Disaster Recovery as a Service-oplossing gebaseerd op VMware vCloud Beschikbaarheid nu verkrijgbaar bij phoenixNAP

Phoenix, AZ, 1 juli 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gerichte cloudinfrastructuur, dedicated servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen aanbiedt, kondigde vandaag de algemene beschikbaarheid aan van zijn nieuwe Disaster Recovery as a Service ("DRaaS ”) Oplossing mogelijk gemaakt door VMware vCloud Availability, een uniforme oplossing die is gebouwd om eenvoudige, veiligere en kosteneffectievere onboarding-, migratie- en disaster recovery-services te bieden voor VMware-clouds met meerdere tenants. VMware DRaaS van phoenixNAP maakt het gemakkelijk voor organisaties van elke omvang om hun werklasten te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen.

"Onze nieuwe DRaaS-productlijn biedt cruciale mogelijkheden voor organisaties die al VMware-omgevingen gebruiken", zegt William Bell, Executive Vice President of Products, PhoenixNAP. “Als cloudgebaseerde oplossing elimineert het de noodzaak voor het opzetten en onderhouden van een secundaire DR-site. In plaats daarvan kunnen organisaties eenvoudig een DRaaS-instantie maken om hun VM's te repliceren naar onze veilige cloudservices en snel en geautomatiseerd gegevensherstel mogelijk te maken. Met zo'n robuuste strategie voor bedrijfscontinuïteit hoeven bedrijven zich geen zorgen te maken over gegevensverlies en mogelijk verwoestende operationele verstoringen. ”

Noodherstel in de cloud is een van de snelstgroeiende bedrijfstakken voor clouddiensten. VMware vCloud Availability geeft cloudproviders de mogelijkheid om in te spelen op deze vraag en meer keuze te bieden aan eindgebruikers. Bovendien, aangezien bedrijven steeds meer een hybride cloudstrategie implementeren, biedt vCloud Availability cloudproviders de mogelijkheid om eenvoudige, geïntegreerde migratie- en onboardingservices naar de cloud en van cloud naar cloud te leveren.

"PhoenixNAP DRaaS gebaseerd op VMware vCloud Availability, stelt phoenixNAP in staat robuuste bedrijfscontinuïteit te bieden aan organisaties van elke omvang", zegt Rajeev Bhardwaj, vice-president productbeheer, cloudprovider software business unit, VMware. "PhoenixNAP DRaaS stelt bedrijven in staat snel gegevens te herstellen en bedrijfsstoringen te voorkomen wanneer een door de mens veroorzaakte of natuurramp toeslaat."

VMware DRaaS is vandaag beschikbaar bij phoenixNAP. Ga voor meer informatie naar http://bit.ly/vmw_draas

Voor informatie over phoenixNAP's VMware DRaaS zie phoenixnap.com / disaster-recovery-as-a-service-draa's

-

VMware, vCloud en vCloud Availability zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van VMware, Inc. of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden.

phoenixNAP is een Premier Service Provider in VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanaf strategische edge-locaties over de hele wereld. De cloud, dedicated servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. PhoenixNAP biedt uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met software en op hardware gebaseerde beveiliging en ondersteunt volledig de bedrijfscontinuïteitsplanning van zijn klanten. PhoenixNAP biedt schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen met deskundig personeel om te helpen, en ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedInen YouTube voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior Marketing Specialist
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271