phoenixNAP Werkt met Global Secure Layer om de connectiviteit van en naar Australië te verbeteren

phoenixNAP Werkt met Global Secure Layer om de connectiviteit van en naar Australië te verbeteren

Een in Australië gevestigd IP Transit- en DDoS-mitigatiebedrijf, Global Secure Layer, vestigt zich op phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix, Arizona

Phoenix, Arizona, 6 decemberth, 2022 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-technologieoplossingen, hebben vandaag een samenwerking aangekondigd met Global Secure Layer, een in Australië gevestigd IP Transit- en DDoS-beveiligingsbedrijf dat veilige, betrouwbare en redundante connectiviteit levert via hun wereldwijde netwerk. Gevestigd op phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix, Arizona, biedt Global Secure Layer gemakkelijke toegang tot zijn carrier-grade IP Transit met volledige redundantie in Australië en internationaal.

Door samen te werken met wereldwijde Tier One-netwerkproviders en grote peering-uitwisselingen, biedt Global Secure Layer route-geoptimaliseerde connectiviteit naar Australië en daarbuiten. De inline DDoS-mitigatie zorgt voor real-time bescherming tegen cyberrisico's door de dreiging te verwijderen voordat de klantenservice wordt bereikt. Via IP-routes van hoge kwaliteit levert Global Secure Layer een superieure en schaalbare infrastructuur met geavanceerde 24-uurs netwerkbewaking.

Door aanwezigheid te vestigen in phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix, Arizona, Global Secure Layer-aanbiedingen phoenixNAP's huurders en andere bedrijven in de regio gemakkelijk toegang tot haar wereldwijde IP Transit-diensten. Organisaties die hun aanwezigheid in Australië vanuit de VS en vice versa willen versterken, kunnen deze connectiviteitsoptie gebruiken om netwerkstabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen.

"De toevoeging van Global Security Layer aan onze carrier-neutrale Meet-Me Room breidt ons carrier-ecosysteem en connectiviteitsopties aanzienlijk uit", aldus Ron Cadwell, oprichter en CEO van phoenixNAP. “Deze implementatie stelt organisaties in staat om gebruik te maken van de betrouwbare IP Transit-services van Global Security Layer om de dienstverlening in Australië en daarbuiten te stroomlijnen. We zijn enthousiast over deze samenwerking en we kijken ernaar uit om bedrijven in staat te stellen te groeien met behulp van onze diverse wereldwijde connectiviteitsoplossingen.”

“We selecteerden phoenixNAP als onze strategische partner voor zijn locatie, professionele aanpak en bewezen betrouwbaarheid”, aldus Nathan Harding, CEO, Global Secure Layer. “Samen hebben we een missie om gemakkelijke, betrouwbare en veilige toegang te bieden tot hoogwaardige en veilige IP Transit-services en bedrijven te helpen zorgen voor consistente en beschermde connectiviteit over de hele wereld. We kijken ernaar uit om met bedrijven in Arizona samen te werken om hun wereldwijde aanwezigheid te versterken.”

phoenixNAP's data center in Phoenix, Arizona, is het netwerkknooppunt van de stad met een uitgebreid carrier-ecosysteem. De faciliteit heeft twee Meet-Me Rooms en biedt direct connectin meer dan 40 netwerk-, telecom- en bandbreedtedragers. Het is ook de enige AWS van de staat Direct Connect en Google Cloud Interconnect-locatie en een AZRamp-gecertificeerde faciliteit. phoenixNAPDe kracht- en netwerkmogelijkheden, fysieke beveiligingscontroles, deskundig personeel en professionele aanpak maken het een ideale colocatie-optie voor bedrijven die hun voetafdruk wereldwijd willen uitbreiden.

phoenixNAPDankzij de colocatie hebben bedrijven op verzoek toegang tot krachtige bandbreedte en netwerkbronnen. Het ontwerp met hoge dichtheid biedt geavanceerde stroom- en koelingsmogelijkheden en zorgt tegelijkertijd voor 100% omgevingsstabiliteit. Beschikbaar tegen concurrerende prijzen in vergelijking met nabijgelegen staten, phoenixNAP's colocatie biedt organisaties een kostenefficiënte manier om een ​​stabiele infrastructuur op te bouwen om zelfs de meest geavanceerde zakelijke behoeften te ondersteunen.

Om meer te leren over phoenixNAP's data centers en connectiviteitsopties, bezoek zijn colocatiepagina.

Belangrijkste feiten over de stroming phoenixNAP data center:

  • Eigendom van en geëxploiteerd door phoenixNAP
  • Veiligheid voorop ontwerp met 200,000 vierkante voet vloeroppervlak
  • SOC type 2 gecontroleerd, PCI-compatibel en HIPAA-ready faciliteit
  • Gebouwd in een gebied vrij van natuurrampen
  • 100% netwerk-uptime — DDoS-beveiligd netwerk
  • Carrier-neutraal met twee Meet-Me-Rooms met meer dan 40 carriers
  • De enige AWS van Arizona Direct Connect en Google Cloud Interconnect locatie
  • Volledige Infrastructure-as-a-Service-productportfolio
  • Krachtige hardware en krachtige netwerktechnologieën

Over Global Secure Layer

Global Secure Layer is een IP Transit-bedrijf dat gespecialiseerd is in inline DDoS-bescherming; het hoofdkantoor is gevestigd in Australië en bedient momenteel de Azië-Pacific, Noord-Amerikaanse en Europese markten. GSL exploiteert een wereldwijd glasvezel backbone-netwerk van wereldklasse en biedt betrouwbare, veilige oplossingen met lage latentie voor vooraanstaande bedrijfsorganisaties. Global Secure Layer heeft zijn eigen wereldwijde Anycast DDoS-mitigatiesysteem ontworpen en beheerd. Op bezoek komen www.globalsecurelayer.com en volg ons op LinkedIn en Twitter voor meer informatie.