Servers met toekomstige Intel ® Xeon ® schaalbare processors Binnenkort beschikbaar vanaf phoenixNAP

Servers met toekomstige Intel® Xeon® Schaalbare processors Binnenkort verkrijgbaar bij phoenixNAP

phoenixNAP als een van de eerste Infrastructure-as-a-Service-providers te bieden servers met toekomstige Intel® Xeon® Schaalbare processors

Phoenix, Arizona, 27 maart 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, heeft vandaag zijn deelname aangekondigd aan het early ship-programma voor toekomstige Intel Xeon Scalable-processors. Toekomstige Intel® Xeon® Schaalbare processors zijn ontworpen voor high-performance computing (HPC), kunstmatige intelligentie (AI) en infrastructure-as-a-service (IaaS) workloads.

Enkele van de kenmerken van de toekomstige Intel Xeon Scalable-processor zijn onder meer uitgebreid geheugen met ondersteuning voor Intel® Optane™ DC persistent geheugen, verbeterde inferentieversnelling met Intel® Deep Learning Boost (inclusief Intel's Vector Neural Network Instructions). Als onderdeel van Intel's early ship-programma, phoenixNAP wordt een van de eerste Infrastructure-as-a-Service-providers die wordt aangeboden servers met de nieuwe generatie processors van meerdere wereldwijde locaties.

“De innovatieve kenmerken van toekomstige Intel® Xeon Scalable-processors zullen baanbrekende veranderingen brengen in de data center ruimte ', zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Met tot 28 high-clock speed cores per socket en Intel® Optane™ DC persistent geheugen, toekomstige Intel® Xeon Scalable-processors bieden meer kracht, betere beveiliging en krachtige verwerking. We zijn verheugd om met Intel samen te werken om de vroegste toegang tot hun nieuwe technologie voor workload-optimalisatie mogelijk te maken.”

"Toekomstige Intel"® Xeon Scalable-processors zijn een nieuwe belangrijke stap die Intel zet in de richting van de optimalisatie van AI- en HPC-workloads”, zegt William Bell, Executive Vice President of Products bij phoenixNAP. "We zijn er trots op deel uit te maken van de innovatie als een van de eerste bedrijven die toegang biedt tot de nieuwe processors."

“De mogelijkheid om 128GB, 256GB en 512GB Intel te ondersteunen® Optane™ DC persistent geheugenmodules naast DRAM is een belangrijke enabler voor applicaties die werken met grote geheugendatasets”, zegt Martin Wielomski, Director of Products – Infrastructure Services bij phoenixNAP. “De implementatie van Intel® Deep Learning Boost, toekomstige Intel Xeon Scalable-processors verhogen de prestaties voor deep learning en AI-inferentie-workloads drastisch.”

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.