phoenixNAP Verbetert multi-Cloud Connectiviteit met Megaport Cloud router

phoenixNAP Verbetert multi-Cloud Connectiviteit met Megaport Cloud router

phoenixNAP maakt het nu gemakkelijker om virtuele privénetwerken te creëren via Megaport Cloud router

Phoenix, AZ, 31 maartst, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Megaport Cloud Router (MCR) binnen zijn vlaggenschip data center in Phoenix, Arizona. Biedt al directe toegang tot het wereldwijde Megaport-netwerk buiten de faciliteit, phoenixNAP breidt nu de samenwerking met Megaport uit om privé mogelijk te maken cloudTecloud en multi-cloud connectiviteit via zijn virtuele routerinstantie.

Als toonaangevende Network as a Service (NaaS) -provider helpt Megaport bedrijven om snel, flexible en veilige connectiviteit met 's werelds top cloud providers, waaronder AWS, Microsoft Azure en Google Cloud, data center operators, systeemintegratoren en managed service providers die gebruik maken van het on-demand wereldwijde Software Defined Network (SDN). MCR is een virtuele routingservice die bedrijven privéconnectiviteit biedt op laag 3 ertussen cloud diensten zonder de complexiteit van het opzetten en beheren van fysieke infrastructuur. Met de mogelijkheid om het openbare internet te omzeilen bij toegang cloud services kunnen organisaties zeer veilige gegevensoverdracht met lage latentie tussen al hun providers garanderen.

Nu verkrijgbaar bij phoenixNAP's data center in Phoenix maakt MCR multi-cloud netwerken veiliger en gemakkelijker te beheren, en ontgrendelt de voordelen van privé cloudTecloud connectiviteit.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Megaport uit te breiden en hun MCR-service aan te bieden aan organisaties die hun multi-cloud strategieën, ”zei Ian McClarty, voorzitter van phoenixNAP.
“MCR brengt eenvoud in netwerkbeheer door eenvoudige creatie van veilige en veerkrachtige virtuele netwerken mogelijk te maken. Organisaties die meerdere beheren cloud -services kunnen profiteren van de mogelijkheid om privéconnectiviteit tot stand te brengen in hun clouds, wat zorgt voor snellere gegevensoverdracht en verbeterde beveiliging. Omdat beveiliging een prioriteit blijft in de IT-wereld, zijn we verheugd deze nieuwe privéconnectiviteitsoptie te kunnen aanbieden vanuit onze vlaggenschipfaciliteit in Phoenix. "

Als toegangspunt tot meer dan 40 internationale en binnenlandse luchtvaartmaatschappijen die in de faciliteit zijn gehuisvest, phoenixNAP's data center in Phoenix, Arizona, is het netwerkknooppunt van de stad. Strategisch gepositioneerd op de kruising van twee grote glasvezelringen in Phoenix, biedt de faciliteit superieure connectiviteit en een wereldwijd bereik met in totaal 17 data center en netwerk Point of Presence-locaties wereldwijd.

De Megaport Cloud Routerimplementatie breidt de beschikbare connectiviteitsopties voor phoenixNAP's klanten en bedrijven in Arizona. Ze hebben nu toegang tot Megaport's toonaangevende softwaregedefinieerde netwerkoplossing om eenvoudig gevirtualiseerde privénetwerken te creëren voor veiligere en efficiëntere multi-cloud management.

“Megaport heeft een succesvolle samenwerking gehad met phoenixNAP en we zijn verheugd om nog krachtigere interconnectiemogelijkheden te bieden met Megaport Cloud Router, ”zei Rodney Foreman, Chief Revenue Officer, Megaport. “MCR zal het mogelijk maken voor phoenixNAP klanten om snellere en veerkrachtigere multi-cloud netwerken tijdens het maken cloudTecloud verbindingen zo simpel als aanwijzen en klikken. "

Voordelen van MCR:

  • Op aanvraag cloud naar cloud verbindingen tussen leidende cloud diensten
  • Vier snelheidsniveaus met een doorvoersnelheid van 1 Gbps, 2.5 Gbps, 5 Gbps of 10 Gbps
  • Bidirectional Forwarding Detection (BFD) voor BGP die snelle detectie van verbindingsfouten mogelijk maakt en snelle failover van gerouteerd verkeer ondersteunt
  • Border Gateway Protocol (BGP) Multi Exit Discriminator (MED) ter ondersteuning van Virtual Cross Connect (VXC) -prioritering die autonome systemen (AS) vertelt welke route de voorkeur heeft voor het afstemmen van prestaties
  • Schakelknop voor uitschakelen van BGP, zodat gebruikers BGP snel kunnen in- of uitschakelen;
  • Google API-integratie om het sneller en gemakkelijker te maken om MCR-verbindingen toe te voegen aan Google Cloud Platform
  • Routefilters door BGP-peer en BGP-voorvoegsels voor beveiliging en meer controle over routeadvertenties

Voor meer informatie over phoenixNAP's data center en colocatiediensten, bezoek https://phoenixnap.com/colocation.