phoenixNAP Voegt nieuwe bruikbaarheid, beschikbaarheid en netwerkfuncties toe aan Bare Metal Cloud

phoenixNAP Voegt nieuwe bruikbaarheid, beschikbaarheid en netwerkfuncties toe aan Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud gebruikers kunnen nu gebruikmaken van geavanceerde nieuwe functies om hun omgevingen te optimaliseren.

Phoenix, AZ, 15 junith, 2022 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, een overzicht aangekondigd van de functies die onlangs aan zijn Bare Metal Cloud platform. Ontwikkelteams kunnen nu edge inzetten servers, productieklare Kubernetes-implementaties stroomlijnen, netwerkbeheer vereenvoudigen en toegang krijgen tot nieuwe coderepository's op GitHub.

De recente lancering van phoenixNAP's edge-locatie in Austin, Texas, biedt 10 milliseconden toegang tot: Bare Metal Cloud vanaf elke locatie in het zuidwesten van de VS. Kant server implementaties maken het voor organisaties mogelijk om gebruik te maken van een verbinding met hoge bandbreedte en lage latentie om hun volgende generatie workloads zoals IoT en 5G te stroomlijnen. Met de recent toegevoegde locatie in Austin, Bare Metal Cloud is nu beschikbaar op zeven locaties in de VS, Europa en Azië.

Naast deze, phoenixNAP onlangs aangekondigde Kubernetes-implementaties met één klik in Bare Metal Cloud, waarmee de derde fase van integratie met een populaire tool voor orkestratiebeheer is voltooid. Het platform maakt nu de snelle implementatie van productieklare Kubernetes-clusters mogelijk met slechts een paar simpele klikken, wat helpt om uren aan ontwikkelingswerk te besparen die anders nodig zouden zijn om deze integratie helemaal opnieuw te bouwen.

"Bare Metal Cloud blijft evolueren en kan nu een grotere verscheidenheid aan use-cases voor ontwikkeling aanpakken”, aldus Ron Cadwell, CEO van phoenixNAP. “De lancering van onze eerste edge-locatie is een belangrijke mijlpaal en opent deuren naar andere soortgelijke implementaties die we momenteel plannen. We hopen ook het infrastructuurbeheer voor DevOps-teams te vereenvoudigen door de verbeterde Kubernetes-mogelijkheden die we onlangs hebben uitgebracht. Bovendien zijn onze netwerkupdates ontworpen om meer gestroomlijnd beheer mogelijk te maken, terwijl de release van nieuwe GitHub-repositories codetoegang biedt aan iedereen die geïnteresseerd is in het aanpassen van het platform.”

Nog een majoor Bare Metal Cloud functie die onlangs is uitgebracht, zijn IP-blokkeringen voor openbare netwerken. Gebruikers in staat stellen om hun favoriete IP-blokken te kiezen op: server creatie, deze functie biedt meer flexop het gebied van IP-beheer. Het vereenvoudigt ook de facturering, aangezien de IP-blokken nu afzonderlijk worden gefactureerd van de servers. Op deze manier kunnen gebruikers hun IP-uitgaven beter volgen en hun IP-blokken toewijzen en opnieuw toewijzen aan: servers en netwerken meer flexmogelijk.

Netwerkbeheer wordt bovendien versterkt met de functie IP-tagging, waardoor gebruikers verschillende tags aan hun . kunnen toewijzen servers om een ​​overzicht van opdrachten te krijgen en bestaande IP-blokken te filteren. In combinatie met de optie Bring Your Own IP (BYOIP), waarmee gebruikers bestaande IP-blokken kunnen importeren in plaats van nieuwe te kopen van phoenixNAP, de IP-tagging-functie biedt geavanceerde flexvaardigheid in hoe gebruikers toegang krijgen tot, toewijzen en beheren van hun server netwerken. Tot slot, trouw aan zijn toewijding om iets terug te geven aan de open-sourcegemeenschap, phoenixNAP heeft nieuwe coderepositories op GitHub vrijgegeven. Door los te laten Bare Metal Cloud SDK's voor Python en Go heeft het bedrijf het voor ontwikkelaars mogelijk gemaakt om de platformcode in hun eigen implementaties te integreren en uit te breiden naar hun eigen gebruiksscenario's.

Bezoek phoenixNAP's productpagina's naar leer meer over Bare Metal Cloud of aangepaste implementatie-opties met toegewijd aan servers.

Bare Metal Cloud Kenmerken:

  • 100% toegewijde fysieke CPU, RAM en opslag
  • 40+ server instantietypen die zijn geoptimaliseerd voor algemene doeleinden, rekenkracht, geheugen of edge-workloads
  • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit met opties voor privénetwerken
  • 15 TB vrije bandbreedte met flexible bandbreedtepakketten
  • Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
  • Automated server provisioning met infrastructuur als codetools (Terraform, Ansible, Pulumi, Chef en Puppet)
  • Opslagplaatsen, acties en SDK's beschikbaar op GitHub
  • Optie voor facturering per uur, kortingen voor maandelijkse en jaarlijkse reserveringen