Colt Technology Services sluit zich aan phoenixNAP's Global Carrier Network

Colt Technology Services sluit zich aan phoenixNAP's Global Carrier Network

phoenixNAP Voegt Colt toe aan zijn carrier-neutraal Data Center in Feniks

Phoenix, Arizona, 15 mei 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag de uitbreiding aan van carrier-connectiviteit met Colt, een wereldwijde leverancier van on-demand netwerk- en communicatieoplossingen met hoge bandbreedte. Als connectiviteitshub in Phoenix, Arizona en de enige AWS Direct Connect locatie in de regio, phoenixNAP is een strategische data center locatie voor Colt om de toegang tot het uitgebreide Colt IQ-netwerk te verbeteren.

Verbinding maken met meer dan 850+ data centers met meer dan 27,500 netto gebouwen, stelt het Colt IQ Network organisaties in staat zich op te zetten cloud omgevingen met maximaal bereik. Colt wordt ook erkend als innovator op het gebied van softwaregedefinieerd netwerken (SDN) en netwerkfunctievirtualisatie (NFV). Als een wereldwijd gevestigde netwerkaanbieder breidt Colt voortdurend zijn aanwezigheid uit om maximale beschikbaarheid, veerkracht en diversiteit van de service te garanderen en tegelijkertijd lokale toegang voor zijn klanten mogelijk te maken. phoenixNAPis wereldwijd data center netwerk biedt Colt directe toegang tot grote nationale en internationale gateways.

'We zijn verheugd Colt te verwelkomen in ons vlaggenschip data center in Phoenix, 'zei Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Als erkend marktleider met wereldwijde infrastructuur en bewezen betrouwbaarheid, vormt Colt een aanvulling op onze huidige carrier-infrastructuur en stelt het ons verder in staat om snelle, betrouwbare en veilige diensten over de hele wereld te garanderen, waardoor we onze belofte kunnen nakomen om klanten veerkrachtige en betaalbare connectiviteitsopties op meerdere continenten. "

Colt is een belangrijke toevoeging aan phoenixNAPis carrier-neutraal data center in Phoenix, omdat het zijn klanten meer gediversifieerde connectiviteitsopties zal bieden. In navolging van de groeiende vraag naar aangepaste carrier-opties en betere wereldwijde interconnectiviteit, phoenixNAP voegt voortdurend nieuwe carrier-opties toe en data center locaties om een ​​uitstekende connectiviteit te garanderen. Organisaties die een wereldwijde IT-infrastructuur willen opzetten, gebruiken betrouwbaar cloud oplossingen of het gebruik van beheerde IT-services kan een brede adem benutten data center oplossingen beschikbaar vanaf phoenixNAP. Aangeboden op een opex-gebaseerd model, phoenixNAP's oplossingen zorgen voor ongehinderde groei en eenvoudig schaalbare IT-activiteiten met ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

“De samenwerking met phoenixNAP was het resultaat van onze strategische beslissing om de beschikbaarheid van diensten voor klanten in de regio te verbeteren, ”aldus Andrew Edison, VP Wholesale, bij Colt. “Sinds Colt in juni vorig jaar in de Verenigde Staten werd gelanceerd, hebben we ons gefocust op het vergroten van onze aanwezigheid in deze belangrijke markt. Als onderdeel hiervan waren we op zoek naar een state-of-the-art faciliteit met bestaande wereldwijde interconnecties en betrouwbare diensten. phoenixNAP hebben dat geleverd en we zijn enthousiast over onze toekomstige samenwerking. ”

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.