3e generatie Intel Xeon schaalbare processors nu beschikbaar met phoenixNAP's FlexServer, Bare Metal Clouden Data Security Cloud oplossingen

Phoenix, AZ, 6 aprilst, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag de aanstaande lancering aan van de nieuwste 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors (codenaam Ice Lake) binnen de geselecteerde speciale server en het cloud portefeuille. Als lanceringspartner van Intel, phoenixNAP zal een van de eerste providers zijn die systemen aanbieden die zijn gebaseerd op de nieuwste generatie Intel CPU's.

Met hogere kernaantallen, verhoogde DDR4-geheugensnelheid en -capaciteit, verbeterde Intel Deep Learning Boost en uitgebreide coderingsmogelijkheden via de Intel Software Guard Extensions (Intel SGX) -technologie, bieden de nieuwe 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors nieuwe beveiligingsmogelijkheden en prestaties in vergelijking naar eerdere versies van de technologie. De 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors bieden ook een groter aantal Intel Ultra Path Interconnect (UPI) -kanalen en verbeterde Intel Advanced Vector Extensions 512 (AVX-512), die zelfs de zwaarste computationele workloads ondersteunen, zoals modellering en simulatie, data-analyse, machine leren en het creëren van digitale inhoud. Door ondersteuning voor Intel Optane SSD's en Intel Optane persistent geheugen 200-serie (Intel Optane PMem), leveren de systemen een lage latentie, een hoog uithoudingsvermogen en een baanbrekende systeemgeheugencapaciteit.

phoenixNAP zal de nieuwe 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors beschikbaar maken met drie cloud en toegewijd server platforms, waardoor organisaties hun potentieel kunnen benutten voor de meest uiteenlopende implementaties en gebruiksscenario's - waarbij klanten niet alleen in een gevirtualiseerde omgeving hoeven te gebruiken. Haar FlexServers, Bare Metal Clouden Data Security Cloud oplossingen bieden uitgebreide mogelijkheden voor prestatie-optimalisatie en gegevensbescherming. De verbeterde doorvoer en CPU-frequenties zorgen voor een grotere efficiëntie van de prestaties, terwijl de focus op vertrouwelijk computergebruik en geavanceerde versleutelingsfuncties op hardwareniveau zorgen voor verbeterde data security.

"We hebben al jaren een geweldige samenwerking met Intel en we zijn verheugd om de snelheid te blijven verbeteren, flexbruikbaarheid en operationele efficiëntie van onze IaaS-platforms met behulp van hun technologie, ”aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP.

“Onze klanten krijgen binnenkort toegang tot de nieuwe 3e generatie Xeon schaalbare CPU's voor verbeterde prestaties, lagere TCO en verbeterde gegevensbescherming. FlexServers zal verticale CPU-schaalvergroting mogelijk maken, wat een geheel nieuw niveau van flexgeschiktheid. Door middel van geautomatiseerd server bevoorrading met onze Bare Metal Cloud platform, kunnen organisaties de complexiteit van implementatie en beheer aanzienlijk verminderen, terwijl ze profiteren van flexible factureringsmodellen. Daarnaast Data Security Cloud zal de allernieuwste versleutelingsmogelijkheden van Intel SGX ontgrendelen om de gegevensbescherming te maximaliseren. "

De nieuwste generatie processors zullen de mogelijkheden van phoenixNAP's FlexServers, 's werelds enige oplossing die verticale CPU-schaalvergroting mogelijk maakt met behulp van Intel Speed ​​Select-technologie. Door een vooraf ingestelde verzameling prestatieprofielen die zijn afgestemd op specifieke werkbelasting en prestatie-eisen, kunnen organisaties het systeem aanpassen aan hun behoeften zonder hardware-upgrades of datamigratie. Terwijl verticale CPU-schaalvergroting is ingeschakeld FlexServers was voorheen mogelijk met een herstart, de nieuwe 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors zullen dit on the fly laten doen.

Bare Metal Cloud biedt toegang tot de 3e generatie Intel Xeon schaalbare processor-instances via een API-gestuurde implementatie. Dit maakt het voor organisaties mogelijk om binnen enkele minuten toegang te krijgen tot geavanceerde prestatiesystemen, hun instanties te beheren met behulp van populaire Infrastructure as Code-tools en gebruik te maken van uurlijkse facturering en maandelijkse reserveringsmodellen voor grotere kostenbesparingen.

De nieuwe generatie processoren zullen ook binnen op aanvraag beschikbaar zijn Data Security Cloud​ Via Intel SGX biedt het platform een ​​optie om vertrouwelijk computergebruik mogelijk te maken binnen Intel's meest onderzochte, bijgewerkte en beproefde Trusted Execution Environment (TEE) voor de data center.

"Het beschermen van gegevens is essentieel om er waarde uit te halen en de 3e generatie Intel Xeon schaalbare processor helpt organisaties hun zwaarste gegevensuitdagingen op te lossen en tegelijkertijd de vertrouwelijkheid en integriteit van gegevens te verbeteren", aldus Greg Ernst, Vice President en General Manager van Intel, US Sales. "

Voordelen van 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors op phoenixNAP platforms:

• Prestaties gemaakt flexmogelijk - wissel op aanvraag tussen vier verschillende prestatieprofielen door gebruik te maken van de unieke verticale CPU-schaalbaarheid die beschikbaar is met FlexServers.
• Verminderde implementatiecomplexiteit - upgraden is niet nodig servers om gegevens te migreren bij het wijzigen van de CPU.
• Geautomatiseerde implementatie met BMC - phoenixNAP's Bare Metal Cloud platform maakt geautomatiseerde provisioning van systemen mogelijk op basis van 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors.
• Verhoogde optimalisatie van de infrastructuur - de beschikbaarheid van verschillende prestatieprofielen binnen een enkele CPU zorgt voor een verbeterd optimalisatiepotentieel.
• Vertrouwelijke computercapaciteit - beveiliging is gegarandeerd flexmogelijk met ondersteuning voor twee sockets, aangedreven door Intel SGX om risico's te verminderen en zelfs de meest gevoelige workloads te beschermen.
• Baanbrekende geheugencapaciteit - met ondersteuning voor Intel Optane persistent geheugen (PMem).
• Kosteneffectiviteit - Verlaag de TCO door geoptimaliseerde prestaties, schaalbaarheid en maximale beveiliging.

Voor meer informatie over phoenixNAP's server en het cloud oplossingen die worden aangedreven door de nieuwste 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors, gaat u naar:

https://phoenixnap.com/servers/flexservers

https://phoenixnap.com/bare-metal-cloud

https://phoenixnap.com/security/data-security-cloud

Intel, het Intel-logo en andere Intel-merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen.

Over ons phoenixNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedInen YouTube voor meer informatie.

phoenixNAP is een Premier Service Provider in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

Media Contact

Bojana Dobran
Product Marketing Manager
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271