phoenixNAP's veilige multi-tenant cloud platform is nu verkrijgbaar bij Ashburn data center

Phoenix, AZ, 16 maartth, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag de lancering aan van zijn Data Security Cloud platform in zijn Ashburn, VA, data center plaats. Als een veilig multi-tenant-platform dat is gebouwd om aan de hoogste eisen te voldoen cloud veiligheidsnormen, Data Security Cloud helpt bedrijven hun gegevens te beschermen en hun nalevingsdoelen te bereiken. Nu verkrijgbaar vanaf twee van phoenixNAP's data center locaties, Data Security Cloud is beschikbaar voor een groter aantal bedrijven die hun infrastructuurbeveiliging willen verbeteren.

Nu cyberdreigingen voortdurend toenemen, hebben zakelijke organisaties een veilig en schaalbaar platform nodig om hun gevoelige gegevens te hosten. In een recent Cloud Security Alliance rapportZegt 83 procent van de IT-besluitvormers dat ze hun cloud veiligheid, terwijl 50 procent van de respondenten zei dat ze niet over de vaardigheden en personeel beschikken om dit te doen. phoenixNAP's Data Security Cloud is bedoeld om dergelijke organisaties een manier te bieden om toegang te krijgen tot beveiligingstechnologieën en expertise op bedrijfsniveau zonder een veilig lokaal platform te hoeven bouwen of beveiligingsspecialisten in te huren.

Beschikbaar op een opex-gebaseerd model, Data Security Cloud kan binnen enkele uren worden ingezet en wordt maandelijks gefactureerd. De voorspelbare maandelijkse kosten stellen bedrijven in staat hun beveiligingsstrategieën te verbeteren en tegelijkertijd hun IT-budget te optimaliseren. Nu beschikbaar in Phoenix, Arizona en Ashburn, Virginia, Data Security Cloud is toegankelijk voor bedrijven die hun aanwezigheid in deze regio willen verbeteren met behoud van het hoogste niveau van data security.

"Veel bedrijven zijn afhankelijk van hun vermogen om de gegevens van hun klanten en die van hun klanten te beveiligen", zegt William Bell, EVP van Products bij phoenixNAP​ “Ons belangrijkste doel met DSC is om beveiligingstechnologieën op bedrijfsniveau toegankelijk te maken voor bedrijven die niet over de middelen of vaardigheden beschikken om dit beveiligingsniveau voor hun productieomgevingen mogelijk te maken in een cloud inzet. We bouwen voortdurend op zijn mogelijkheden door nieuwe functies toe te voegen en de nieuwe locatie is zeker een onderdeel van deze inspanning om beveiliging voor iedereen beschikbaar te maken. "

phoenixNAP's Data Security Cloud biedt een uniek beveiligingsmodel voor organisaties die de gegevensbescherming willen verbeteren. De op abonnementen gebaseerde prijzen maken aanzienlijke budgetoptimalisaties mogelijk, terwijl de meerlaagse beveiliging bescherming biedt voor gevoelige en compliance-workloads. Het platform maakt gebruik van geavanceerde hardware om kernbescherming voor de gegevens te bieden, netwerkmicrosegmentatie om de VM-beveiliging te versterken, geautomatiseerde detectie van bedreigingen en respons om de impact van een mogelijke aanval of ramp te minimaliseren, evenals geavanceerde bedreigingsinformatie om meer informatie te bieden. zichtbaarheid in de omgeving.

Data Security Cloud plan omvat Essentials en Advanced optieselectie, die verschillende beschermingsniveaus bieden om aan verschillende behoeften te voldoen. Het Essentials-model biedt basisbeveiliging, terwijl Advanced geschikt is voor organisaties met meer geavanceerde beveiligingsbehoeften en nalevingsdoelen.

“De locatie in Ashburn is een belangrijke stap op onze weg naar een secure-by-design cloud platform ”, zegt Martin Wielomski, Director of Products - Infrastructure Services.

"Data Security Cloud is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd in termen van zijn beveiligingsmogelijkheden, en we zijn nu verheugd om de geografische beschikbaarheid ook uit te breiden. We zullen onze technologische partnerschappen blijven gebruiken om nieuwe beveiligingsfuncties toe te voegen om zelfs aan de meest geavanceerde zakelijke behoeften te voldoen. De geografische expansie is afgestemd op de behoeften en eisen van onze klanten, evenals de missie van ons bedrijf om de concepten van op veiligheid gericht te democratiseren. cloud infrastructuur terwijl ze vertrouwde VMware-omgevingen en de niveaus van SOC- en NOC-services bieden die ze van ons verwachten. "

De lancering van Data Security Cloud in Ashburn strekt zich ook uit backup en failover-mogelijkheden tussen de twee regio's waar de service momenteel beschikbaar is. Het platform kan worden beheerd met behulp van een enkele ruit met optionele toegang tot meerdere data center regio's waar phoenixNAP heeft aanwezigheid. Dit zal ook bijdragen aan het verlagen van de latentie voor de oostkust van de VS of Europa.

Ga voor meer informatie over de voordelen en functies van het platform naar het Data Security Cloud pagina.

Over ons phoenixNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube voor meer informatie.

phoenixNAP is een Premier Service Provider in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

Medienkontakt

Bojana Dobran
Product Marketing Manager
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271