phoenixNAP voegt Avesha KubeSlice™ toe om automatisering te bieden voor Multi Cluster Kubernetes-implementaties op Bare Metal Cloud

phoenixNAP voegt Avesha KubeSlice™ toe om automatisering te bieden voor Multi Cluster Kubernetes-implementaties op Bare Metal Cloud

KubeSlice™ om eenvoudig multi-cluster netwerken, beveiliging en multitenancy mogelijk te maken voor phoenixNAP klanten

Phoenix, AZ, 24 maartth, 2022 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het Avesha KubeSlice™ zal aanbieden vanuit zijn Bare Metal Cloud (BMC)-platform. Het native KubeSlice™ Kubernetes-platform stelt platform- en productteams in staat om eenvoudig applicaties te verbinden in clusters over gedistribueerde regio's en colocatiefaciliteiten.

BMC is een cloud- native ready Infrastructure as a Service-platform dat on-demand provisioning van fysieke machines mogelijk maakt via een API of Infrastructure as Code-tools. Volledig geautomatiseerd en in hoge mate aanpasbaar, maakt BMC het eenvoudig om niet-gevirtualiseerde single-tenant in te richten en te beheren manage servers geoptimaliseerd voor het uitvoeren van DevOps-workloads.

Door de integratie met een van de meest populaire Kubernetes-orkestratietools, Bare Metal Cloud biedt een eenvoudige manier om maximaal beschikbare Kubernetes-clusters te implementeren en te beheren. Het duurt slechts enkele minuten om Kubernetes-klaar te implementeren servers, waardoor het niet langer nodig is om een ​​containerserviceplatform helemaal opnieuw te bouwen en uren aan ontwikkelingswerk te besparen.

Met Avesha KubeSlice™ op BMC kunnen platformteams nu ook in slechts enkele minuten naadloos applicaties tussen clusters verbinden. KubeSlice™ vereenvoudigt Kubernetes-netwerken en lost voor eens en altijd multi-clusteruitdagingen op. Het platform biedt vier soorten services: het automatiseert netwerkservices die multiclusterconnectiviteit mogelijk maken; het verbetert kubernetes-services waardoor naamruimten worden uitgebreid tot meerdere clusters; het biedt implementatiediensten met uniform beleid en IAM voor meerdere clusters; en ten slotte maakt het service-to-service-detectie over clusters mogelijk met zijn applicatieservices.

"We hebben gebouwd Bare Metal Cloud om klanten te helpen bij het implementeren en beheren van fysieke servers met cloudzoals gemak en eenvoud. Bare Metal Cloud levert cloud wendbaarheid zonder de overhead van de hypervisor. We zijn verheugd om samen te werken met Avesha om te blijven innoveren en het gemakkelijker te maken om met multi-clusterapplicaties te werken en een hele reeks mogelijkheden te bieden die het Avesha-platform biedt.” William Bell, EVP-producten, Phoenix NAP.

“We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van de innovatie en het ecosysteem met phoenixNAP. Avesha heeft een platform ontwikkeld om iedereen te helpen Bare Metal Cloud klant met een cloud native manier om hybride te beheren cloud implementaties van applicaties. Ons platform is ontworpen om arbeidsintensieve taken in verband met moeilijke K8's te automatiseren cloud connectiviteit en infrastructuur”, zegt Raj Nair, oprichter en CEO van Avesha.

phoenixNAP en Avesha bieden een tijdelijke promo-aanbieding voor iedereen Bare Metal Cloud implementaties. Breng hier en krijg 1TB van Object Storage + 1 maand GRATIS alle KubeSlice-functionaliteit.

Om meer te leren over phoenixNAP's API-gedreven bare metal servers, de Bare Metal Cloud pagina. Voor aangepaste opties, bekijk phoenixNAP's toegewijd aan server configuraties.

Bare Metal Cloud Kenmerken:

 • 100% toegewijde middelen
 • Geen "lawaaierige buren"
 • 15 TB gratis bandbreedte inbegrepen (5 TB in Singapore)
 • 30+ server instantietypen
 • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit
 • 20 Gbps DDoS-bescherming
 • Opties voor privénetwerken
 • Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
 • Gecertificeerde infrastructuur als codemodules (Terraform, Ansible, Pulumi)
 • Betalen per gebruik, maandelijkse en jaarlijkse reserveringsopties
 • Wereldwijde infrastructuurvoetafdruk, met netwerktoegang met lage latentie

Over Avesha

Avesha is de leverancier van KubeSlice™, het toonaangevende native multi-cluster, multi-tenant platform van Kubernetes dat de applicatiesnelheid voor platform- en productteams versnelt. KubeSlice™ combineert netwerk-, applicatie-, kubernetes- en implementatieservices in één platform om applicaties met meerdere clusters eenvoudig en efficiënt te beheren en te beveiligen.