Performatieve hefbomen phoenixNAP's colocatie om enterprise-grade te leveren cloud oplossingen voor groeiende MKB-bedrijven en middelgrote bedrijven.

Phoenix, AZ, 19 oktoberth, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, kondigde vandaag haar voortdurende samenwerking aan met Performive, een managed service provider die multi-cloud oplossingen voor middelgrote bedrijven. voorheen totaal Server Oplossingen, prestatiegerichte hefbomen phoenixNAP's colocatiediensten om gespecialiseerde infrastructuuroplossingen te leveren aan middelgrote bedrijven en hen te helpen hun bedrijf digitaal te transformeren.

Samenwerken met phoenixNAP om betrouwbare service en een groter bereik te garanderen, heeft Performive zijn positie van vertrouwde leverancier van managed services verstevigd. Met een breed portfolio van oplossingen geleverd vanuit 20 wereldwijde locaties, bewezen expertise en concurrerende prijzen, helpt Performive middelgrote bedrijven bij het migreren en beheren van hun workloads en applicaties in de cloud.

"Zoals de cloud adoptie rijpt, organisaties zijn op zoek naar zeer gespecialiseerde implementaties om aan hun prestatie-, beschikbaarheids- en beveiligingsbehoeften te voldoen”, zegt Ian McClarty, President van phoenixNAP.

“Performive biedt precies dat en garandeert toegang tot enterprise-grade technologie en hoogopgeleid personeel. We zijn vereerd dat ze onze colocatie-oplossingen hebben gekozen om een ​​consistente en veilige dienstverlening over de hele wereld te garanderen, wat ons een belangrijke rol geeft in hun missie om middelgrote bedrijven een wereldwijd bereik te geven dat ze nodig hebben om concurrerend te blijven.”

“Performive (voorheen “Totaal” Server Solutions") is er trots op onze meer dan 10 jaar durende samenwerking met phoenixNAP. Terwijl ze gebruikmaken van Performive-services uit ons datacenter in Atlanta, hebben we hun Phoenix-datacenter geselecteerd vanwege de ideale geografische locatie en spectaculair infrastructuurontwerp. De risicobeperkende voordelen van het DC zijn absoluut noodzakelijk voor het leveren van veilige, beheerde cloud diensten aan onze klanten”, zegt Gary Simat, CEO van Performive.

phoenixNAP's data center in Phoenix, Arizona, is een faciliteit van 200,000 vierkante meter die geavanceerde stroom-, ruimte- en connectiviteitsopties biedt. Met meer dan 40 wereldwijde en binnenlandse luchtvaartmaatschappijen in twee Meet-Me-Rooms, phoenixNAP is het netwerkknooppunt van de stad en de enige locatie van de staat die toegang biedt tot AWS Direct Connect en Google Cloud Onderling verbinden. Hosting- en telecommunicatieproviders, evenals softwareontwikkelaars, kleine ondernemingen en gereguleerde bedrijven kunnen gebruikmaken van phoenixNAP's wereldwijde oplossingen om aan hun zakelijke behoeften te voldoen.

Door samenwerking met Performive, phoenixNAP blijft zich inzetten voor het uitbreiden van zijn partnerschappen en het beschikbaar maken van enterprise-grade technologieën voor het middensegment. Geleverd vanuit zijn strategische locaties in de VS, Europa en Azië-Pacific op een opex-gebaseerd model, phoenixNAP's oplossingen kunnen kosteneffectief worden ingezet en geschaald om te voldoen aan veranderende zakelijke behoeften.

Om meer te leren over phoenixNAP's data centers en connectiviteitsopties, bezoek zijn colocatiepagina of blader door zijn toegewijd server oplossingen.

Belangrijkste feiten over de stroming phoenixNAP data center:

  • Eigendom van en geëxploiteerd door phoenixNAP
  • Veiligheid voorop ontwerp met 200,000 vierkante voet vloeroppervlak
  • SOC type 2 gecontroleerd, PCI-compatibel en HIPAA-ready faciliteit
  • Gebouwd in een gebied vrij van natuurrampen
  • 100% netwerk-uptime — DDoS-beveiligd netwerk
  • Carrier-neutraal met twee Meet-Me-Rooms met meer dan 40 carriers
  • De enige AWS van Arizona Direct Connect en Google Cloud Interconnect locatie
  • Volledige Infrastructure-as-a-Service-productportfolio
  • Krachtige hardware en krachtige netwerktechnologieën
Over Performive

Middelgrote bedrijven over de hele wereld worden geconfronteerd met veranderende interne en klantverwachtingen, terwijl ze worden beperkt door beperkt IT-personeel en vaste budgetten. Bij Performive zijn we gespecialiseerd in het leveren van veilige, volledig beheerde, enterprise-grade cloud oplossingen, gespecialiseerd in VMware en Veeam, inclusief onze eersteklas ondersteuning en on-demand technische assistentie.

Over ons phoenixNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube voor meer informatie.

phoenixNAP is hoofdpartner in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

Medienkontakt

Bojana Dobran
Product Marketing Manager
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271