phoenixNAP Kondigt algemene beschikbaarheid aan van Bare Metal Cloud

phoenixNAP Kondigt algemene beschikbaarheid aan van Bare Metal Cloud

Cloud-native ready IaaS-platform ontworpen om DevOps-workflows te ondersteunen en de groei van de volgende generatie bedrijven mogelijk te maken

Phoenix, Arizona, 29 september 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigde vandaag de officiële lancering aan van Bare Metal Cloud, Een nieuw server platform dat moderne bedrijven, DevOps-georiënteerd en Cloud-Native gerichte organisaties om de ongeëvenaarde prestaties van speciale hardware te benutten met de flexibiliteit en kostenefficiëntie van de Cloud.

Bare Metal Cloud is een niet-gevirtualiseerde fysieke single-tenant server infrastructuur die binnen enkele minuten kan worden ingericht. Als zodanig is het het ideale platform voor organisaties die hun operationele efficiëntie willen verbeteren door middel van automatisering. Het model voor facturering per uur maakt het voor organisaties gemakkelijk om hun IT-kosten te optimaliseren en het gebruik van server middelen. Organisaties kunnen extra middelen snel en kostenefficiënt inzetten om plotselinge pieken in de vraag op te vangen. Tegelijkertijd kunnen organisaties met meer voorspelbare workloads die een gegarandeerde beschikbaarheid van resources nodig hebben, profiteren van een langere maandelijkse reserveringsoptie.

Draait op krachtige hardware, Bare Metal Cloud is geoptimaliseerd voor reken- en opslagintensieve workloads zoals bedrijfsdatabases, media en streaming, high-performance computing, big data-analyse, het IoT en variabele webservices. De krachtige API, CLI en integraties met automatiseringstools van derden zijn bedoeld om CI / CD-pipelines en een cloud-natieve benadering van infrastructuurgebruik. Zonder virtualisatielaag, Bare Metal Cloud benut het volledige verwerkingspotentieel van de fysieke CPU en RAM om data-hongerige workloads efficiënter uit te voeren. Omdat het een single-tenant-omgeving is, elimineert het het probleem van "lawaaierige buurman" en biedt het onbeperkte toegang op hardwareniveau. Hierdoor kunnen gebruikers hun prestaties optimaliseren en hun omgevingen schalen om aan specifieke zakelijke vereisten te voldoen.

“Officieel gelanceerd Bare Metal Cloud is een monumentale prestatie, aangezien het onze toewijding om innovatieve oplossingen te leveren, versterkt ”, aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP.

"Cloud-native ready IaaS-platforms liggen op schema om de cloud computerruimte. Omdat automatisering snelle ontwikkeling en implementatie blijft stimuleren, hebben moderne organisaties meer nodig flexibiliteit en snelheid bij het inzetten van high-performance bare metal servers. Bare Metal Cloud lost dat probleem op. Het helpt ondernemingen en DevOps-georiënteerde organisaties hun kapitaaluitgaven aanzienlijk te verlagen, go-to-market-strategieën te verbeteren en sneller softwareoplossingen te leveren. "

Ontworpen om DevOps-workflows te ondersteunen, Bare Metal Cloud is uitgerust met robuuste API- en CLI-tools. Met behulp van populaire automatiseringsengines en Bare Metal Cloud API kunnen ontwikkelaars hun infrastructuur behandelen als code, waardoor het proces van implementatie en beheer wordt vereenvoudigd servers op schaal.

"Ons team heeft meer dan een jaar hard gewerkt om deze krachtige, cloud-native ready IaaS-platform en ze hebben geweldig werk geleverd met deze release, ”aldus William Bell, Executive Vice President of Products bij phoenixNAP.
“We zullen ons werk voortzetten en het platform verbeteren met krachtige nieuwe functies om te voldoen aan de prestatie-, compliance- en netwerkbehoeften van onze klanten. Bare Metal Cloud zal alleen maar robuuster worden naarmate we het blijven ontwikkelen en onze wereldwijde voetafdruk de komende jaren uitbreiden met extra BMC-locaties. "

"Bare Metal Cloud is ontwikkeld als antwoord op de behoeften van onze klanten aan ultrasnelle netwerkconnectiviteit en meer flexinzetbaarheid cloud-native apps op bare metal machines. Met onze netwerkconnectiviteitsopties tot 50 Gbps per Bare Metal Cloud server gebruikers kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk latentiegevoelige en hoge IOPS-workloads uitvoeren ”, aldus Martin Wielomski, directeur Product Management bij phoenixNAP.
“We zijn er trots op dat we hebben kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten door een platform te bouwen en te leveren dat hun cloud operaties en ondersteunen hun geautomatiseerde benadering van infrastructuurgebruik. "

Bare Metal Cloud is momenteel beschikbaar in Phoenix en Ashburn met plannen om de infrastructuur uit te breiden naar Amsterdam, Singapore en andere phoenixNAP wereldwijde locaties.

sleutel Bare Metal Cloud Kenmerken:

 • 100% toegewijde fysieke CPU- en RAM-bronnen
 • Geen hypervisors of andere virtualisatielagen vooraf geïnstalleerd
 • Single-tenant-omgeving; geen delen van bronnen
 • Robuuste API- en CLI-tools; SDK beschikbaar op GitHub
 • Geautomatiseerd, API-gestuurd server provisioning met Terraform, Ansible en Pulumi
 • FlexUurlijks factureringsmodel per gebruiker
 • Gereserveerde exemplaren voor gegarandeerde beschikbaarheid van bronnen en kostenoptimalisatie
 • Aangedreven door de volgende generatie Intel Xeon-processors en Supermicro-hardware
 • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit voor geselecteerde BMC-instanties
 • DDoS-bescherming inbegrepen
 • Krachtige NVMe lokale opslag
 • Toegewijde BMC-beheerportal
 • Toegang tot phoenixNAP S3 compatibel Object Storage
 • Bijna onmiddellijke beschikbaarheid van rekenresources
 • Volledig selfservice-infrastructuurgebruik

phoenixNAP Bare Metal Cloud diensten zijn vandaag direct beschikbaar. Bezoek de Bare Metal Cloud pagina om meer te leren.