phoenixNAP Voegt 6 × 7-netwerken toe aan zijn Carrier Meet-Me-Room in Phoenix

phoenixNAP Voegt 6 × 7-netwerken toe aan zijn Carrier Meet-Me-Room in Phoenix

6 × 7 Networks stelt point-of-presence in phoenixNAPvlaggenschip data center

Phoenix, AZ, 8 januari 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag de toevoeging aan van 6 × 7 Networks aan zijn carrier-neutrale data center in Phoenix, Arizona. Deze vestiging maakt het mogelijk phoenixNAPklanten om rechtstreeks toegang te krijgen tot de versleutelde internetbackbone van 6 × 7 Networks, waardoor hun connectiviteits- en beveiligingsopties worden uitgebreid.

Als 's werelds enige volledig end-to-end gecodeerde Global Telecommunications Carrier biedt 6 × 7 Networks geavanceerde beveiliging aan organisaties over de hele wereld. Met zijn aanwezigheid in phoenixNAP's data centerzal het bedrijf IP-transitdiensten van hoge kwaliteit kunnen leveren aan een groter aantal organisaties en met verbeterde stabiliteit. Gelegen nabij het Phoenix metrogebied, phoenixNAPvlaggenschip data center is een strategische locatie voor 6 × 7-netwerken om toegang te krijgen tot grote binnenlandse en wereldwijde cross-connects.

"Ons wereldwijde carriernetwerk is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en we zijn verheugd dat 6 × 7 Networks deel uitmaakt van die groei", aldus Ian McClarty, president bij phoenixNAP. “Onze klanten en huurders hebben nu een optie om rechtstreeks toegang te krijgen tot de versleutelde internetbackbone van 6 × 7 Networks en zo hun netwerkbeveiliging te verbeteren. Dit is een belangrijke stap voor ons, aangezien we doorgaan met het toevoegen van nieuwe gegevensbeschermingsopties aan ons portfolio van diensten en oplossingen. "

6 × 7 Networks zal zijn eerste Arizona PoP gebruiken om de connectiviteit met zijn robuuste communicatienetwerk verder te verbeteren. Het extra connectiviteitspunt zal de latentie bij het leveren van diensten en applicaties over de hele wereld verder optimaliseren, wat zorgt voor meer efficiëntie voor de klanten van 6 × 7 Networks. phoenixNAP's data center netwerk strekt zich uit over zes continenten tot en met 30 data centers en netwerk-PoP's, die volledige wereldwijde dekking bieden.

Voor bedrijven in Arizona en daarbuiten biedt deze samenwerking de mogelijkheid om een ​​veiliger netwerk tot stand te brengen, wat vooral belangrijk is voor organisaties die werken onder strikte wettelijke vereisten. Door te zorgen voor versleutelde gegevensoverdracht en beveiligde opslag, kunnen bedrijven de bruikbaarheid en bedrijfscontinuïteit garanderen.

"phoenixNAP's strategische locatie en de wereldwijde netwerkruggengraat versterken ons vermogen om naadloze en veilige diensten te leveren aanzienlijk ”, aldus Ben Cannon, CEO van 6 × 7 Networks. “We werken continu aan de verbetering van ons netwerk en onze technologieën, en dit is een grote stap voor ons omdat het onze technologieën direct toegankelijk maakt voor een groter aantal organisaties. We kijken er naar uit om de relatie met phoenixNAP en het opzetten van nieuwe samenwerkingen in de regio. ”

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.