Snellere en veiligere datamigraties van on-prem naar Google Cloud via Google Cloud Verbind uit phoenixNAP.

Phoenix, AZ, 23 februari 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat zijn Phoenix data center biedt nu een speciale fysieke netwerkverbinding met Google Cloud via Google Cloud interconnect​ Deze posities phoenixNAP als de eerste Google Cloud Interconnect (GCI) locatie in Arizona.

Met GCI, phoenixNAP klanten krijgen een speciale, zeer veilige link met lage latentie naar Google Cloud Diensten. Deze verbinding zorgt voor een stabiele en consistente netwerkervaring bij het overbrengen van grote hoeveelheden gegevens van lokale omgevingen naar Google Cloud​ Door minder netwerkhops te maken, kunnen latentiegevoelige organisaties communiceren met Google Cloud services zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschikbaarheid en prestatieproblemen die voortvloeien uit mogelijke netwerkstoringen of onderbrekingen in de gegevensoverdracht.

Verbinding maken met Google Cloud door phoenixNAPkunnen klanten gebruikmaken van netwerkoverdrachtssnelheden van 10 Gbps of 100 Gbps. Deze speciale supersnelle netwerkverbinding biedt meer betrouwbaarheid, consistentie en beveiliging in vergelijking met het migreren van gegevens via een standaard openbare internetverbinding. Als onderdeel van GCI, phoenixNAP helpt klanten hun kosten voor gegevensoverdracht naar Google te verlagen Cloud door de noodzaak om extra bandbreedte aan te schaffen te elimineren.

'GCI verwelkomen in onze Phoenix data center brengt Google Cloud dichter bij onze klanten, wat weer de deur opent voor nieuwe mogelijkheden en meer flexmogelijkheid in het bouwen en leveren van hybride en multi-cloud omgevingen, ”zei Ian McClarty, voorzitter van phoenixNAP.

“Netwerkstabiliteit en snelheid spelen een cruciale rol om ervoor te zorgen dat bedrijven alle voordelen van kunnen plukken cloud computergebruik. Naarmate meer van hen overstappen naar de cloud via het openbare internet worden prestatie-, beveiligings- en latentieproblemen duidelijk. Door echter gebruik te maken van een speciale fysieke netwerkverbinding via GCI, profiteren onze klanten van verhoogde netwerkstabiliteit, hoge overdrachtssnelheden en verbeterde beveiliging bij het migreren van gegevens naar Google Cloud. '

Samen met GCI, phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix, Arizona, biedt meer dan 40 netwerk-, telecom- en bandbreedtedragers. Als carrier-neutraal data center, phoenixNAP is de interconnectiviteitshub in de regio Zuidwest van de VS die toegang biedt tot grote binnenlandse en wereldwijde netwerken.

Klantvoordelen van GCI op phoenixNAP:

  • Consistente prestaties - Klanten kunnen werklasten en gegevens van lokale omgevingen snel naar Google overbrengen Cloud met minimale latentie en zonder zorgen over netwerkonderbrekingen.
  • Verbeterde beveiliging - phoenixNAP biedt een speciale netwerkverbinding met Google Cloud dat is geïsoleerd van het openbare internet.
  • Wereldwijde connectiviteit - Met een aanwezigheid op de belangrijkste wereldmarkten, phoenixNAPDankzij de wereldwijde netwerkbackbone kunnen klanten hun diensten dichter bij hun gebruikers leveren, waar ook ter wereld, waardoor de latentie wordt verminderd en de prestaties worden verbeterd.
  • Kostenbesparingen - Met flexDankzij de mogelijkheden voor netwerk- en bandbreedtefacturering betalen klanten alleen voor de bronnen die ze verbruiken, waardoor ze kunnen besparen op kosten voor gegevensoverdracht, vooral bij het verplaatsen van grote hoeveelheden gegevens naar Google Cloud.

Lees meer over phoenixNAP's data center en haar colocatiediensten hier.

Over ons phoenixNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube voor meer informatie.

phoenixNAP is een Premier Service Provider in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

Medienkontakt

Bojana Dobran
Product Marketing Manager
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271