phoenixNAP Wint Veeam ® Innovation Award voor 2019

phoenixNAP Wint Veeam® Innovation Award voor 2019

Veeam herkent het phoenixNAP Client Portal (PNCP) als innovatief cloud oplossing voor infrastructuurbeheer

Orlando, Florida, 24 januari 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, werd gisteren gepresenteerd met een Veeam-innovatieprijs at  Veeam-snelheid 2019  in Orlando, Florida. Ingewijd in VeeamON 2018, de prijs viert innovatie in het aanbod van oplossingen mogelijk gemaakt door Veeam en erkent leveranciers die uitblinken in uitbreiding Veeam-beschikbaarheidplatform.

phoenixNAP werd geselecteerd als winnaar van 2019 vanwege zijn uitstekende werk aan het vereenvoudigen van Veeam-resourcebeheer door phoenixNAP Clientportaal (PNCP). PNCP is gelanceerd in 2010 en is phoenixNAP's eigen platform voor infrastructuurbeheer waarmee gebruikers hun on-demand en fysieke bronnen kunnen beheren. Door een gestroomlijnde integratie met Veeam zorgt PNCP voor gemakkelijke toegang en geautomatiseerd beheer van cloud backup en replicatiediensten. Het platform bevat ook een uitgebreide functieset voor Veeam-resellers.

"Kort na de release van PNCP versie 4.1.1. Is de Veeam Innovation Award een gedenkwaardige erkenning voor onze ontwikkelteams", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “We zijn vereerd met de erkenning door Veeam van onze jarenlange inspanningen om onze klanten en resellers te voorzien van een robuust infrastructuurbeheerplatform. Samen met de tevredenheid en feedback van onze gebruikers, motiveert deze prijs ons om PNCP te blijven verbeteren om aan hun eisen te voldoen. ”

“De Veeam Innovation Awards zijn bedoeld om onze partners aan te moedigen om het krachtige potentieel van het Veeam Availability Platform te verkennen en erop voort te bouwen, en phoenixNAP heeft een goed voorbeeld van hoe u dit kunt doen ', zegt Jason Buffington, Vice President Solutions Strategy bij Veeam. “Dit is een welverdiende prijs, omdat het precies het type innovatie laat zien dat we bij onze partners willen zien. Namens het hele Veeam-team feliciteren we phoenixNAP voor het ontwikkelen van unieke en innovatieve oplossingen die mogelijk worden gemaakt door Veeam. We zijn verheugd om in 2019 nauw met hen samen te werken om hun voortdurende succes te ondersteunen en eraan bij te dragen. ”

Automatisering mogelijk maken bare metal en virtuele machine-inrichting, netwerkverbindingsconfiguratie, implementatie van besturingssystemen en geselecteerde software-installatie, PNCP vertegenwoordigt een enkel paneel voor infrastructuurbeheer. Voor Veeam Cloud Connect service gebruikers en resellers, PNCP biedt meerdere mogelijkheden. Het zorgt voor een gemakkelijke instelling en bewaking van opslagquota, backup en replicatietaken, evenals betalings- en factureringsgegevens. Wederverkopers kunnen profiteren van functies zoals geautomatiseerd klantenbeheer Veeam Cloud Connect (opslagquota) beheer, facturering en rapportage. Het platform stelt ze ook in staat om in te stellen flexible prijsmodellen, waaronder Pay-As-You-Go en Maandelijkse inzet.

"PNCP in de schijnwerpers hebben staan ​​tijdens het Veeam Velocity-evenement was een grote eer, en ik ben ons ontwikkelingsteam dankbaar voor het mogelijk maken ervan", aldus William Bell, Executive Vice President of Product, phoenixNAP. “De Veeam Innovation Award toont onze toewijding aan onze samenwerking met Veeam en het creëren van betere kansen voor onze klanten. Samen kunnen we een hyperbeschikbare toekomst mogelijk maken en ik kijk ernaar uit om ons strategisch partnerschap voort te zetten. ”

Voor meer informatie over de PNCP-functies, bezoek deze pagina.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.