phoenixNAP Genoemd als representatieve leverancier in 2021 Gartner ® Market Guide for Disaster Recovery as a Service

phoenixNAP Genoemd als representatieve leverancier in 2021 Gartner ® Marktgids voor Disaster Recovery as a Service

phoenixNAP erkend in 2021 Gartner Market Guide for Disaster Recovery as a Service voor het tweede jaar op rij

Feniks, datum - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het is geïdentificeerd als een representatieve leverancier in het Gartner-rapport "Market Guide for Disaster Recovery as a service" voor 2021. Voor het eerst erkend in het rapport van 2020, zijn wij van mening dat phoenixNAP blijft zijn DRaaS-serviceportfolio verbeteren en uitbreiden om aan de veranderende markteisen te voldoen.

Gartner suggereert dat "DRaaS een kosteneffectieve manier biedt voor IT-leiders om snel de IT-veerkracht te verbeteren en te voldoen aan compliance- of regelgevende vereisten." 2021 Market Guide for Disaster Recovery as a Service helpt bij het contextualiseren van "de soorten providers die middelgrote en grote ondernemingen bedienen - en wordt aangevuld met een leverancieridentificatie- en evaluatietool." [1]

phoenixNAP's VMware Disaster Recovery as a Service (VMware DRaaS), Cloud Replicatie voor Veeam en Zerto Disaster Recovery as a Service (Zerto DRaaS) werden vermeld in de categorie Advanced Colocation/Hosting Providers, inclusief leveranciers. Gartner stelt: “Deze leveranciers vormen het leeuwendeel van de DRaaS-providers. De meesten begonnen in colocatie en/of hosting, voegden op VMware gebaseerde IaaS-mogelijkheden toe en combineerden dat vervolgens met een of meer ITRO-producten om de basis te vormen van hun DRaaS-aanbod.” Naast deze groep erkent het rapport ook Evolved Traditional DR Providers en Hyperscale Cloud Aanbieders.

"In het tijdperk van voortdurend groeiende cyberdreigingen, en ransomware in het bijzonder, zijn we van mening dat de Gartner Market Guide for Disaster Recovery as a Service 2021 essentiële informatie biedt voor zakelijke en technologische besluitvormers die hun gegevens willen beschermen tegen toenemende bedreigingen", aldus Ian. McClarty, voorzitter van phoenixNAP. “We zijn vereerd dat we voor het tweede jaar op rij in de publicatie zijn erkend en we zijn van plan ons DRaaS-aanbod te blijven verbeteren om aan de veranderende eisen te voldoen. Naarmate cyberdreigingen groeien en toenemen, is het belangrijk om het bewustzijn van DRaaS te vergroten als een efficiënte oplossing om de beschikbaarheid van gegevens te waarborgen.”

phoenixNAP's Disaster Recovery as a Service-oplossingen worden geleverd op een opex-gebaseerd model, waardoor grote capex-investeringen niet meer nodig zijn. Organisaties kunnen toonaangevende beschikbaarheidstechnologieën inzetten vanuit: phoenixNAPis wereldwijd data centers in plaats van het opzetten en beheren van een tweede DR-site. Dit helpt hen hun IT-kosten te verlagen en tegelijkertijd toegang te krijgen tot kritieke oplossingen voor gegevensbescherming.

Naast DRaaS, phoenixNAP biedt ook colocatie, toegewijd servers, cloud, bare metal cloud en backup Diensten. Het gevarieerde IaaS-productportfolio stelt organisaties van elke omvang in staat om hun interne IT aan te vullen met geavanceerde cloud-gebaseerde oplossingen. Door geavanceerde infrastructuurtechnologieën beschikbaar te maken voor bedrijven op: flexbeschikbare implementatiemodellen en tegen betaalbare prijzen, phoenixNAP stelt hen in staat om te groeien en succesvol te zijn in de digitale economie.

Blader phoenixNAP DRaaS-oplossingen Pagina voor meer info.

1 Gartner, "Market Guide for Disaster Recovery as a Service", Ron Blair, Jeffrey Hewitt, 29 juli 2021.

Disclaimer van Gartner:

GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en internationaal en wordt hierin met toestemming gebruikt. Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in onze onderzoekspublicaties wordt weergegeven, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of een andere aanduiding. Onderzoekspublicaties van Gartner bestaan ​​uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.