phoenixNAP en CloudGenera werken samen om een ​​bewijs van waarde te leveren voor Cloud Infrastructuurgebruik

phoenixNAP en CloudGenera werken samen om een ​​bewijs van waarde te leveren voor Cloud Infrastructuurgebruik

phoenixNAP's Bare Metal Cloud platform is nu onderdeel van CloudGenera's uitgebreide beslissingsmotor helpt organisaties bij het optimaliseren van hun cloud .

Phoenix, Arizona, 16 decemberth, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, kondigde vandaag haar strategische samenwerking aan met CloudGenera, een AI-aangedreven cloud kosten- en IT-werklastoptimalisatiebedrijf dat organisaties in staat stelt beter geïnformeerde infrastructuurbeslissingen te nemen. phoenixNAP's Bare Metal Cloud (BMC) maakt nu deel uit van de CloudAlgemeen platform.

De CloudGenera-platform maakt gebruik van AI- en machine learning-technologieën om te aggregeren en te vergelijken cloud gebruiks- en applicatiegegevens zoals kosten, SLA's, latentie, beveiliging en governance om aanbevelingen te doen voor optimalisatie. De gedetailleerde informatie stelt bedrijven in staat om de efficiëntie van hun cloud en moderniseringsstrategieën om te optimaliseren en te verminderen cloud verspilling.

Als een API-gestuurd platform, phoenixNAP's Bare Metal Cloud (BMC) maakt geautomatiseerde levering van fysieke servers in een kwestie van minuten. Organisaties kunnen vooraf geconfigureerde instanties in verschillende eenvoudige stappen implementeren en toegang krijgen tot speciale CPU- en RAM-bronnen. Het ontbreken van een virtualisatielaag zorgt voor verbeterde prestaties, waardoor Bare Metal Cloud een handige oplossing voor veeleisende workloads tijdens het afleveren cloud-Achtig flexvermogen. Het platform is eenvoudig in te stellen, te schalen en te beheren en vereenvoudigt taken voor infrastructuurbeheer terwijl het zorgt voor consistente applicatieprestaties. De instanties kunnen op uur- of maandbasis worden gefactureerd op basis van projectbehoeften en budget.

Nu een deel van CloudGenera beheerplatform, Bare Metal Cloud stelt organisaties in staat om de mogelijkheden voor specifieke use-cases te verkennen.

“Optimaliseren cloud kosten en elimineren cloud afval is een uitdaging voor de meeste moderne organisaties”, zegt Ian McClarty, President of phoenixNAP.

"CloudGenera helpt deze uitdaging op te lossen door een manier te bieden om onderbenutte te identificeren cloud implementaties en overweeg alternatieve strategieën voor het plaatsen van werklasten voor verbeterde efficiëntie. Het helpt resellers ook om uitgebreide servicecatalogi op te stellen en beter in te spelen op de behoeften van hun klanten. We zijn verheugd om onze Bare Metal Cloud (BMC) beschikbaar binnen CloudGenera Management Platform en demonstreert zijn potentieel voor een aantal use-cases.”

“We breiden het leveranciersbereik van ons platform voortdurend uit en phoenixNAP's Bare Metal Cloud is er een waardevolle aanvulling op”, zegt Brian Kelly, CEO bij Cloudgeslachten “Onze kernmissie is om onze klanten een leveranciersonafhankelijk platform te bieden om de kosten en mogelijkheden van hun klanten volledig te begrijpen cloud diensten en stelt hen in staat om gemakkelijk relevante markt- en SLA-gegevens te aggregeren en analyseren. De output van ons platform heeft aangetoond dat: phoenixNAP Bare Metal Cloud competitief past bij een breed scala aan infrastructuurbehoeften en we zijn blij om het als een optie op te nemen in ons platform.”

Gebouwd voor op automatisering gerichte organisaties en DevOps-teams, Bare Metal Cloud helpt bij het automatiseren van repetitieve infrastructuurbeheertaken en minimaliseert de tijd die nodig is om rekenresources te implementeren en te schalen. Aangedreven door de nieuwste generatie hardware, kan het zelfs de meest veeleisende workloads ondersteunen tegen een betaalbare prijs. De reserveringsopties per uur en per maand stellen organisaties in staat om snel resources toe te voegen of te schalen, waardoor kostenefficiëntie wordt gegarandeerd.

Bare Metal Cloud is geïntegreerd met de belangrijkste Infrastructure as Code-tools en maakt een gestroomlijnde implementatie van maximaal beschikbare Kubernetes-clusters mogelijk. Het biedt gemakkelijke toegang tot S3-compatibele object storage, hardware van de nieuwste generatie en een wereldwijd netwerk snel en efficiënt, waardoor organisaties deze kunnen gebruiken voor verschillende soorten werklast.

Voor meer informatie over: phoenixNAP en CloudGenera samenwerking, bekijk het webinar getiteld “Klanten naar de Cloud: Hoe een bewijs van waarde te leveren.”

Om meer te leren over phoenixNAP's API-gestuurde toegewijde servers, de Bare Metal Cloud pagina. Bezoek ook hun toegewijd aan servers pagina om systemen te bekijken die beschikbaar zijn voor aangepaste implementaties.

Bare Metal Cloud Voordelen

  • 100% toegewijde fysieke CPU- en RAM-bronnen
  • Geen hypervisors, geen bronnen delen
  • 20+ server instantietypes geoptimaliseerd voor algemene doeleinden, compute-geoptimaliseerde en geheugenworkloads
  • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit voor geselecteerde BMC-instanties met DDoS-bescherming inbegrepen
  • Opties voor privénetwerken
  • Flexible bandbreedtepakketten
  • Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
  • Automated server provisioning met infrastructuur als codetools (Terraform, Ansible, Pulumi, Chef en Puppet)
  • Betalen per gebruik, maandelijkse en jaarlijkse reserveringsopties

Over CloudGenera

CloudGenera biedt IT-beslissingen als een service met gegevensgestuurde software met aanbevelingen die voorspellen wanneer u uw applicaties het beste kunt moderniseren of verplaatsen. Door gebruik te maken van uitgebreide AI en datawetenschap, CloudGenera-platform doet het in minuten, wat mensen maanden zou kosten. CloudMet algemene analyses kunt u kansen visualiseren om u tijd te besparen, uw technologie-uitgaven te verlagen en uw risico te verlagen. Gebruikmakend van algoritmen voor machine learning en realtime gegevens CloudGenera elimineert kostbare en foutgevoelige handmatige evaluatiemethoden, waardoor de digitale transformatie van ondernemingen wordt versneld. Leer meer over CloudGenera op http://www.cloudgenera.com