Telxius om aanwezig te zijn op phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix

Phoenix, AZ en Madrid, Spanje, 9 mei 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag de aanstaande inzet aan van Telxius, het telecommunicatie-infrastructuurbedrijf van de Telefónica Group, data center in Phoenix, Arizona. Deze implementatie zal zorgen phoenixNAP's klanten met toegang tot het Telxius Tier 1 IP-netwerk, terwijl Telxius zal profiteren van extra interconnectiviteitspunten met zijn wereldwijde netwerk.

Met zijn uitgebreide wereldwijde aanwezigheid en recentelijk opgezette transatlantische kabel MAREA en BRUSA, de laagste latentie en de hoogste capaciteit onderzeese kabels die ooit in de Atlantische Oceaan zijn ingezet, is Telxius een wereldleider in het leveren van lage latentie en kabeldiensten met hoge capaciteit, naast IP, colocatie en beveiligingsdiensten. De infrastructuur omvat meer dan 87,000 km glasvezel die de belangrijkste uitwisselingspunten in de VS, Latijns-Amerika, Europa en Afrika verbindt. Als een Tier 1 ISP, zal Telxius hoogwaardige internettransit aanbieden aan de klanten in de data center. Door phoenixNAPis wereldwijd data center netwerk, zal Telxius zijn connectiviteit verder verbeteren om de groeiende behoefte aan snelle netwerkdiensten te ondersteunen.

"De oprichting van Telxius biedt onze klanten toegang tot aanvullende wereldwijde glasvezelroutes voor minimale latentie en ultrahoge prestaties", aldus Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Als infrastructuurbedrijf zal Telxius onze capaciteit aanzienlijk versterken om wereldwijde bedrijven en organisaties te ondersteunen die latentiegevoelig of veeleisend zijn cloud toepassingen. We zijn enthousiast over deze samenwerking en kijken ernaar uit om een ​​nauwere zakelijke relatie met Telxius op te bouwen. ”

phoenixNAPis carrier-neutraal data center in Phoenix kunnen organisaties rechtstreeks verbinding maken met meer dan dertig grote netwerk-, bandbreedte- en telecomproviders ter wereld, waaronder AWS Direct Connect. Met zulke verschillende carrier-opties en strategisch gepositioneerde wereldwijde knooppunten, phoenixNAP is een van de belangrijkste interconnectiviteitshubs in Phoenix. De strategische locatie, het deskundige personeel en de moderne faciliteit waren enkele van de belangrijkste redenen waarom Telxius het heeft gekozen vanwege de uitbreiding.

“We kijken er naar uit om mee samen te werken phoenixNAP en het onthullen van nieuwe kansen op de lokale markt, ”zegt Enrique Valdés, VP of Sales, Northern Region, bij Telxius. 'phoenixNAP biedt ons middelen om onze aanwezigheid te vestigen in een gebied dat voor ons strategisch is om de Amerikaanse westkust en Latijns-Amerika beter van dienst te zijn en om nieuwe aanwezigheidspunten toe te voegen aan ons wereldwijde netwerk van geavanceerde IP-, capaciteits- en colocatiediensten. We zullen nauw samenwerken met hun deskundige medewerkers om nieuwe mogelijkheden voor interconnectie, netwerkbeveiliging en data center veerkracht met onderzeese ondersteuning. "

phoenixNAP is een Premier Service Provider in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER ONS PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior marketingspecialist
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271