phoenixNAP lanceert officieel zijn nieuwe datacenter in Belgrado, Servië

Belgrado, 2 februari 2017 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die cloud-, dedicated server-, colocatie- en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen aanbiedt, heeft een nieuwe datacenterfaciliteit in Belgrado, Servië. Met deze nieuwe locatie bevordert phoenixNAP haar wereldwijde expansie om te voldoen aan de groeiende vraag naar IT-infrastructuuroplossingen bij Europese bedrijven die hun IT-activiteiten willen verbeteren.

"Er is een toenemende behoefte om onze Amerikaanse en West-Europese klanten naar nieuwe regio's te bedienen", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Bijna 4 jaar actief in Europa met ons Amsterdamse knooppunt, erkennen we de groeiende behoefte aan noodherstel, bare-metal server, VPDC en andere oplossingen die we aanbieden. Met de lancering van onze vestiging in Belgrado, zullen we in staat zijn om een ​​uitgebreide reeks diensten in specifiek Zuidoost-Europa aan te bieden, terwijl we ter plaatse directe ondersteuning bieden via ons Servische team van NOC- en datacenter-ingenieurs. "

Het nieuwe datacenter wordt gebaseerd op VMware® vCloud®-technologie en andere toonaangevende bronnen om het IT-gebruik te helpen verbeteren en de serverprestaties te maximaliseren. Aangedreven door technologie waarvan de betrouwbaarheid ongekend is in de datacenterindustrie, zal phoenixNAP Belgrado datacenter hoogwaardige oplossingen bieden om regionale bedrijven meer efficiëntie te bieden. De faciliteit biedt ook het hoogste niveau van gegevensbeveiliging volgens internationale normen.

"Qua configuratie is het datacenter in Belgrado grotendeels gemodelleerd naar ons knooppunt Amsterdam, Nederland, dat de tevredenheid van onze in Europa gevestigde klanten blijft stimuleren", voegt hij toe William Bell, VP of Products. “Met technologie die zeer effectief is gebleken bij het maximaliseren van IT-gebruik, zijn we in staat fenomenale IT-infrastructuuroplossingen te bieden aan zowel groeiende als grote bedrijven. Tot dusver hebben onze diensten tal van organisaties geholpen bij het verbeteren van de bedrijfsprestaties en het bereiken van snellere groei, en we hopen dit te zien met meer zaken in en rond Servië. ”

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is ook een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener die vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen aanbiedt vanuit locaties over de hele wereld. Onze bare-metal server-, cloud-, hardware-leasing- en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de veranderende technologische eisen die bedrijven nodig hebben zonder in te boeten op prestaties. Schaalbare OpEx-oplossingen om te ondersteunen met de systemen en het personeel om te helpen. phoenixNAP wereldwijde IT-services. Bezoek phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebooken Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior Marketing Specialist
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271