phoenixNAP Ontvangt Ansible® -certificering voor: Bare Metal Cloud API-verzameling van modules

phoenixNAP Ontvangt Ansible® Certificering voor Bare Metal Cloud API-verzameling van modules

phoenixNAP's Bare Metal Cloud maakt nu infrastructuurimplementatie mogelijk via de Ansible IT-automatiseringsengine

Phoenix, Arizona, 22 september 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het Ansible-certificering heeft ontvangen voor het verzamelen van modules voor zijn Bare Metal Cloud. De certificering geeft Ansible-gebruikers toegang Bare Metal Cloud modules via Ansible Automation Hub en maak er gebruik van om een cloud native-ready IT-omgeving.

Bare Metal Cloud is phoenixNAP's IaaS-oplossing die volledig geautomatiseerde dedicated server levering op basis van een omslagmodel. Het is gebouwd voor organisaties die afhankelijk zijn van IT-automatisering om hun CI / CD-pijplijnen te versnellen, sneller op de markt te komen en uitzonderlijke gebruikerservaringen te bieden. Door integratie met Ansible maakt het platform directe provisioning en schaalbaarheid van dedicated servers met behulp van een bekende interface. De modules zijn beschikbaar in Ansible Galaxy, de officiële communityhub voor het delen van Ansible-content en automatiseringsoplossingen.

“Ansible-integratie biedt een belangrijke implementatiemogelijkheid voor Bare Metal Cloud gebruikers, ”zei Ian McClarty, voorzitter van phoenixNAP. “Ze kunnen Ansible gebruiken om platformbeheer en monitoringprocessen te automatiseren voor grotere operationele efficiëntie en meer consistente applicatie-implementaties. Bekend om zijn eenvoud en flexibility is Ansible een efficiënte oplossing voor implementatie, beheer en schaalvergroting Bare Metal Cloud middelen."

Als open source automatiseringsplatform vereenvoudigt Ansible de levering van instances, databases, opslag en netwerken in zowel gevirtualiseerde als fysieke omgevingen. Het is ook een efficiënte tool voor het beheren van dag 2-operaties zoals server patching, configuratiebeheer en systeembewaking. Met behulp van modules en de eenvoudige Playbook-taal biedt Ansible een gebruiksvriendelijke oplossing voor het stroomlijnen van verschillende DevOps-taken.

Bare Metal Cloud gebruikers kunnen Ansible gebruiken om hun IT-infrastructuurbeheerprocessen te stroomlijnen en de consistentie en betrouwbaarheid van hun IT-omgeving te waarborgen. De geavanceerde schaalbaarheid en prestatiepotentieel van Bare Metal Cloud In combinatie met de eenvoud van Ansible kunnen moderne organisaties operationele efficiëntie en continue levering garanderen.

"Bare Metal Cloud maakt het mogelijk om binnen enkele minuten een echt robuuste specifieke infrastructuuromgeving te bouwen ”, voegt William Bell, EVP of Products bij phoenixNAP. "De talrijke DevOps-integraties, flexBetaalbare factureringsmodellen en deskundige ondersteuning zijn slechts enkele van de voordelen die het biedt aan de moderne DevOps-gemeenschap. We zijn verheugd om Ansible-integratie aan die lijst met voordelen toe te voegen en blijven werken aan het verbeteren van de toegankelijkheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van het platform. "

De Bare Metal Cloud module kan worden gevonden in Ansible Galaxy hier.

Bare Metal Cloud is nu beschikbaar in gesloten bèta en de algemene beschikbaarheid is gepland voor eind september. Bezoek Bare Metal Cloud pagina om meer te leren.

Ansible is een geregistreerd handelsmerk van Red Hat, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.