phoenixNAP Breidt Bare Metal Cloud naar Amsterdam en Singapore en kondigt nieuwe functies aan

phoenixNAP Breidt Bare Metal Cloud naar Amsterdam en Singapore en kondigt nieuwe functies aan

Bare Metal Cloud bestrijkt nu drie van de grootste wereldmarkten.

Phoenix, Arizona, 8 februari 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van zijn Bare Metal Cloud platform in Europa en Azië. Naast de locaties Phoenix en Ashburn, die verbindingen met lage latentie bieden naar de oost- en westkust van de VS, kunnen klanten nu binnen enkele minuten fysieke machines in Amsterdam en Singapore inzetten.

Zowel Amsterdam als Singapore Bare Metal Cloud knooppunten zijn ondergebracht in wereldklasse data center faciliteiten, strategisch onderling verbonden om robuuste netwerkconnectiviteit te leveren in Europa en de APAC-regio. Door in te zetten Bare Metal Cloud serverOp deze nieuwe locaties kunnen klanten hun apps dichter bij de eindgebruiker brengen, terwijl ze profiteren van verminderde netwerklatentie, snellere prestaties en verbeterde fouttolerantie.

"Lancering Bare Metal Cloud in Amsterdam en Singapore is een belangrijke mijlpaal voor ons, aangezien we onze inspanningen voortzetten om het platform af te stemmen op de behoeften en eisen van flexibele organisaties, ”aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP.

“Deze uitbreiding is een opmerkelijke overwinning voor onze DevOps-georiënteerde klanten die hun digitale aanwezigheid op wereldschaal willen vergroten. Vanaf nu, Bare Metal Cloud is beschikbaar op de drie grootste wereldmarkten: de VS, Europa en Azië. Dit is gunstig voor onze klanten omdat het voor hen de deur opent om uit te breiden naar nieuwe markten en internationaal te groeien. "

Klanten kunnen automatisch elk van de 20 vooraf geconfigureerde instanties leveren via de webgebaseerde gebruikersinterface of API op alle vier locaties met hetzelfde niveau van flexibiliteit, snelheid en flexibiliteit. Afhankelijk van de instantieconfiguratie omvatten netwerkopties 2 x 10 Gbps en 2 x 25 Gbps overdrachtssnelheden, wat voldoende is om te voldoen aan hoge doorvoersnelheden en lage latentie-eisen voor de breedste reeks workloads.

“Dit jaar zal worden gemarkeerd als een jaar van voortdurende wereldwijde expansie voor Bare Metal Cloud. In de komende maanden zullen onze klanten kunnen inzetten Bare Metal Cloud servers op nog meer locaties in de VS en Europa. En om deze monumentale prestaties te vieren, introduceren we speciale prijzen in alle regio's voor zowel nieuwe als bestaande klanten, ”kondigde William Bell aan, EVP of Products bij phoenixNAP.

Naast nieuwe locaties, Bare Metal Cloud biedt nu meer reserveringsopties die zijn afgestemd op klanten die een gegarandeerde beschikbaarheid van middelen nodig hebben. Naast de standaardopties voor uur- en maandelijkse facturering, kunnen klanten ook een specifiek server configuratie voor een langere periode - één, twee of drie jaar.

"Bare Metal Cloud is op een agile manier ontwikkeld en met elke sprintcyclus van twee weken verbeteren we het platform met nieuwe features en functionaliteit. Dankzij dit niveau van behendigheid kunnen we zeer goed inspelen op de behoeften van onze klanten en markttrends ”, aldus Martin Wielomski, Productdirecteur bij phoenixNAP.

“Naast de toevoeging van nieuwe locaties en reserveringsopties, hebben we ook de lijst met beschikbare besturingssystemen uitgebreid die gebruikers automatisch kunnen installeren met hun machines. Naast Ubuntu en CentOS kunnen gebruikers nu Windows implementeren Server 2019 Standard en Datacenter-edities. We werken ook hard aan het ontwikkelen van nieuwe instantietypen, infrastructuur zoals codemodules zoals Terraform, Ansible en Pulumi, en integreren Bare Metal Cloud met andere platforms die het voor klanten gemakkelijker maken om hun eigen privé of hybride te runnen cloud omgevingen. "

Overzicht van nieuw Bare Metal Cloud kenmerken en functionaliteiten:

  • Nieuwe locaties: Amsterdam en Singapore
  • Toevoeging van de Windows Server 2019 OS - Standaard- en Datacenter-versies
  • Verlengde reserveringen: 12, 24 en 36 maanden
  • Op maat gemaakte Terraform-, Ansible-, Chef-, Puppet- en Pulumi-modules
  • Verbeterd SSH-sleutelbeheer
  • Opties voor alleen privé-netwerkinstanties

Wat is Bare Metal Cloud?

Bare Metal Cloud servers zijn fysieke niet-gevirtualiseerde machines met één tenant die worden geleverd met cloud-Achtig flexibiliteit en snelheid. Gebruikers krijgen onbeperkt toegang tot het serverfysieke hardware, waardoor ze meer vrijheid hebben om hun omgeving aan te passen. Inrichten van een Bare Metal Cloud server is net zo eenvoudig als het implementeren van een virtuele machine. Het enige dat nodig is, zijn een paar klikken of een eenvoudige API-aanroep om een ​​fysieke machine te implementeren en toegang te krijgen tot de brute kracht van speciale CPU, RAM en opslagbronnen. Met 20 verschillende instantietypen kunnen gebruikers kiezen tussen algemeen, compute-geoptimaliseerd en geheugen-geoptimaliseerd servers, waardoor ze een breed scala aan veeleisende workloads kunnen uitvoeren.

Ga voor meer informatie naar de official Bare Metal Cloud pagina en verken alle beschikbare instanties en prijsopties hier.