phoenixNAP biedt klanten privéconnectiviteit met hun lokale netwerken naar multi-site, hybride cloud- en multicloud-netwerken via Pureport's Multicloud Fabric-platform

Phoenix, AZ, 3 september 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-serviceprovider die op beveiliging gerichte cloudinfrastructuur, dedicated servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen aanbiedt, heeft vandaag de uitbreiding aangekondigd van carrier-connectiviteitsopties met Pureport, een Multicloud-netwerkprovider .

Of het nu gaat om een ​​multicloud-, hybride cloud- of multi-site netwerk, Pureport's Multicloud Fabric-platform orkestreert binnen enkele minuten naadloos de privéconnectiviteit met de beste cloudproviders, terwijl de beveiligingsrisico's en inconsistente prestaties die gewoonlijk worden geassocieerd met het gebruik van het openbare internet voor connectiviteit worden verwijderd. Met het Multicloud Fabric-platform van Pureport kunnen phoenixNAP-klanten nu veilig overstappen naar de cloud met toekomstbestendige technologie in elk van de datacenters van phoenixNAP in de Verenigde Staten.

"Pureport voegt zich bij ons vlaggenschip datacenter Meet-Me-Room als een nationale leider in multi-cloud connectiviteit, en brengt nieuwe connectiviteitsopties voor onze klanten", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “We kunnen nu privéconnectiviteit in verschillende clouddiensten mogelijk maken via Pureport's Multicloud Fabric-platform. Dit biedt efficiëntie, betaalbaarheid en meer innovatiemogelijkheden voor organisaties die hun gedistribueerde cloudnetwerken willen beheren. ”

phoenixNAP's strategische locaties, interconnectiviteitspotentieel en servicekwaliteit waren enkele van de belangrijkste redenen waarom Pureport samenwerkt met phoenixNAP. phoenixNAP's colocatie- en cloudcliënten profiteren van de aanwezigheid van Pureport, omdat ze de service kunnen gebruiken om hun cloudactiviteiten te verbeteren en uit te breiden. Klanten kunnen veilig verbinding maken met hun favoriete cloudservice en de wereldwijde connectiviteit verbeteren, ongeacht het type architectuur dat ze gebruiken voor gegevensopslag en verwerking.

“We zijn verheugd om mee samen te werken phoenixNAP om hun klanten een naadloze oplossing te bieden om hybride te creëren cloud netwerken, die on-premise, filialen en publiek met elkaar verbinden cloud diensten, zonder dat u extra apparatuur hoeft aan te schaffen ”, aldus Rich Lee, CEO van Pureport. “Samen, Pureport en phoenixNAP bedrijven de mogelijkheid bieden om hun doel te bereiken cloud netwerkdoelen met een hoogwaardig, on-demand privé-connectiviteitsplatform voor het publiek cloud netwerken. '

Pureport doet er alles aan om te vereenvoudigen hoe phoenixNAP-clients hun netwerken met de cloud verbinden door het elimineren van de complexiteit, hoge kosten, langetermijncontracten en vaak veel onderhoud. Bijkomende voordelen van Pureport's Multicloud Fabric-platform zijn onder meer:

  • Maak automatisch verbinding, niet handmatig. Bedrijven kunnen hun sites, datacenters en clouds verbinden in een full-mesh-topologie, zonder dat ze handmatig point-to-point-koppelingen hoeven te maken en peering tussen elk verbonden netwerk hoeven te configureren.
  • Geen extra hardware nodig. Ingebouwd in het platform elimineert Pureport's Distributed Multicloud Router de noodzaak om extra hardware of virtuele apparaten aan te schaffen, te vervangen of te installeren.
  • Selfservice console. Met de intuïtieve selfservice-console van Pureport kunnen bedrijven binnen enkele minuten cloudnetwerken maken en beheren via de cloudserviceoplossing Direct Connect van AWS.
  • Klaar voor DevOps. Pureport onthult een REST API, waardoor netwerken en verbindingen als code kunnen worden beheerd.
  • IP-adres conflictoplossing. Pureport's Cloud Grade NAT-functionaliteit automatiseert de detectie en oplossing van overlappende IP-adresbereiken, dus er is geen vertraging of conflict met de onderlinge verbinding van netwerken.
  • Geen contracten. Het platform van Pureport elimineert de noodzaak van een vervoerder en langdurige contracten.
  • Flexibele bandbreedtecontrole. Het Multicloud Fabric-platform is een on-demand service waarmee klanten de kosten kunnen beheren door de connectiviteit aan te passen aan hun veranderende behoeften.

Lees meer over dit onderwerp tijdens de Multi-Cloud Connectivity Best Practices Lunch and Learn, gehost door phoenixNAP en Pureport. Registreer hier.

-

phoenixNAP is een Premier Service Provider in VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanaf strategische edge-locaties over de hele wereld. De cloud, dedicated servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. PhoenixNAP biedt uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met software en op hardware gebaseerde beveiliging en ondersteunt volledig de bedrijfscontinuïteitsplanning van zijn klanten. PhoenixNAP biedt schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen met deskundig personeel om te helpen, en ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedInen YouTube voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior Marketing Specialist
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271