phoenixNAP lanceren Data Security Cloud in samenwerking met VMware®

phoenixNAP lanceren Data Security Cloud in samenwerking met VMware®

nieuwe cloud beveiligingsplatform binnenkort beschikbaar vanaf phoenixNAP

Phoenix, AZ, 12 oktober 2017 - phoenixNAP®, een wereldwijde aanbieder van IT-diensten cloud, bare metal en toegewijd server hosting, colocatie en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -oplossingen, kondigden vandaag de aanstaande lancering van haar aan Data Security Cloud - een nieuwe cloud beveiligingsplatform ontworpen op basis van de nieuwste VMware® technologieën. phoenixNAP's Data Security Cloud zal groeiende beveiligingsproblemen aanpakken voor bedrijven van elke omvang en in alle sectoren, inclusief bedrijven met zware compliance- en beveiligingseisen om hun werklasten in de cloud.

Volgens rapporten bevindt meer dan 90 procent van het verkeer zich binnen de data center, waar perimeterbeveiligingen het verkeer1 en het gemiddelde niet inspecteren data center ervaart twee succesvolle aanvallen per dag. Het probleem groeit snel, aangezien bijna twee miljard gegevensrecords over de hele wereld verloren zijn gegaan of zijn gestolen tijdens 918 verschillende cyberaanvallen in de eerste helft van 2017, een stijging van 164 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De tol voor bedrijven is aanzienlijk: bij tweederde van de bedrijven die inbreuk maakten, werd hun aandelenkoers negatief beïnvloed met een kost voor aandeelhouders van meer dan $ 52.40 miljard. Tegenwoordig is de vraag voor bedrijfs- en beveiligingsleiders niet of er een inbreuk zal zijn, maar wanneer en hoe de impact moet worden beperkt.

"De introductie van phoenixNAP's Data Security Cloud maakt het voor organisaties van elke omvang mogelijk om met vertrouwen de strengste op beveiliging en compliance gerichte werklasten aan te pakken in een multi-tenant, cloud-gebaseerde omgeving. Ondersteund door onze flexible solutions team, kan elke organisatie een veilige en gemakkelijke overgang maken naar de cloud', Zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. 'Met VMware NSX® in de kern, Data Security Cloud biedt zeer gedetailleerde beveiliging van gevirtualiseerde workloads door middel van geavanceerde mogelijkheden zoals microsegmentatie, gedistribueerde firewalling en VPN. Klanten krijgen een Secure-by-Design cloud omgeving met bescherming over niet alleen de perimeter, maar ook op toepassingsniveau. ”

phoenixNAP's Data Security Cloud is gebouwd om snelle, veilige en betrouwbare services te bieden aan bedrijven die dynamische ladingen gevoelige gegevens verwerken. Data Security Cloud biedt volledige bescherming voor gevoelige workloads door gebruik te maken van geavanceerde beveiligingsmogelijkheden van de VMware NSX-netwerkvirtualisatie. VMware NSX ontkoppelt netwerk- en beveiligingsfuncties van de onderliggende fysieke infrastructuur en integreert ze rechtstreeks in de hypervisor en verdeelt ze over de data center. Deze fundamentele verschuiving in de manier waarop beveiliging wordt geleverd, kan de tekortkomingen van oudere architecturen helpen verhelpen. Het stelt intelligent en geautomatiseerd beveiligingsbeleid in staat om met virtuele workloads te reizen, ongeacht hun plaatsing in de cloud en onafhankelijk van de fysieke netwerktopologie, om het hoogste beschermingsniveau te helpen behouden.

“Door VMware NSX te gebruiken als de belangrijkste enabler voor het nieuwe Data Security Cloud service, phoenixNAP biedt een uitgebreid aanbod dat beveiliging zowel toepassingsgericht als intrinsiek maakt voor de infrastructuur, "aldus Jay Workman, senior director, Cloud Provider marketing bij VMware. “Dit is een krachtig voorbeeld van de beveiligingsmogelijkheden van VMware's volgende generatie oplossingen, waarmee partners zoals phoenixNAP, om innovatieve nieuwe aanbiedingen te creëren die hen zullen helpen zich te onderscheiden in de branche. ”

Meer details over de technologie die aan de gang is Data Security Cloud wordt op 17 oktober onthuld in een exclusief webinar dat samen met VMware wordt gehostth, 2017. Het nieuwe platform zal in november algemeen beschikbaar zijn.

Ga voor productinformatie en speciale promoties naar deze pagina.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware® Cloud leverancier Programma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.