phoenixNAP Geeft Kubernetes Controller vrij voor Bare Metal Cloud

phoenixNAP Geeft Kubernetes Controller vrij voor Bare Metal Cloud

Geautomatiseerd inschakelen Bare Metal Cloud server inrichten vanuit Kubernetes-clusters

Phoenix, AZ, 2 junind, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, hebben vandaag de release aangekondigd van de Bare Metal Cloud (BMC)-controller voor Kubernetes. Deze integratie zorgt voor eenvoudigere en efficiëntere infrastructuurbeheeractiviteiten voor BMC-resources in DevOps en multi-cloud omgevingen.

Uitgegeven op phoenixNAP's officiële GitHub-pagina, stelt de BMC Controller voor Kubernetes ontwikkelaars in staat om BMC te definiëren, implementeren en beheren servers op een uniforme manier rechtstreeks vanuit een Kubernetes-cluster. DevOps-teams kunnen de Kubernetes API gebruiken voor het inrichten van BMC-resources zonder infrastructuurbeheertools van derden. Dit stelt hen in staat om het infrastructuurbeheer te vereenvoudigen en zich te concentreren op het vrijgeven van code voor productie zonder de Kubernetes-omgeving te verlaten.

BMC implementeren servers is nu net zo eenvoudig als het maken van een Kubernetes-manifestbestand en het uitvoeren van bekende Kubernetes CLI-opdrachten. De Controller fungeert als brug tussen het BMC-platform en Kubernetes en is verantwoordelijk voor de communicatie tussen de Kubernetes-API en de BMC-API. Dit helpt ontwikkelaars tijd te besparen bij het omgaan met infrastructuurimplementaties, terwijl het een optimaal gebruik van BMC-resources mogelijk maakt om kostenbesparingen te garanderen.

Volgens VMware's "De staat Kubernetes 2020” rapport, verbeterd gebruik van middelen (56%) en verkorte softwareontwikkelingscycli (53%) zijn de belangrijkste drijfveren voor het adopteren van Kubernetes. Door BMC-resourcevoorziening rechtstreeks in Kubernetes mogelijk te maken, hebben operationele teams meer controle over het IT-gebruik, terwijl ontwikkelingsteams profiteren van snellere code-releases. Dit stelt DevOps-organisaties en -teams in staat om met succes de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen te behalen, terwijl de infrastructuuruitgaven worden verlaagd en de prestaties worden verbeterd.

"De release van de BMC-controller voor Kubernetes maakt deel uit van onze voortdurende toewijding om DevOps-teams te voorzien van de nodige tools om geautomatiseerde BMC-voorziening en beheer op grote schaal mogelijk te maken", zegt Ian McClarty, President van phoenixNAP.

“Deze integratie komt niet alleen DevOps-organisaties ten goede, maar stelt bedrijven die Kubernetes op een on-prem infrastructuur draaien ook in staat om hun workloads naar een native-ready omgeving te verplaatsen. Onze op maat gemaakte Kubernetes-controller maakt het handiger en flexin staat om krachtige speciale machines in te zetten met cloud-Achtig flexrechtstreeks vanuit een Kubernetes-cluster met bekende Kubernetes-opdrachten. Het is niet nodig om het webgebaseerde dashboard of externe infrastructuurbeheertools te gebruiken, omdat alles wat ontwikkelaars nodig hebben al beschikbaar is in hun Kubernetes-omgeving.”

De BMC-controller voor Kubernetes is geschreven in de Go-taal en de broncode kan worden gedownload van: phoenixNAP's officiële GitHub-account. Gebruikers kunnen het gebruiken om elk van de 20+ BMC . in te richten en te configureren server instantietypen met Ubuntu, CentOS en Windows Server besturingssystemen in datacenters in de VS, Europa en Azië.

Naast deze Kubernetes-integratie werkt het BMC-ontwikkelteam continu aan het toevoegen van integraties met populaire Infrastructure as Code (IaC)-modules en het vrijgeven van GitHub-acties en automatiseringsscripts om het proces van BMC . te maken server zo snel en eenvoudig mogelijk te bevoorraden. Gebruikers die Kubernetes niet hebben geadopteerd, kunnen tools zoals Terraform, Ansible, Pulumi en Chef gebruiken om BMC automatisch in te richten servers met eenvoudige code-instructies. De broncode voor alle IaC-modellen is ook beschikbaar op phoenixNAP's GitHub-account.

Wat is Bare Metal Cloud?

Bare Metal Cloud is een niet-gevirtualiseerde dedicated server platform geleverd met cloud-Achtig flexgeschiktheid en snelheid. Met onbeperkte toegang tot de serverDankzij de fysieke CPU, RAM en opslagbronnen hebben gebruikers meer vrijheid om hun omgevingen te configureren volgens specifieke beveiligings- en prestatievereisten. Voorziening a Bare Metal Cloud server is net zo eenvoudig als het implementeren van een virtuele machine. Gebruikers kunnen hun infrastructuur beheren via de API of CLI, of door gebruik te maken van op maat gemaakte Infrastructure as Code-modules. Met 20+ server instantietypen, hebben gebruikers de mogelijkheid om te kiezen tussen voor algemeen gebruik, voor rekenkracht geoptimaliseerd en voor geheugen geoptimaliseerd servers, waardoor ze een breed scala aan veeleisende workloads kunnen uitvoeren.

Voor meer informatie, bezoek de officiële Bare Metal Cloud pagina en verken alle beschikbare instanties en prijzen opties.

WWW

WWW

WWW

WWW