Alluvion Communications wordt een van de datacenterdragers van phoenixNAP

Phoenix, AZ, 5 december 2018 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gerichte cloudinfrastructuur, dedicated servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen aanbiedt, heeft vandaag de toevoeging van Alluvion Communications aan zijn Phoenix-datacenter Meet-Me-Room aangekondigd (MMR). Als nieuwe vervoerder in het gebouw zal Alluvion Communications de connectiviteitsopties voor de datacenterhuurders en klanten uitbreiden via haar communicatienetwerk van wereldklasse.

Alluvion Communications is een vooraanstaande leverancier van op maat gemaakte netwerken die zijn ontworpen om de verwachtingen van de grond tot de cloud te overtreffen. Alluvion is cloud-verbonden en ondernemingsgericht. Hun robuuste netwerken zorgen voor een veilige en gestroomlijnde gegevensoverdracht met hoge connectiviteit en ultralage latentie. Met de aanwezigheid in het vlaggenschip van datacenter van phoenixNAP in Phoenix, Arizona, versterkt Alluvion Communication haar regionale en wereldwijde aanwezigheid.

"De toevoeging van Alluvion Communications aan ons gebouw is een nieuwe grote stap in onze missie om de lokale en wereldwijde connectiviteitsopties voor onze klanten en huurders te blijven verbeteren, ”zei phoenixNAP President, Ian McClarty. "We zijn erg verheugd om directe toegang te bieden tot Alluvion Communications-glasvezelroutes en onze klanten in staat te stellen hun applicaties en diensten naadloos aan eindgebruikers te leveren."

Met meer dan 30 providers in het Meet-Me-Room-datacenter in Phoenix, biedt phoenixNAP gedistribueerde connectiviteit met grote binnenlandse en wereldwijde interconnectiviteitspunten. De faciliteit is ook de enige AWS Direct Connect-edge-locatie in de regio, waardoor directe toegang tot Amazon-cloudservices mogelijk is. De toevoeging van Alluvion Communications vergroot de capaciteit van het gebouw om aan de steeds diversere connectiviteitsbehoeften te voldoen.

"phoenixNAP's Phoenix data center was een voor de hand liggende keuze voor onze nieuwe strategische carrier-aanwezigheid, aangezien deze de enige AWS herbergt Direct Connect in Arizona en is een van de best uitgeruste en meest betrouwbare faciliteiten in dit deel van de VS, ”aldus David Ackerman, Alluvion Manager, Alluvion Communications. “We zijn erg enthousiast over deze samenwerking met phoenixNAP en de nieuwe kansen die voortkomen uit onze uitbreiding naar hun Meet-Me-Room. "

Bezoek deze pagina voor toegang tot de volledige lijst van providers van phoenixNAP.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware® Cloud Provider-programma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is ook een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanaf strategische edge-locaties over de hele wereld. De cloud, dedicated servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. PhoenixNAP biedt uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met software en op hardware gebaseerde beveiliging en ondersteunt volledig de bedrijfscontinuïteitsplanning van zijn klanten. PhoenixNAP biedt schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen met deskundig personeel om te helpen, en ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTubeen Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior Marketing Specialist
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271