phoenixNAP lanceert officieel zijn nieuwe data center in Belgrado, Servië

Belgrado, 2 februari 2017 - phoenixNAP®, een wereldwijde aanbieder van IT-diensten cloud, toegewijd server, colocatie en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, heeft een nieuwe data center faciliteit in Belgrado, Servië. Met deze nieuwe locatie, phoenixNAP bevordert de wereldwijde uitbreiding om te voldoen aan de groeiende vraag naar IT-infrastructuuroplossingen bij Europese bedrijven die hun IT-activiteiten willen verbeteren.

"Er is een toenemende behoefte om onze Amerikaanse en West-Europese klanten naar nieuwe regio's te bedienen", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Bijna 4 jaar actief in Europa met ons Amsterdamse knooppunt, hebben we de groeiende behoefte aan noodherstel erkend, bare metal server, VPDC en andere oplossingen die we aanbieden. Met de lancering van onze vestiging in Belgrado, zullen we in staat zijn om een ​​uitgebreide reeks diensten specifiek in Zuidoost-Europa aan te bieden, terwijl we ter plaatse directe ondersteuning bieden via ons Servische team van NOC en data center ingenieurs.”

De nieuwe data center zal worden gebaseerd op VMware® vCloud® technologie en andere toonaangevende bronnen om het IT-gebruik te verbeteren en te maximaliseren server prestatie. Aangedreven door technologie waarvan de betrouwbaarheid ongekend is in de data center industrie, phoenixNAP Belgrado data center zal oplossingen van hoge kwaliteit bieden om regionale bedrijven meer efficiëntie te bieden. De faciliteit biedt ook het hoogste niveau van data security volgens internationale normen.

“Qua configuratie is het Belgrado data center is grotendeels gemodelleerd naar ons knooppunt Amsterdam, Nederland, dat de tevredenheid van onze in Europa gevestigde klanten blijft stimuleren ”, voegt hij toe William Bell, VP van producten. “Met technologie die zeer effectief is gebleken bij het maximaliseren van IT-gebruik, zijn we in staat fenomenale IT-infrastructuuroplossingen te bieden aan zowel groeiende als grote bedrijven. Tot dusver hebben onze diensten tal van organisaties geholpen bij het verbeteren van de bedrijfsprestaties en het bereiken van snellere groei, en we hopen dit te zien met meer zaken in en rond Servië. ”

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.

OVER ONS PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener die vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen aanbiedt vanuit locaties over de hele wereld. Onze bare metal server, cloud, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de veranderende technologische eisen die bedrijven nodig hebben zonder in te boeten aan prestaties. Schaalbare OpEx-oplossingen om te ondersteunen met de systemen en het personeel om te helpen. phoenixNAP wereldwijde IT-services. Bezoek phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook en Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior marketingspecialist
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271