phoenixNAP en MemVerge om geheugenvirtualisatie in te schakelen Bare Metal Cloud

phoenixNAP en MemVerge om geheugenvirtualisatie in te schakelen Bare Metal Cloud

phoenixNAP werkt samen met MemVerge om een ​​infrastructuuroplossing te bieden die is geoptimaliseerd voor Big Memory-workloads

Phoenix, Arizona, 20 december 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, hebben vandaag een samenwerking aangekondigd met MemVerge, een pionier op het gebied van Big Memory Computing en Big Memory Cloud technologie. De twee bedrijven werken samen om vereenvoudigde implementaties van MemVerge® Memory Machine™ mogelijk te maken op phoenixNAP's Bare Metal Cloud en bieden een robuuste infrastructuuroplossing voor Big Memory-workloads.

Nu de hoeveelheden big data in een ongekend tempo groeien, neemt de vraag naar voor geheugen geoptimaliseerde rekenkracht toe. Organisaties worden steeds meer geconfronteerd met de uitdaging om efficiënte geheugenbronnen in te zetten ter ondersteuning van realtime analyses en langlopende gegevens. DRAM-schaling vereist aanzienlijke investeringen, terwijl server configuraties zijn vaak beperkt in hun capaciteit om dergelijke implementaties te ondersteunen.

Als de eerste software in de branche die geheugenhardware virtualiseert, biedt MemVerge Memory Machine een alternatieve manier om geheugentechnologie te implementeren en te schalen. Met één enkele Memory Machine-virtualisatielaag kunnen organisaties hun applicatie voorzien van persistent geheugen dat DRAM-achtige mogelijkheden en prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast maakt de software applicatie-snapshots in DRAM en permanent geheugen, wat een hogere beschikbaarheid en mobiliteit mogelijk maakt.

Ingezet op phoenixNAP's Bare Metal Cloud platform, zal MemVerge Memory Machine een uitgebreide infrastructuuroplossing bieden voor Big Memory-gegevensverwerking. Bare Metal Cloud vertrouwt op krachtige hardware om geavanceerde configuraties voor Big Memory-gegevensverwerking te bieden, wat zorgt voor consistente prestaties met cloud-Achtig flexvermogen. Als een door automatisering aangedreven platform, Bare Metal Cloud kan binnen enkele minuten worden geïmplementeerd en eenvoudig worden beheerd met behulp van de API-, CLI- en Infrastructure as Code-integraties.

"Door onze samenwerking met MemVerge kunnen we inspelen op een opkomende behoefte aan geheugengeoptimaliseerde server oplossingen”, zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP.

"MemVerge Memory Machine hanteert een innovatieve benadering van geheugentechnologie en biedt een vereenvoudigde oplossing voor efficiënte geheugenschaling en -beheer. In combinatie met de prestatiemogelijkheden van onze Bare Metal Cloud, hun software biedt geoptimaliseerde rekenkracht voor Big Memory-workloads. Organisaties die omgaan met dataverslindende applicaties die snel moeten worden verwerkt en geanalyseerd, kunnen dit platform gebruiken om hun projecten en applicaties te stroomlijnen en tegelijkertijd de infrastructuurbeheertaken te vereenvoudigen.”

“Hardwarebeperkingen zijn een veelvoorkomende uitdaging voor geavanceerde geheugenimplementaties, en dit is het probleem dat phoenixNAP's Bare Metal Cloud succesvol adresseren”, zegt Jonathan Jiang, COO bij MemVerge. “Het biedt tientallen configuraties die een robuuste basis vormen voor MemVerge Memory Machine-implementaties om “Big and Fast” data te verwerken. We zijn enthousiast om mee te werken phoenixNAP en hefboomwerking Bare Metal Cloud om het potentieel van onze geheugenvirtualisatietechnologie te demonstreren en om de opkomende use-cases voor Big Memory-optimalisatie aan te pakken.”

Door directe toegang tot CPU- en RAM-bronnen te bieden, Bare Metal Cloud helpt organisaties consistente prestaties te garanderen, zelfs voor veeleisende workloads en applicaties. Tegelijkertijd zorgen de DevOps-integraties van het platform, flexibele factureringsmodellen en integratiefuncties zorgen voor vereenvoudigde server inrichten, schalen en beheren. Op automatisering gerichte organisaties kunnen het gebruiken om hun CI/CD-pijplijnen te stroomlijnen, eenvoudig toegang te krijgen tot burst-bronnen en wereldwijde implementaties te ondersteunen.

Bare Metal Cloud wordt geleverd met 15 TB gratis bandbreedte (5 TB in Singapore) en flexible bandbreedtepakketten voor meer geavanceerde behoeften. Het platform biedt ook gemakkelijke toegang tot S3-compatibele object storage, phoenixNAP's wereldwijde DDoS-beveiligde netwerk en strategische wereldwijde locaties.

Om meer te leren over phoenixNAP's API-gedreven bare metal servers, de Bare Metal Cloud pagina. Voor aangepaste opties, bekijk zijn toegewijd server configuraties.

Bare Metal Cloud Kenmerken

  • 100% toegewijde fysieke CPU- en RAM-bronnen
  • Geen hypervisors, geen bronnen delen
  • 20+ server instantietypes geoptimaliseerd voor algemene doeleinden, compute-geoptimaliseerde en geheugenworkloads
  • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit voor geselecteerde BMC-instanties met DDoS-bescherming inbegrepen
  • Opties voor privénetwerken
  • Flexible bandbreedtepakketten
  • Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
  • geautomatiseerde server provisioning met infrastructuur als codetools (Terraform, Ansible, Pulumi, Chef en Puppet)
  • Betalen per gebruik, maandelijkse en jaarlijkse reserveringsopties

Over MemVerge

MemVerge pioniert met Big Memory Computing en Big Memory Cloud technologie voor geheugengerichte en multi-cloud toekomst. MemVerge® Memory Machine™ is de eerste software in de branche die geheugenhardware virtualiseert voor fijnmazige levering van capaciteit, prestaties, beschikbaarheid en mobiliteit. Naast de transparante geheugenservice biedt Memory Machine nog een primeur in de branche, ZeroIO™ in-memory snapshots die binnen enkele seconden terabytes aan applicatiestatus kunnen inkapselen en gegevensbeheer mogelijk maken met de snelheid van het geheugen. De baanbrekende mogelijkheden van Big Memory Computing en Big Memory Cloud Technologie opent de deur naar cloud behendigheid en flexgeschiktheid voor duizenden Big Memory-toepassingen. Ga voor meer informatie over MemVerge naar www.memverge.com.