phoenixNAP Werkt samen met Panzura om een ​​SaaS-oplossing van de volgende generatie te leveren die VMware vSphere ongekende prestaties en waarde biedt

phoenixNAP Werkt samen met Panzura om een ​​SaaS-oplossing van de volgende generatie te leveren die VMware vSphere ongekende prestaties en waarde biedt

Phoenix, Arizona, 13 mei 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigden vandaag een samenwerking aan met Panzura, een leider in multi-cloud bestandsservices en gegevensbeheer. Als VMware-partners phoenixNAP en Panzura hebben de volgende generatie enterprise-infrastructuur en SaaS-oplossing gebouwd als een service van phoenixNAP.

Vizion.ai, mogelijk gemaakt door Panzura, levert diensten voor het zoeken naar bestanden en Elasticsearch die klanten eenvoud, beveiliging, kostenbesparingen en schaalbaarheid met één klik bieden. Gebruikmakend van geavanceerde virtualisatietechnologieën zoals Persistent Memory Performance in VMware vSphere 1 en de onlangs gelanceerde Intel® Xeon® Gold Processor-platform, de gezamenlijke oplossing maakt een versnelde levering van bedrijfsgegevensanalyses voor toepassingen in het publiek mogelijk cloud.
De belangrijkste technologieën zijn onder meer Intel® Optane ™ DC Persistent Memory en VMware vSphere Persistent Memory Performance, die een nieuw niveau van flexibility voor veeleisende werklasten. De grotere reken- en flash-opslagcapaciteit en de geavanceerde abstractie op VM-niveau maken een eenvoudige implementatie en lagere totale eigendomskosten (TCO) mogelijk.

"Wetende dat platformprestaties en schaalbaarheid van het grootste belang zijn voor moderne ondernemingen, hebben we een oplossing ontwikkeld die zelfs de meest intensieve taken zonder compromissen aankan", aldus William Bell, Executive Vice President of Products, phoenixNAP. "De infrastructuur die we hebben gebouwd, maakt gebruik van de kracht van VMware en Intel om een ​​krachtige omgeving te bieden voor bedrijfstoepassingen, waaronder ML- en AI-workloads."

Met Intel® Optane ™ DC Persistent Memory, transformatieve verwerkingstechnologie, biedt de nieuwe klasse van Intel-processors ondersteuning voor veeleisende workloads zoals kunstmatige intelligentie (AI), big data en high-performance computing (HPC). In combinatie met VMware vSphere, dat betere prestaties en beveiliging mogelijk maakt, biedt het onderliggende hardwareplatform geavanceerde mogelijkheden voor het verwerken van bedrijfskritische workloads. Een deel van de werklast die dit platform wil vereenvoudigen, zijn bedrijfsdatabases, in-memory analytics en content delivery-netwerken.

“De gezamenlijke oplossing met Vizion.ai en phoenixNAP combineert multi-tenancy en scale-out hyperconverged cloud architectuur met de nieuwste verbeteringen van Intel en VMware voor klanten. De oplossing werkt naadloos op verschillende apparaten en applicaties, levert optimale prestaties en reactievermogen en biedt geavanceerde ML-mogelijkheden die een ongeëvenaard inzicht in gegevens bieden, ”aldus Jason McKinney, SVP, Alliances bij Panzura. “We kijken er naar uit om verder te werken met phoenixNAP om de beste multi-cloud datadiensten, waaronder logs, beveiliging, ITOP's, 360 graden klantweergave, IOT-datadiensten en meer.

“De inzet voor innovatie dat phoenixNAP en Panzura hebben aangetoond dat het ongelooflijk waardevol is voor het aanpakken van de uitdagingen van de exponentiële groei van het datavolume en hun management, "aldus Jim Aluotto, senior director, Cloud Provider Business, Americas Region, VMware. “VMware-oplossingen zijn ontworpen om innovatie mogelijk te maken, en we zijn blij om te zien hoe phoenixNAP en Panzura benutten dit potentieel. '

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.

Over Vizion.ai

Vizion.ai ontsluit de kracht van multi-cloud gegevens door het gemakkelijker te maken om gegevens te vinden en te delen, verspreid over siled public en private clouds. Het biedt een uniforme weergave van gegevens in de hele onderneming, met krachtig zoeken, analyseren, herstellen en beheren van meerderecloud gegevens, waardoor bedrijven snel informatie kunnen verzamelen, verwerken en opslaan om inzichten en acties op schaal te genereren. Vizion.ai is gelanceerd in augustus 2018 en heeft momenteel twee services op de markt: Vizion.ai File Search Service en Vizion.ai Elasticsearch Service. Vizion.ai is aangedreven door Panzura, de leider in multi-cloud bestands- en gegevensbeheer, een markt van $ 68 miljard. Het Panzura-portfolio omvat Panzura Freedom NAS en Vizion.ai, en haar producten en diensten worden ingezet in meer dan 7,500 ondernemingen in 33 landen. Bezoek www.vizion.ai en volg ons op Facebook  |  Twitter  |  LinkedIn voor meer informatie ® 2019 Alle rechten voorbehouden