Alluvion Communications wordt een van phoenixNAP's Data Center Carriers

Phoenix, AZ, 5 december 2018 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigden vandaag de toevoeging aan van Alluvion Communications aan haar Phoenix data center Meet-Me-Room (MMR). Als nieuwe vervoerder in het gebouw zal Alluvion Communications de connectiviteitsopties voor de data center huurders en klanten via haar communicatienetwerk van wereldklasse.

Alluvion Communications is een vooraanstaande leverancier van op maat gemaakte netwerken die zijn ontworpen om de verwachtingen van de grond tot de aarde te overtreffen cloud​ Alluvion is cloudverbonden en ondernemingsgericht. Hun robuuste netwerken zorgen voor een veilige en gestroomlijnde gegevensoverdracht met hoge connectiviteit en ultralage latentie. Met de aanwezigheid in phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix, Arizona, versterkt Alluvion Communication haar regionale en wereldwijde aanwezigheid.

"De toevoeging van Alluvion Communications aan ons gebouw is een nieuwe grote stap in onze missie om de lokale en wereldwijde connectiviteitsopties voor onze klanten en huurders te blijven verbeteren, ”zei phoenixNAP President, Ian McClarty. "We zijn erg verheugd om directe toegang te bieden tot Alluvion Communications-glasvezelroutes en onze klanten in staat te stellen hun applicaties en diensten naadloos aan eindgebruikers te leveren."

Met meer dan 30 vervoerders in Phoenix data center Meet-Me-Room, phoenixNAP biedt gedistribueerde connectiviteit met grote binnenlandse en wereldwijde interconnectiviteitspunten. De faciliteit is ook de enige AWS Direct Connect randlocatie in de regio, waardoor directe toegang tot Amazon mogelijk is cloud Diensten. De toevoeging van Alluvion Communications vergroot de capaciteit van het gebouw om aan de steeds diversere connectiviteitsbehoeften te voldoen.

"phoenixNAP's Phoenix data center was een voor de hand liggende keuze voor onze nieuwe strategische carrier-aanwezigheid, aangezien deze de enige AWS herbergt Direct Connect in Arizona en is een van de best uitgeruste en meest betrouwbare faciliteiten in dit deel van de VS, ”aldus David Ackerman, Alluvion Manager, Alluvion Communications. “We zijn erg enthousiast over deze samenwerking met phoenixNAP en de nieuwe kansen die voortkomen uit onze uitbreiding naar hun Meet-Me-Room. "

Bezoek deze pagina voor toegang tot de volledige lijst van phoenixNAPdragers van.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware® Cloud Provider Programma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.

OVER ONS PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTubeen Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior marketingspecialist
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271