phoenixNAP Kondigt uitbreiding aan met New Data Center Campus in Phoenix, Arizona

phoenixNAP Kondigt uitbreiding aan met New Data Center Campus in Phoenix, Arizona

Strategische grondverwervingsposities phoenixNAP voor de bouw van hun tweede, premier data center faciliteit in Phoenix

Phoenix, AZ, 9 junith, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, heeft vandaag plannen aangekondigd om zijn Noord-Amerikaanse voetafdruk uit te breiden met een data center campus in Phoenix, Arizona. Het bedrijf verwierf land grenzend aan zijn vlaggenschip data center in Phoenix, Arizona, waar de toekomstige high-density-faciliteit zal worden gebouwd om hun groeiende portfolio van zakelijke partners en klanten te bedienen, inclusief hosting, data center en onroerend goed ankers.

Eenmaal voltooid, zal de nieuwe faciliteit een capaciteit bieden van in totaal een half miljoen vierkante voet en zal deel uitmaken van: phoenixNAPstate-of-the-art data center campus. Deze strategische uitbreiding is een reactie op een sterke vraag naar enterprise-grade data center diensten in Arizona, verdere versterking phoenixNAP's positie als het interconnectiviteitsknooppunt van de regio in het zuidwesten van de VS.

Als een van de snelstgroeiende handelsknooppunten in de VS voor wereldwijde bedrijven, blijft het metrogebied van Phoenix veel gevraagd voor tal van ondernemingen en middelgrote bedrijven, evenals een indrukwekkende en groeiende lijst van door investeringen gesteunde startups. Lage energie- en IT-infrastructuurkosten en de beschikbaarheid van hoogopgeleide arbeidskrachten maken Phoenix tot een ideale locatie voor de lucht- en ruimtevaart-, defensie-, technologie-, financiële dienstverlening-, gezondheidszorg- en biowetenschappelijke industrie.

Gelegen op de kruising van de twee grootste onafhankelijke vezelringen, phoenixNAP levert ongeëvenaarde netwerkredundantie met wereldwijde connectiviteit tot 2.35 Tbps en meerdere 100 Gbps transitverbindingen naar zijn 16 andere data center locaties wereldwijd. Als onderdeel van data center campus in Phoenix, zal de nieuwe high-density-faciliteit een uitbreiding zijn van de huidige capaciteit van het bedrijf om een ​​strategisch netwerkpunt van aanwezigheid te bieden voor ondernemingen die snel moeten uitschalen. De faciliteit zal ook dienen als een cloud on-ramp, voor snelle speciale netwerktoegang tot hyperscale cloud diensten via AWS Direct Connect en Google Cloud Onderling verbinden.

“We ontwikkelen de phoenixNAP data center campus in Phoenix om moderne ondernemingen te helpen gelijke tred te houden met het steeds veranderende digitale landschap door hen toekomstbestendige infrastructuur- en netwerkoplossingen te bieden”, aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP.

“Phoenix staat klaar om de Silicon Desert te worden en biedt bedrijven uit alle branches enorme kansen voor duurzame groei. Met de toevoeging van een nieuwe faciliteit, onze wereldklasse data center campus zal een robuuste infrastructuuromgeving bieden om groei te vergemakkelijken en superieure connectiviteit te bieden via onze backbone van 17 data centerover de hele wereld.”

phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix herbergt meer dan 40 netwerkcarriers in twee Meet-Me-Rooms. Het is het best verbonden carrier-hotel van de stad en biedt toegang tot grote binnenlandse en wereldwijde transitdiensten, waaronder AWS Direct Connect en Google Cloud Onderling verbinden. Deze connectiviteitsopties stellen bedrijven zoals webhosting-, opslag- of telecommunicatieproviders in staat om veilige en betrouwbare, toegewijde verbindingen tot stand te brengen om naadloos diensten te leveren in hun doelmarkten.

Vastbesloten blijven om carrier-neutraal te zijn data center exploitant, phoenixNAPDe nieuwe faciliteit zal ook redundante low-latency-toegang bieden aan tal van Tier 1 telecom- en transportproviders. Deze gevarieerde mix van netwerkopties geeft bedrijven toegang tot lagere connectiviteitsprijzen, vermindert downtime als gevolg van uitval van providers en vergemakkelijkt on-demand schalen. Het model zonder maandelijkse cross-connect phoenixNAP staat bekend om toegevoegde waarde voor bedrijven die op zoek zijn naar ononderbroken wereldwijde connectiviteit tegen een betaalbare prijs.

Om meer te leren over phoenixNAP's data centers en aansluitmogelijkheden, plan een virtuele tour of ga naar deze pagina.

Belangrijke feiten over phoenixNAP's data center:

  • Eigendom van en geëxploiteerd door phoenixNAP
  • Veiligheid voorop ontwerp met 200,000 vierkante voet vloeroppervlak
  • SOC type 2 gecontroleerd, PCI-compatibel en HIPAA-ready faciliteit
  • Gebouwd in een gebied vrij van natuurrampen
  • 100% netwerk-uptime — DDoS-beveiligd netwerk
  • Carrier-neutraal met twee Meet-Me-Rooms met meer dan 40 carriers
  • De enige AWS van Arizona Direct Connect en Google Cloud Interconnect locatie
  • Volledige Infrastructure-as-a-Service-productportfolio
  • Krachtige hardware en krachtige netwerktechnologieën