phoenixNAP Lanceert Server Platform met de Intel ® Xeon ® E-2100-processor

phoenixNAP Lanceert Server Platform met de Intel® Xeon® E-2100-processor

Servers met de Intel® Xeon® E-2186G-processor nu verkrijgbaar vanaf: phoenixNAP

Phoenix, Arizona, 29 mei 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, hebben vandaag de beschikbaarheid van aangekondigd servers met de Intel® Xeon® E-2186G-processor. Deze nieuwe generatie CPU's, gelanceerd in november 2018, wordt geleverd met aanzienlijke voor de workload geoptimaliseerde prestaties en beveiligingsverbeteringen.

Intel® Xeon® E-2100-processors introduceren verbeteringen ten opzichte van eerdere Intel® Xeon® E3-processors door een groter aantal processorkernen, hogere kloksnelheden en een optionele grafische versneller met Intel® UHD Graphics P630 te bieden. De Intel Xeon E-2100-processor is ook voorzien van Intel® Software Guard Extensions (Intel® SGX), een geavanceerde beveiligingstechnologie die helpt bij het beveiligen cloud diensten door te helpen geselecteerde code en gegevens te beschermen tegen openbaarmaking of wijziging. BIOS-updates die later dit jaar worden verwacht, stellen Intel Xeon E-2100-processors in staat 128 GB RAM te ondersteunen, waardoor de huidige maximale RAM-capaciteit effectief wordt verdubbeld. phoenixNAP is een van de eerste data center serviceproviders om wereldwijde toegang tot het platform te geven en wereldwijde organisaties in staat te stellen de kracht ervan te ervaren.

“De introductie van deze nieuwe Intel Xeon E-processors is een game changer op instapniveau server markt en een sterke toevoeging aan ons portfolio van toegewijde servers, ”zei Ian McClarty, president van phoenixNAP. "Intel Xeon E-2186G-processors vertonen aanzienlijke prestatieverbeteringen in vergelijking met eerdere Intel Xeon E3-processors, zoals bevestigd door onze benchmarktests."

Naast het aanbieden servers met de nieuwe Intel Xeon E-2100 processor, phoenixNAP introduceert ook krachtige, duurzame Intel® Optane ™ DC SSD P4800X en kostenefficiënte Intel 3DNAND P4510 NVMe-schijfondersteuning voor single-processor servers. De Intel® Optane ™ SSD DC P4800X is het eerste product dat de kenmerken van geheugen en opslag combineert. Met een toonaangevende combinatie van hoge doorvoer, lage latentie, hoge QoS en een hoog uithoudingsvermogen, doorbreekt deze innovatieve oplossing knelpunten voor gegevenstoegang door een nieuwe laag voor gegevensopslag te bieden. De DC P4800X versnelt toepassingen voor snelle caching en snelle opslag om de schaal per server en verlaag transactiekosten voor latentiegevoelige werklasten. Daarnaast maakt de DC P4800X het mogelijk data centers om grotere en meer betaalbare datasets in te zetten om nieuwe inzichten te verkrijgen uit grote geheugenpools. Het platform is toegankelijk vanaf meerdere locaties in de VS, Europa en Azië-Pacific, terwijl diverse maatwerkopties het mogelijk maken om krachtige IT-omgevingen te creëren die zijn afgestemd op specifieke behoeften.

"Intel Xeon E-2100-processorfamilie is onze nieuwe prestatie-geoptimaliseerde instapoplossing, gebouwd om eindgebruikers een uitstekende ervaring te bieden en tegelijkertijd de efficiëntie in de data center, ”Zei Jeff Wittich, directeur van Cloud Serviceprovider Bedrijfsstrategie en productondersteuning bij Intel. “De functies zijn handig voor kleine bedrijven servers, evenals enkele meer veeleisende applicaties en productieomgevingen. We hebben een geweldige samenwerking gehad met phoenixNAP door de jaren heen, en we zijn verheugd om te zien hoe dit het potentieel van Intel-platforms bevordert. "

Geleverd met flexible configuratieopties van phoenixNAPDe nieuwe servers maken implementaties met een hogere dichtheid mogelijk, verbeteren de efficiëntie en hogere prestaties voor reken- en opslagopties voor verschillende workloads en bieden ook flexible scale out opties.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.