phoenixNAP Kondigt Disaster Recovery as a Service-oplossing aan op basis van VMware vCloud Beschikbaarheid

phoenixNAP Kondigt Disaster Recovery as a Service-oplossing aan op basis van VMware vCloud Beschikbaarheid

Disaster Recovery as a Service-oplossing op basis van VMware vCloud Beschikbaarheid nu Beschikbaar vanaf phoenixNAP

Phoenix, AZ, 1 juli 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag de algemene beschikbaarheid aan van zijn nieuwe Disaster Recovery as a Service ("DRaaS") -oplossing aangedreven door VMware vCloud Beschikbaarheid, een uniforme oplossing die is gebouwd om eenvoudige, veiligere en kosteneffectievere onboarding-, migratie- en noodherstelservices te bieden voor multi-tenant VMware clouds. phoenixNAP's VMware DRaaS maakt het gemakkelijk voor organisaties van elke omvang om hun werklasten te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen.

"Onze nieuwe DRaaS-productlijn biedt cruciale mogelijkheden voor organisaties die al VMware-omgevingen draaien", zegt William Bell, executive vice president of products, phoenixNAP. "Als een cloud-gebaseerde oplossing, het elimineert de noodzaak voor het opzetten en onderhouden van een secundaire DR-site. In plaats daarvan kunnen organisaties eenvoudig een DRaaS-instantie maken om hun VM's naar onze beveiligde te repliceren cloud services en maakt snel en geautomatiseerd gegevensherstel mogelijk. Met zo'n robuuste strategie voor bedrijfscontinuïteit hoeven bedrijven zich geen zorgen te maken over gegevensverlies en mogelijk verwoestende operationele verstoringen. ”

Cloud-based disaster recovery is een van de snelst groeiende bedrijfstakken voor cloud Diensten. VMware vCloud Beschikbaarheid geeft cloud providers kunnen inspelen op deze vraag en meer keuze bieden aan eindgebruikers. Bovendien, aangezien bedrijven steeds vaker een hybride implementeren cloud strategie, vCloud Beschikbaarheid biedt een kans voor cloud providers om eenvoudige, geïntegreerde migratie- en onboardingservices te leveren aan de cloud en van cloud naar cloud.

"phoenixNAP DRaaS gebaseerd op VMware vCloud Beschikbaarheid, maakt mogelijk phoenixNAP om robuuste bedrijfscontinuïteit te bieden aan organisaties van elke omvang ", zegt Rajeev Bhardwaj, vice-president productmanagement, cloud provider software bedrijfseenheid, VMware. 'phoenixNAP DRaaS stelt bedrijven in staat snel gegevens te herstellen en bedrijfsstoringen te voorkomen wanneer een door de mens veroorzaakte of natuurramp toeslaat. "

VMware DRaaS is vandaag beschikbaar vanaf phoenixNAP. Ga voor meer informatie naar http://bit.ly/vmw_draas

Voor informatie over phoenixNAP's VMware DRaaS zien phoenixnap.com / disaster-recovery-as-a-service-draa's

-

VMware, vCloud, en vCloud Beschikbaarheid zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van VMware, Inc. of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.