phoenixNAP lanceren Servers Met de nieuwste 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors met meerdere IaaS-platforms

phoenixNAP lanceren Servers Met de nieuwste 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors met meerdere IaaS-platforms

3e generatie Intel Xeon schaalbare processors nu beschikbaar met phoenixNAP's FlexServer, Bare Metal Cloud en Data Security Cloud solutions

Feniks, datum - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie, cloud, en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, heeft vandaag de aanstaande lancering aangekondigd van de nieuwste 3e generatie Intel Xeon Scalable-processors (codenaam Ice Lake) binnen zijn Bare Metal Cloud portefeuille. Als lanceringspartner van Intel, phoenixNAP zal een van de eerste providers zijn die systemen aanbieden die zijn gebaseerd op de nieuwste generatie Intel CPU's.

Met een hoger aantal cores, hogere DDR4-geheugensnelheid en -capaciteit, Enhanced Intel Deep Learning Boost en uitgebreide encryptiemogelijkheden via de Intel Software Guard Extensions (Intel SGX)-technologie, bieden de nieuwe 3e generatie Intel Xeon Scalable-processors nieuwe beveiligingsmogelijkheden en prestaties in vergelijking naar eerdere versies van de technologie. De 3e generatie Intel Xeon Scalable-processors bieden ook een groter aantal Intel Ultra Path Interconnect (UPI)-kanalen en verbeterde Intel Advanced Vector Extensions 512 (AVX-512), die zelfs de zwaarste rekentaken ondersteunen, zoals modellering en simulatie, gegevensanalyse, leren en het maken van digitale inhoud. Door ondersteuning voor Intel Optane SSD's en Intel Optane persistent geheugen 200-serie (Intel Optane DCPMM), leveren de systemen een lage latentie, hoge duurzaamheid en baanbrekende systeemgeheugencapaciteit.

phoenixNAP zal de nieuwe 3e generatie Intel Xeon Scalable-processors beschikbaar stellen, zodat organisaties hun potentieel kunnen benutten voor de meest uiteenlopende implementaties en gebruiksscenario's. zal zorgen voor verbeterde data security.

"We hebben al jaren een geweldige samenwerking met Intel en we zijn verheugd om de snelheid te blijven verbeteren, flexbruikbaarheid en operationele efficiëntie van onze IaaS-platforms met behulp van hun technologie, ”aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP.
“Onze klanten krijgen binnenkort toegang tot de nieuwe 3e generatie Xeon schaalbare CPU's voor verbeterde prestaties, lagere TCO en verbeterde gegevensbescherming. Door geautomatiseerd server bevoorrading met onze Bare Metal Cloud platform, kunnen organisaties de complexiteit van implementatie en beheer aanzienlijk verminderen, terwijl ze profiteren van flexbare factureringsmodellen.”

Via Intel SGX zal het platform een ​​optie bieden om vertrouwelijk computergebruik mogelijk te maken binnen Intel's meest onderzochte, bijgewerkte en in de strijd geteste Trusted Execution Environment (TEE) voor de data center.

Bare Metal Cloud biedt toegang tot de 3e generatie Intel Xeon schaalbare processor-instances via een API-gestuurde implementatie. Dit maakt het voor organisaties mogelijk om binnen enkele minuten toegang te krijgen tot geavanceerde prestatiesystemen, hun instanties te beheren met behulp van populaire Infrastructure as Code-tools en gebruik te maken van uurlijkse facturering en maandelijkse reserveringsmodellen voor grotere kostenbesparingen.

"Het beschermen van gegevens is essentieel om er waarde uit te halen en de 3e generatie Intel Xeon schaalbare processor helpt organisaties hun zwaarste gegevensuitdagingen op te lossen en tegelijkertijd de vertrouwelijkheid en integriteit van gegevens te verbeteren", aldus Greg Ernst, Vice President en General Manager van Intel, US Sales. "

"Bare Metal Cloud biedt toegang tot de 3e generatie Intel Xeon Scalable processor-enabled instances via een API-gestuurde implementatie, evenals UI en CLI. Dit maakt het voor organisaties mogelijk om binnen enkele minuten toegang te krijgen tot geavanceerde prestatiesystemen, hun instanties te beheren met behulp van populaire Infrastructure as Code-tools en gebruik te maken van uurfacturering en maandelijkse reserveringsmodellen voor grotere kostenefficiëntie.” zei William Bell, Executive VP Product bij phoenixNAP

“De introductie van geavanceerde technologieën zoals de 3e generatie Intel Xeon Scalable-systemen gaat hand in hand met de voortdurende ontwikkeling van onze Bare Metal Cloud. We hebben een sterke focus op het ondersteunen van automatisering en tooling voor de implementatie en het beheer van moderne applicaties. Tegelijkertijd streven we er altijd naar om te voldoen aan de harde prestatie- en beveiligingseisen die onze klanten van ons verwachten. Intel's nieuwste technologie helpt ons om dat doel op een echt wereldwijde schaal te bereiken terwijl we onze Bare Metal Cloud locaties verspreid over continenten.” zei Martin Wielomski, Director of Product bij phoenixNAP.

Voordelen van 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors op phoenixNAP platforms:

  • Prestaties gemaakt flexmogelijk - wissel op aanvraag tussen vier verschillende prestatieprofielen door gebruik te maken van de unieke verticale CPU-schaalbaarheid die beschikbaar is met FlexServers.
  • Geautomatiseerde implementatie met BMC – phoenixNAP's Bare Metal Cloud platform maakt geautomatiseerde provisioning van systemen mogelijk op basis van 3e generatie Intel Xeon schaalbare processors.
  • Vertrouwelijke computercapaciteit - beveiliging is gemaakt flexmogelijk met ondersteuning voor twee sockets, aangedreven door Intel SGX om risico's te verminderen en zelfs de meest gevoelige workloads te beschermen.
  • Baanbrekende geheugencapaciteit - met ondersteuning voor Intel Optane persistent geheugen (PMem).
  • Kosteneffectiviteit - Verlaag de TCO door geoptimaliseerde prestaties, schaalbaarheid en maximale beveiliging.

Voor meer informatie over phoenixNAP's server en cloud oplossingen gevoed door de nieuwste 3rd Gen Intel Xeon schaalbare processors kunt u terecht op:

3rd Generatie Intel Xeon Servers

Bare Metal Cloud Servers

phoenixNAP FlexServers

Intel, het Intel-logo en andere Intel-merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen.