-compatibele services. Dit echter niet betekent automatisch dat u PCI-compatibel bent. Neem contact op met uw Qualified Security Assessor (QSA) voor eventuele aanvullende stappen voor het bereiken en behouden van uw compliance. Lees onze PCI-nalevingschecklist voor meer informatie.

lees meer

Hoe phoenixNAP Hostingprovider garandeert PCI-DSS-naleving

phoenixNAP biedt een solide platform waarop u uw PCI-DSS-compatibele omgeving kunt bouwen. Of het nu gaat om het aannemen en verwerken van betalingen of het hosten van klanten die dit doen, wij kunnen uw inspanningen ondersteunen met ongekende niveaus van fysieke, technische en netwerkbeveiliging. Met onze PCI-DSS-compatibele services, sterke uptimerecord en 24 uur per dag netwerk- en ondersteunend personeel, kunt u uw klanten 7/XNUMX ononderbroken en betrouwbare service bieden.

Fysieke bewaking

Fysieke bewaking

Uw infrastructuur wordt uiterst veilig beschermd tegen ongeautoriseerde toegang data center faciliteiten met geavanceerde toegangscontroles, bewakingssystemen en altijd aanwezig beveiligingspersoneel.

Data Protection

Data Protection

Voldoe aan de strikte PCI-DSS-vereisten en bescherm eenvoudig uw kaarthoudergegevens en gevoelige workloads met zeer veilige beveiliging servers, opslagsystemen en netwerkarchitectuur verbruikt op een opex-model.

Rotsvast netwerk

Rotsvast netwerk

Maak gebruik van geavanceerde firewall-, VPN- en netwerksegmentatietechnologieën op een robuust, redundant en DDoS-beveiligd wereldwijd netwerk. Zorg ervoor dat de bedrijfsvoering altijd actief is met SLA-ondersteunde uptime.

24/7 Support

24/7 Support

Laat complexe infrastructuurbeheer- en beveiligingstaken over aan deskundig NOC- en beveiligingspersoneel en bespaar zowel tijd als geld. Krijg altijd en overal onze deskundige ondersteuning.

Waarom is het belangrijk om PCI-compatibel te zijn Servers?

Het gebruik van een PCI-compatibele IT-infrastructuur is essentieel voor het beschermen van kaarthoudergegevens en het waarborgen van compliance en klantbehoud. Door te kiezen phoenixNAP's PCI-compatibele services, zet u uw bedrijf niet alleen op een snel spoor om te voldoen aan wettelijke en prestatie-eisen. U verkleint ook het risico op kostbare datalekken, rechtszaken en onherstelbare financiële of reputatieschade.

Zonder kapitaaluitgaven of kostbare en complexe procedures voor het opzetten en beheren van infrastructuur, phoenixNAP helpt je om:

  • Gestroomlijnde wettelijke en contractuele naleving met een vertrouwde, PCI-DSS-compatibele provider.
  • Minder juridische en financiële risico's door rechtszaken, financiële schade en reputatieschade.
  • Wereldwijd bereik met toegang tot compliant data centers in onze voetafdruk in de VS en Europa.
  • Verbeterde gegevensbescherming tegen ongeoorloofde toegang, inbreuken en diefstal.
  • Snellere time-to-value met conforme infrastructuurimplementatie in uren in plaats van dagen.
  • Aanpasbare PCI-DSS-compatibele colocatie en cloud oplossingen op maat van uw behoeften.
  • Gemoedsrust wetende dat uw gevoelige gegevens veilig worden opgeslagen en verwerkt.

Klaar om de perfecte PCI-compatibele infrastructuuroplossing voor uw behoeften te vinden?

CONTACTEER ONS VANDAAG!

Vragen hebben? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen:

Wat is e-commercehosting?

PCI-compliance verwijst naar het voldoen aan de beveiligingsnormen die zijn vastgesteld door de betaalkaartindustrie Data Security Standaard (PCI-DSS). Het bereiken van PCI-compliance toont een toewijding aan data security en voldoen aan wettelijke verplichtingen. Voor meer informatie bezoek: https://www.pcisecuritystandards.org/
pci_security/educatieve_bronnen

Wie heeft PCI-compatibel nodig Servers?

Elke entiteit die betrokken is bij het verwerken, verzenden of opslaan van betaalkaartinformatie moet PCI-compatibel zijn. Dit zijn doorgaans bedrijven zoals e-commercewebsites, online retailers, betalingsverwerkers en serviceproviders.

Hoe maak ik mijn website PCI Compliant?

Hoewel u PCI-compatibele hosting kunt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat uw website ook compliant is. Sommige dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen, zijn SSL-codering gebruiken, uw betalingsgateways beveiligen, firewalls installeren en onderhouden en afzien van het gebruik van door de leverancier geleverde systeemwachtwoorden. Neem voor aanvullende stappen contact op met uw gekwalificeerde beveiligingsbeoordelaar.