Een nieuw cloudbeveiligingsplatform dat binnenkort beschikbaar is bij phoenixNAP

Phoenix, AZ, 12 oktober 2017 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die cloud-, bare metal- en dedicated serverhosting-, colocatie- en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -oplossingen aanbiedt, heeft vandaag de aanstaande lancering aangekondigd van zijn Data Security Cloud - een nieuw cloudbeveiligingsplatform dat is ontworpen op nieuwste VMware® technologieën. phoenixNAP's Data Security Cloud zal groeiende beveiligingsproblemen aanpakken voor bedrijven van elke omvang en in alle sectoren, inclusief bedrijven met zware compliance en beveiligingseisen om hun werklasten in de cloud te beschermen.

Volgens rapporten bevindt meer dan 90 procent van het verkeer zich in het datacenter, waar perimeterbeveiliging het verkeer niet inspecteert1, en het gemiddelde datacenter twee keer per dag met succes wordt aangevallen. Het probleem groeit snel, aangezien bijna twee miljard gegevensrecords over de hele wereld verloren zijn gegaan of zijn gestolen tijdens 918 verschillende cyberaanvallen in de eerste helft van 2017, een stijging van 164 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De tol voor bedrijven is aanzienlijk: bij tweederde van de bedrijven die inbreuk maakten, werd hun aandelenkoers negatief beïnvloed met een kost voor aandeelhouders van meer dan $ 52.40 miljard. Tegenwoordig is de vraag voor bedrijfs- en beveiligingsleiders niet of er een inbreuk zal zijn, maar wanneer en hoe de impact moet worden beperkt.

“De introductie van phoenixNAP's Data Security Cloud maakt het voor organisaties van elke omvang mogelijk om met vertrouwen de strengste op beveiliging en compliance gerichte workloads aan te pakken in een multi-tenant, cloudgebaseerde omgeving. Ondersteund door ons team van flexibele oplossingen, kan elke organisatie een veilige en gemakkelijke overgang naar de cloud maken ”, zegt Ian McClarty, President van phoenixNAP. 'Met VMware NSX® In de kern biedt Data Security Cloud uiterst gedetailleerde beveiliging van gevirtualiseerde werklasten door middel van geavanceerde mogelijkheden zoals microsegmentatie, gedistribueerde firewalling en VPN. Klanten krijgen een Secure-by-Design cloudomgeving met bescherming, niet alleen over de perimeter, maar ook op applicatieniveau. ”

phoenixNAP's Data Security Cloud is gebouwd om snelle, veilige en betrouwbare services te bieden aan bedrijven die dynamische ladingen gevoelige gegevens verwerken. Data Security Cloud biedt allround bescherming voor gevoelige workloads door gebruik te maken van geavanceerde beveiligingsmogelijkheden van de VMware NSX-netwerkvirtualisatie. VMware NSX ontkoppelt netwerk- en beveiligingsfuncties van de onderliggende fysieke infrastructuur en integreert ze rechtstreeks in de hypervisor en verdeelt ze over het datacenter. Deze fundamentele verschuiving in de manier waarop beveiliging wordt geleverd, kan de tekortkomingen van oudere architecturen helpen verhelpen. Het stelt intelligent en geautomatiseerd beveiligingsbeleid in staat om met virtuele workloads te reizen, ongeacht hun plaatsing in de cloud en onafhankelijk van de fysieke netwerktopologie, om het hoogste beschermingsniveau te behouden.

"Door VMware NSX te gebruiken als de belangrijkste factor voor de nieuwe Data Security Cloud-service, biedt phoenixNAP een uitgebreid aanbod dat beveiliging zowel toepassingsgericht als intrinsiek maakt voor de infrastructuur", aldus Jay Workman, senior director Cloud Provider-marketing bij VMware. "Dit is een krachtig voorbeeld van de beveiligingsmogelijkheden van VMware's oplossingen van de volgende generatie, waarmee partners, zoals phoenixNAP, innovatieve nieuwe aanbiedingen kunnen creëren die hen zullen helpen zich te onderscheiden in de branche."

Meer details over de technologie die Data Security Cloud aandrijft, worden op 17 oktober onthuld in een exclusief webinar dat samen met VMware wordt gehostth, 2017. Het nieuwe platform zal in november algemeen beschikbaar zijn.

Om u te registreren voor het webinar en meer te weten te komen, volg deze link.

Ga voor vroege aanmeldingen voor productinformatie en speciale promoties naar deze pagina.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware® Cloudprovider Programma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is ook een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener die vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen aanbiedt vanuit locaties over de hele wereld. Onze bare-metal server-, cloud-, hardware-leasing- en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de veranderende technologische eisen die bedrijven nodig hebben zonder in te boeten op prestaties. Schaalbare OpEx-oplossingen om te ondersteunen met de systemen en het personeel om te helpen. phoenixNAP wereldwijde IT-services. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebooken Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior Marketing Specialist
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271