phoenixNAP Lanceert Singapore Data Center

phoenixNAP Lanceert Singapore Data Center

Deze nieuwe locatie stelt ons in staat om de toegankelijkheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van onze oplossingen te verbeteren om de ontwikkeling van bedrijven in deze dynamische economische regio te ondersteunen.

Phoenix, 27 februari 2017 - phoenixNAP®, een wereldwijde aanbieder van IT-diensten cloud, bare metal toegewijd aan server, DRaaS, colocatie en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, heeft de opening aangekondigd van een nieuwe data center vestiging in Singapore. De nieuwste toevoeging aan phoenixNAP's wereldwijde IT-infrastructuur zal bedrijven in de regio Azië-Pacific in staat stellen hun bedrijfsvoering te verbeteren via het brede portfolio van phoenixNAP's IT-diensten.

"De toevoeging van het Singapore-knooppunt aan onze wereldwijde infrastructuur weerspiegelt onze nadruk op effectieve ondersteuning van de internationale expansie van onze klanten", zegt Ian McClarty, President van phoenixNAP. “Als een van 's werelds toonaangevende IT-hubs is Singapore een aantrekkelijke bestemming voor innovatieve bedrijven die kunnen profiteren van onze colocatie, disaster recovery, bare metal en cloud oplossingen. Ons hele team is enthousiast over deze lancering en we kijken ernaar uit om zaken te doen met nieuwe klanten en partners in de APAC-regio. ”

Werken met de marktleider cloud, virtualisatie en bare metal oplossingen, phoenixNAP biedt een sterk serviceportfolio dat voldoet aan de behoeften van bedrijven in alle bedrijfstakken. Singapore data center wordt aangedreven door geavanceerde technologieën zoals VMware® vCloud® en maakt gebruik van een reeks beveiligingsapparatuur en -oplossingen om te voldoen aan de hoogste beveiligings- en nalevingsnormen.

"Singapore data center vertegenwoordigt een mijlpaal in onze zakelijke prestaties, ”voegt William Bell, VP of Products, toe. “Deze nieuwe locatie stelt ons in staat de toegankelijkheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van onze oplossingen te verbeteren om de ontwikkeling van bedrijven in deze dynamische economische regio te ondersteunen. Naarmate onze aanwezigheid op de lokale markt groeit, zal ook ons ​​serviceaanbod toenemen. We lanceren met een breed scala aan bare metal en hybride cloud oplossingen ondersteund door phoenixNAP wereldwijd netwerk ter ondersteuning van onze klanten en partners groeiende vraag naar betrouwbare wereldwijde levering van IT-diensten. ”

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.