Phoenix, 27 februari 2017 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die cloud-, bare metal dedicated server-, DRaaS-, colocatie- en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen aanbiedt, heeft de opening aangekondigd van een nieuwe datacenterfaciliteit in Singapore. De nieuwste toevoeging aan phoenixNAP's wereldwijde IT-infrastructuur zal bedrijven in de regio Azië-Pacific in staat stellen hun bedrijfsvoering te verbeteren door middel van het brede portfolio van phoenixNAP's IT-services.

"De toevoeging van het Singapore-knooppunt aan onze wereldwijde infrastructuur weerspiegelt onze nadruk op effectieve ondersteuning van de internationale expansie van onze klanten", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Als een van 's werelds toonaangevende IT-hubs is Singapore een aantrekkelijke bestemming voor innovatieve bedrijven die kunnen profiteren van onze oplossingen voor colocatie, disaster recovery, bare metal en cloud. Ons hele team is enthousiast over deze lancering en we kijken ernaar uit om zaken te doen met nieuwe klanten en partners in de APAC-regio. ”

Door te werken met de toonaangevende cloud-, virtualisatie- en bare metal-oplossingen, biedt phoenixNAP een sterk serviceportfolio dat voldoet aan de behoeften van bedrijven in alle branches van de branche. Het datacenter in Singapore wordt aangedreven door geavanceerde technologieën zoals VMware® vCloud® en maakt gebruik van een reeks beveiligingsapparatuur en -oplossingen die voldoen aan de hoogste beveiligings- en nalevingsnormen.

"Het datacenter in Singapore is een mijlpaal in onze zakelijke prestaties", voegt William Bell, VP of Products, toe. “Deze nieuwe locatie stelt ons in staat de toegankelijkheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van onze oplossingen te verbeteren om de ontwikkeling van bedrijven in deze dynamische economische regio te ondersteunen. Naarmate onze aanwezigheid op de lokale markt groeit, zal ook ons ​​serviceaanbod toenemen. We lanceren met een breed scala aan bare metal- en hybride cloudoplossingen ondersteund door het phoenixNAP wereldwijde netwerk om onze klanten en partners te ondersteunen bij de groeiende vraag naar betrouwbare wereldwijde levering van IT-diensten. ”

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is ook een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener die vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen aanbiedt vanuit locaties over de hele wereld. Onze bare-metal server-, cloud-, hardware-leasing- en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de veranderende technologische eisen die bedrijven nodig hebben zonder in te boeten op prestaties. Schaalbare OpEx-oplossingen om te ondersteunen met de systemen en het personeel om te helpen. phoenixNAP wereldwijde IT-services. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebooken Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior Marketing Specialist
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271