phoenixNAP breidt haar wereldwijde aanwezigheid uit met nieuwe strategische knooppunten in de VS, Europa en Australië

Phoenix, AZ, 4 april 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigden vandaag de toevoeging aan van drie nieuwe locaties aan haar wereldwijde data center netwerk. De aanvullende data centers in de VS, Europa en Australië zullen verder verbeteren phoenixNAP's vermogen om veerkrachtige, hoogwaardige services over de hele wereld te leveren, terwijl de latentie en transitkosten worden verlaagd.

Na de lancering van Chicago, IL, Seattle, WA en Frankfurt, Duitsland, knooppunten medio 2018, phoenixNAP zette haar wereldwijde expansie voort. In de afgelopen maanden heeft het bedrijf knooppunten toegevoegd in Warschau, Polen; Madrid, Spanje; en Sydney, Australië, waardoor haar aanwezigheid in Europa en Australië aanzienlijk werd versterkt.

"De organisaties waarmee we samenwerken groeien voortdurend en vereisen een grotere geografische diversiteit met lokale toegangspunten", aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP. “In navolging van hun behoeften en bedrijfsontwikkelingsdoelen hebben we onlangs drie nieuwe wereldwijde locaties toegevoegd en we zullen er de komende maanden meer aan toevoegen. De data centers in Polen, Spanje en Australië zullen de lokale implementatiebehoeften van onze klanten ondersteunen en hen betere connectiviteit, redundantie, netwerkprestaties en carrier-keuze bieden. ”

Het hoofdkantoor is gevestigd in Phoenix, Arizona, phoenixNAP is een wereldwijd data center provider die nu meer dan tien locaties telt. Elk van zijn data centers bevindt zich in een strategische verbindingshub en biedt toegang tot belangrijke internationale glasvezelroutes. phoenixNAPis wereldwijd data center netwerk biedt maximale uptime en beschikbaarheid met 2.35 Tbps aan connectiviteit data centers. Het vlaggenschip data center in Phoenix, Arizona is de thuisbasis van talloze Tier 1-providers en is de enige AWS Direct Connect locatie in Arizona.

Met zo'n robuuste infrastructuur, phoenixNAP kan premium aanbieden data center diensten aan organisaties over de hele wereld. Zijn colocatie, cloud oplossingen, toegewijd servers, en beheerd data center services worden aangeboden op een opex-model en ontworpen om aan elke zakelijke behoefte te voldoen. In combinatie met gespecialiseerde beschikbaarheid- en beveiligingsservices stellen deze oplossingen organisaties in staat om aangepaste omgevingen te bouwen die aan al hun uitbreidingsdoelen kunnen voldoen.

“Onze recente uitbreiding brengt ons dichter bij onze visie om echt wereldwijd te bieden data center services ", aldus Danny Fuentes, Director of Information Systems, Network Operations bij phoenixNAP. “Begrijpen dat hedendaagse organisaties steeds meer behoefte hebben aan een geografische spreiding data center diensten, we zijn toegewijd om hen te voorzien van adequate implementatie-opties. Of het nu colocatie is, hybride cloud, beheerd data centerof toegewijd server, we hebben de netwerkdekking om hen een wereldwijd bereik te bieden. ”

phoenixNAP is een Premier Service Provider in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER ONS PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, en Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior marketingspecialist
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271