phoenixNAP Partners met Pureport om innovatief aan te bieden Cloud Connectiviteitsplatform

phoenixNAP Partners met Pureport om innovatief aan te bieden Cloud Connectiviteitsplatform

phoenixNAP om klanten privéconnectiviteit aan te bieden met hun lokale netwerken voor hybride, multi-site cloud, en multicloud netwerken via Pureport's Multicloud Stoffen platform

Phoenix, Arizona, 3 september 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag de uitbreiding aan van carrier-connectiviteitsopties met Pureport, een Multicloud Netwerkprovider.

Of het nu een multi iscloud, hybride cloudof multi-site netwerk, Pureport's Multicloud Fabric-platform orkestreert naadloos privéconnectiviteit naar de top cloud providers binnen enkele minuten, terwijl de beveiligingsrisico's en inconsistente prestaties worden verwijderd die gewoonlijk worden geassocieerd met het gebruik van het openbare internet voor connectiviteit. Pureport's Multi gebruikencloud Stoffen platform, phoenixNAP klanten kunnen nu veilig overstappen op de cloud met toekomstbestendige technologie in elk van phoenixNAP's Verenigde Staten data centers.

“Pureport voegt zich bij ons vlaggenschip data center Meet-Me-Room als nationale leider in multi-cloud connectiviteit en brengt nieuwe connectiviteitsopties voor onze klanten ”, aldus Ian McClarty, president van phoenixNAP. “We kunnen nu privéconnectiviteit in verschillende cloud diensten via Pureport's Multicloud Stoffen platform. Dit biedt efficiëntie, betaalbaarheid en meer kansen voor innovatie voor organisaties die hun distributie willen beheren cloud netwerken. '

phoenixNAP's strategische locaties, interconnectiviteitspotentieel en kwaliteit van de dienstverlening waren enkele van de belangrijkste redenen waarom Pureport samenwerkt met phoenixNAP. phoenixNAP's colocatie en cloud klanten profiteren van de aanwezigheid van Pureport, omdat ze de service kunnen gebruiken om hun service te verbeteren en uit te breiden cloud activiteiten. Klanten kunnen veilig verbinding maken met hun voorkeur cloud service en verbetering van de wereldwijde connectiviteit, ongeacht het type architectuur dat ze gebruiken voor gegevensopslag en verwerking.

“We zijn verheugd om mee samen te werken phoenixNAP om hun klanten een naadloze oplossing te bieden om hybride te creëren cloud netwerken, die on-premise, filialen en publiek met elkaar verbinden cloud diensten, zonder dat u extra apparatuur hoeft aan te schaffen ”, aldus Rich Lee, CEO van Pureport. “Samen, Pureport en phoenixNAP bedrijven de mogelijkheid bieden om hun doel te bereiken cloud netwerkdoelen met een hoogwaardig, on-demand privé-connectiviteitsplatform voor het publiek cloud netwerken. '

Pureport doet er alles aan om te vereenvoudigen hoe phoenixNAP klanten verbinden hun netwerken met de cloud door het elimineren van de complexiteit, hoge kosten, langetermijncontracten en vaak veel onderhoud. Extra voordelen van Pureport's Multicloud Fabric-platform omvat:

  • Maak automatisch verbinding, niet handmatig. Bedrijven kunnen hun sites met elkaar verbinden, data centers en clouds in een full-mesh topologie, zonder handmatig point-to-point-koppelingen te hoeven maken en peering tussen elk verbonden netwerk te configureren.
  • Geen extra hardware nodig. Ingebouwd in het platform, Pureport's Distributed Multicloud Router elimineert de noodzaak om extra hardware of virtuele apparaten aan te schaffen, te vervangen of te installeren.
  • Selfservice console. Met de intuïtieve selfservice-console van Pureport kunnen bedrijven creëren en beheren cloud netwerken binnen enkele minuten, via AWS's cloud service oplossing Direct Connect.
  • Klaar voor DevOps. Pureport onthult een REST API, waardoor netwerken en verbindingen als code kunnen worden beheerd.
  • IP-adres conflictoplossing. Pureport's Cloud Grade NAT-functionaliteit automatiseert de detectie en oplossing van overlappende IP-adresbereiken, dus er is geen vertraging of conflict met de onderlinge verbinding van netwerken.
  • Geen contracten. Het platform van Pureport elimineert de noodzaak van een vervoerder en langdurige contracten.
  • Flexible controle van de bandbreedte. De Multicloud Fabric-platform is een on-demand service waarmee klanten de kosten kunnen beheren door de connectiviteit aan te passen aan hun veranderende behoeften.

Lees meer over dit onderwerp op de Multi-Cloud Connectivity Best Practices Lunch and Learn gehost door phoenixNAP en Pureport. Registreer u hier.

-

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.