phoenixNAP Implementeert ExcelliPath IP Transit in Phoenix Data Center

phoenixNAP Implementeert ExcelliPath IP Transit in Phoenix Data Center

phoenixNAP voegt ExcelliPath toe aan zijn carrierhotel om de connectiviteitsopties te verbeteren

Phoenix, Arizona, 19 februari 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, hebben vandaag aangekondigd dat ExcelliPath, een nationale leverancier van colocatie- en IP-transitdiensten, een Point of Presence (PoP) heeft opgericht op haar data center in Phoenix, Arizona. Deze nieuwe implementatie breidt carrier-opties uit voor phoenixNAP's klanten en biedt een strategisch nieuw interconnectiviteitspunt voor ExcelliPath.

ExcelliPath's biedt IP-doorvoer- en colocatiediensten vanuit 20 staten, wat een landelijke beschikbaarheid garandeert. Deze services worden geleverd tegen concurrerende prijzen en stellen organisaties in staat toegang te krijgen tot betaalbare netwerk- en bandbreedtebronnen om beschikbaarheid, stabiliteit en redundantie te bereiken. IP Transit wordt zonder contract geleverd en kan op de meeste locaties in minder dan 24 uur worden geactiveerd.

"ExcelliPath voegt zich bij onze carrier-neutrale Meet-Me-Room om extra connectiviteitsopties te bieden aan onze klanten en huurders", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “De wereldwijde IP Transit-service stelt organisaties in staat om hun snelheid kosteneffectief te verbeteren, de doorvoer te verhogen en redundantie te garanderen. We zijn enthousiast over deze nieuwe implementatie en we kijken ernaar uit om met ExcelliPath samen te werken. ”

phoenixNAP's data center faciliteit is SOC 1, SOC 2 en PCI DSS gecertificeerd, wat maximale veiligheid en redundantie biedt. De services die beschikbaar zijn buiten de faciliteit omvatten colocatie, hardware-as-a-service (HaaS), toegewijd, openbaar en hybride cloud oplossingen, evenals backup en noodhersteldiensten. De faciliteit is gelegen nabij de belangrijkste binnenlandse en internationale glasvezelroutes, aansluitend op de 15 van het bedrijf data centers en netwerk-PoP's over de hele wereld.

phoenixNAP's speciale carrier-neutrale Meet-Me-Room is de thuisbasis van meer dan 40 netwerk-, bandbreedte- en telecommunicatiedragers en dit aantal groeit voortdurend naarmate nieuwe bedrijven selecteren phoenixNAP voor hun strategische inzet. Door voortdurend de opties voor carrier-connectiviteit uit te breiden, phoenixNAP verbetert de netwerkcapaciteit en zorgt voor netneutraliteit.

"We zijn enthousiast om mee samen te werken phoenixNAP over het mogelijk maken van nieuwe connectiviteitsopties voor in Arizona gevestigde organisaties en diegenen die hun aanwezigheid in de regio willen uitbreiden, ”aldus Chris Trower, CEO van ExcelliPath. 'Onze inzet op haar data center biedt een strategisch nieuw interconnectiviteitspunt voor ons netwerk voor organisaties die de beveiliging en snelheid van hun datatransport willen verbeteren. "

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.