phoenixNAP Opgenomen als representatieve leverancier in Gartner's 2020 Market Guide for Disaster Recovery as a Service

phoenixNAP Opgenomen als representatieve leverancier in Gartner's 2020 Market Guide for Disaster Recovery as a Service

phoenixNAP genoemd in de 2020-editie van Gartner's Market Guide for Disaster Recovery as a Service, erkend voor zijn DRaaS-oplossing

Phoenix, AZ, 8 juli 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, hebben vandaag aangekondigd dat het is geïdentificeerd als een representatieve leverancier in de 2020 Gartner Market Guide for Disaster Recovery as a Service-rapport.

Het rapport geeft inzicht in de Disaster Recovery as a Service (DRaaS) -markt en de context rond providers die de service aanbieden. phoenixNAP is genoemd in de groep "Advanced Colocation / Hosting Providers" DRaaS Providers. Volgens het rapport 'heeft deze groep, zoals bijna alle aanbieders, de voorkeur aan de hunne data centers voor herstel, maar biedt vaak ook IaaS van hyperscale providers als potentiële doelwitten. De meeste DRaaS-providers op de markt van dit type eindigen daar qua mogelijkheden. De betere providers gaan echter verder met het opnemen van servicecomponenten die de onboarding vergemakkelijken, helpen bij het maken van geautomatiseerde runbooks en haken in veranderingsbeheerprocessen. ” De andere twee groepen zijn "geëvolueerde traditionele" DRaaS-providers en "hyperscale" Cloud”DRaaS-providers.

"We zijn verheugd dat we door 's werelds toonaangevende onderzoeks- en adviesbedrijf Gartner zijn geïdentificeerd als Representative Vendor", aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP. “Wij zijn van mening dat de Market Guide for Disaster Recovery as a Service-rapport organisaties in staat stelt een weloverwogen beslissing te nemen over hun DRaaS-implementaties en we zijn er trots op hier deel van uit te maken. We zullen onze klanten blijven helpen om beschikbaarheid te garanderen, geld te besparen en use cases zoals DRaaS te leveren die echt de voordelen van de cloud. '

phoenixNAP's Disaster Recovery as a Service-oplossingenportfolio omvat een reeks toonaangevende backup en replicatietechnologieën voor virtuele omgevingen. Ze zijn on-demand toegankelijk en stellen organisaties in staat hun doelstellingen voor gegevensbeschikbaarheid te bereiken zonder te hoeven investeren in het bouwen en onderhouden van een tweede DR-site.

Als wereldwijde IaaS-serviceprovider, phoenixNAP biedt ook colocatie, toegewijd servers, clouden beveiligingsdiensten. Haar missie is om de interne teams van haar klanten aan te vullen door een compleet portfolio van enterprise-grade IT-oplossingen en componenten aan te bieden volgens een opex-gebaseerd model.

"Dit is een grote mijlpaal voor ons bedrijf", aldus William Bell, Executive Vice President of Products bij phoenixNAP. “Naar onze mening biedt de Market Guide for Disaster Recovery as a Service duidelijke inzichten in branchetrends die steeds belangrijker worden voor moderne organisaties. We zijn verheugd om deze service van het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen bieden. ”

Blader phoenixNAP DRaaS-oplossingen pagina voor meer info.

* Gartner, "Market Guide for Disaster Recovery as a Service", Ron Blair, Jeffrey Hewitt, Lisa Pierce, 25 juni 2020.

Disclaimer van Gartner:

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in onze onderzoekspublicaties wordt weergegeven, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of andere benamingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan ​​uit de meningen van de Research & Advisory-organisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.