phoenixNAP Lanceert een Bare Metal Cloud Edge bij American Tower Edge Data Center in Austin, Texas

phoenixNAP Lanceert een Bare Metal Cloud Edge bij American Tower Edge Data Center in Austin, Texas

phoenixNAP werkt samen met American Tower om te implementeren cloud edge-architectuur voor zijn Bare Metal Cloud platform in Austin, Texas

Phoenix, AZ, 1 maartst, 2022 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag de lancering aan van zijn Bare Metal Cloud (BMC) edge-locatie in Austin, Texas. Ingezet bij een Amerikaanse Tower Edge Data Center, deze locatie biedt toegang met lage latentie (10 milliseconden) om Bare Metal Cloud uit de locaties in het zuidwesten van de Verenigde Staten.

Als wereldwijde aanbieder van communicatie-infrastructuur bezit en exploiteert American Tower een uitgebreid portfolio van communicatiesites en data centers, die de kritieke infrastructuur bieden voor tal van draadloze en opkomende toepassingen. Met meerdere Edge Data Centers ingezet en in ontwikkeling, een goed gelegen netwerk van grotere data center faciliteiten in de VS en een portfolio van ongeveer 43,000 torensites in de VS, is American Tower gepositioneerd om 5G te benutten om bedrijven te helpen bij het adopteren van toepassingen met hoge bandbreedte en lage latentie en een breed scala aan opkomende technologieën van de volgende generatie.

Bare Metal Cloud inzet in de Amerikaanse Tower Edge Data Center in Austin gebruikt een innovatieve architectuur om geavanceerde netwerksnelheden te leveren. Via meerdere virtuele cross-connects naar een Megaport Cloud Router, het verkeer wordt omgeleid van de rand naar phoenixNAP's andere locaties in de VS, waardoor overdrachtssnelheden en connectiviteit worden versneld. Als zodanig, Bare Metal Cloud edge-instanties zijn met name handig voor workloads van de volgende generatie die gebruikmaken van 5G-transporten of services die bovenop 5G zijn gebouwd.

"5G-workloads zijn de toekomst van het bedrijfsleven en we passen ons serviceaanbod aan om aan de marktvraag te voldoen", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Onze samenwerking met American Tower is essentieel voor ons om dit doel te bereiken. Via onze edge-installatie bieden we toegang met lage latentie tot: Bare Metal Cloud uit de meeste locaties in het zuidwesten van de VS, waardoor gebruikers latentiegevoelige applicaties en applicaties met hoge bandbreedte kunnen stroomlijnen. We zijn verheugd om het jaar te beginnen met zo'n belangrijke aankondiging en we waarderen de hulp en steun van het American Tower-team om dit mogelijk te maken."

“Onze edge-infrastructuur is gebouwd om innovatieve diensten mogelijk te maken voor nieuwe markten, zoals: Bare Metal Cloud”, zegt Eric Watko, Vice President, Product Line Management, American Tower. “We zijn allemaal getuige van het omslagpunt in het zakelijke ecosysteem, waarbij edge computing essentieel wordt voor het wereldwijd leveren van nieuwe geavanceerde services en applicaties. Meer bedrijven laten innoveren door middel van technologie is een missie die we delen met phoenixNAP. '

Om meer te leren over phoenixNAP's API-gedreven bare metal servers, de Bare Metal Cloud pagina. Voor aangepaste opties, bekijk phoenixNAP's  toegewijd aan server configuraties.

Bare Metal Cloud Kenmerken:

 • 100% toegewijde middelen
 • Geen "lawaaierige buren"
 • 15 TB gratis bandbreedte inbegrepen (5 TB in Singapore)
 • 30+ server instantietypen
 • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit
 • 20 Gbps DDoS-bescherming
 • Opties voor privénetwerken
 • Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
 • Gecertificeerde infrastructuur als codemodules (Terraform, Ansible, Pulumi)
 • Betalen per gebruik, maandelijkse en jaarlijkse reserveringsopties
 • Wereldwijde infrastructuurvoetafdruk, met netwerktoegang met lage latentie