phoenixNAP voegt ExcelliPath toe aan zijn carrier-hotel om de connectiviteitsopties te verbeteren

Phoenix, AZ, 19 februari 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gerichte cloudinfrastructuur, dedicated servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen aanbiedt, heeft vandaag aangekondigd dat ExcelliPath, een nationale leverancier van colocatie- en IP-transitdiensten, heeft een Point of Presence (PoP) opgericht in haar datacenter in Phoenix, Arizona. Deze nieuwe implementatie breidt de carrier-opties uit voor de klanten van phoenixNAP en biedt een strategisch nieuw interconnectiviteitspunt voor ExcelliPath.

ExcelliPath's biedt IP-doorvoer- en colocatiediensten vanuit 20 staten, wat een landelijke beschikbaarheid garandeert. Deze services worden geleverd tegen concurrerende prijzen en stellen organisaties in staat toegang te krijgen tot betaalbare netwerk- en bandbreedtebronnen om beschikbaarheid, stabiliteit en redundantie te bereiken. IP Transit wordt zonder contract geleverd en kan op de meeste locaties in minder dan 24 uur worden geactiveerd.

"ExcelliPath voegt zich bij onze carrier-neutrale Meet-Me-Room om extra connectiviteitsopties te bieden aan onze klanten en huurders", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “De wereldwijde IP Transit-service stelt organisaties in staat om hun snelheid kosteneffectief te verbeteren, de doorvoer te verhogen en redundantie te garanderen. We zijn enthousiast over deze nieuwe implementatie en we kijken ernaar uit om met ExcelliPath samen te werken. ”

De datacenterfaciliteit van phoenixNAP is SOC 1, SOC 2 en PCI DSS gecertificeerd en biedt maximale niveaus van beveiliging en redundantie. De services die buiten de faciliteit beschikbaar zijn, zijn onder meer colocatie, hardware-as-a-service (HaaS), toegewijde, openbare en hybride cloudoplossingen, evenals back-up- en disaster recovery-services. De faciliteit bevindt zich in de buurt van de belangrijkste binnenlandse en internationale glasvezelroutes en maakt verbinding met de 15 datacenters van het bedrijf en netwerk-PoP's over de hele wereld.

De speciale carrier-neutrale Meet-Me-Room van phoenixNAP is de thuisbasis van meer dan 40 netwerk-, bandbreedte- en telecommunicatiedragers en dit aantal groeit voortdurend naarmate nieuwe bedrijven phoenixNAP selecteren voor hun strategische implementaties. Door de mogelijkheden voor carrier-connectiviteit voortdurend uit te breiden, verbetert phoenixNAP de netwerkcapaciteit en zorgt het voor netneutraliteit.

"We zijn verheugd om met phoenixNAP samen te werken om nieuwe connectiviteitsopties mogelijk te maken voor organisaties in Arizona en voor diegenen die hun aanwezigheid in de regio willen uitbreiden", zegt Chris Trower, CEO van ExcelliPath. "Onze implementatie in het datacenter biedt een strategisch nieuw interconnectiviteitspunt voor ons netwerk voor organisaties die de beveiliging en snelheid van hun datatransport willen verbeteren."

phoenixNAP is een Premier Service Provider in VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanaf strategische edge-locaties over de hele wereld. De cloud, dedicated servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. PhoenixNAP biedt uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met software en op hardware gebaseerde beveiliging en ondersteunt volledig de bedrijfscontinuïteitsplanning van zijn klanten. PhoenixNAP biedt schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen met deskundig personeel om te helpen, en ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedInen YouTube voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Product Marketing Manager
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271