phoenixNAP bolsters Data Security Cloud met Alert Logic Managed Detection and Response

phoenixNAP bolsters Data Security Cloud met Alert Logic Managed Detection and Response

phoenixNAP integreert Alert Logic MDR in zijn beveiligde cloud oplossing voor verbeterde risicobeoordeling en bescherming tegen cyberaanvallen

Phoenix, Arizona, 7 april 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigden vandaag een samenwerking aan met Alert Logic, de eerste SaaS-compatibele detectie- en responsprovider. Deze samenwerking wordt uitgebreid phoenixNAP's Data Security Cloud (DSC) om de marktbepalende beheerde detectie- en responsoplossing van Alert Logic op te nemen, waardoor snellere detectie van bedreigingen mogelijk is, een verbeterd vermogen om te reageren op beveiligingsincidenten en volledige en continue bewaking van het aanvalsoppervlak van een organisatie.

Data Security Cloud is phoenixNAPis klaar voor compliance cloud oplossing gebouwd voor organisaties die geavanceerde beveiliging nodig hebben of die onder strikte regelgevingsvereisten werken. Met behulp van toonaangevende hardware- en softwaretechnologieën biedt DSC kernbescherming tegen Advanced Persistent Threat (APT) en zero-day kwetsbaarheden, terwijl het uitzonderlijke prestaties garandeert. De beheerde detectie- en reactiemogelijkheden van Alert Logic voegen een waardevolle beveiligingslaag toe aan de oplossing en bieden een unieke combinatie van bekroond SaaS-beveiligingsplatform, continu onderzoek en analyse van bedreigingen en 24/7 beveiligingsexperts.

“Alert Logic stelde ons in staat om kritieke mogelijkheden aan onze toe te voegen Data Security Cloud en het nog krachtiger maken om in de behoeften van moderne organisaties te voorzien, ”zei Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Aangezien veel bedrijven niet over de middelen of kennis beschikken om de juiste bescherming te implementeren, lost DSC hun uitdaging op door gemakkelijke en betaalbare toegang tot enterprise-grade technologieën te bieden. Alert Logic bouwt voort op die waardepropositie door 24/7 beveiligingsexperts te bieden voor volledige zichtbaarheid over de IT-middelen van een organisatie, waardoor bedrijven zelfs de meest geavanceerde beveiligings- en compliance-doelen kunnen bereiken. ”

Data Security Cloud wordt geleverd op een OpEx-model, waardoor middelgrote bedrijven toegang hebben tot enterprise-grade beveiligingstechnologieën tegen een betaalbare prijs. Het is verkrijgbaar in twee abonnementen: Essentials en Advanced.

"phoenixNAP biedt zijn klanten superieure gegevensbescherming door middel van een uiterst veilige, state-of-the-art cloud infrastructuurplatform, dat middelgrote en andere bedrijven met beperkte middelen het soort beveiliging biedt dat doorgaans alleen aan grote ondernemingen wordt geboden, 'aldus Bob Lyons, CEO van Alert Logic. “De samenwerking met Alert Logic verbetert phoenixNAP's vermogen om cyberdreigingen op te sporen en erop te reageren, waardoor beveiligingsteams hiaten kunnen overbruggen en de waarschijnlijkheid of impact van succesvolle aanvallen verminderen. "

Op april 16, phoenixNAP en Alert Logic zullen samenwerken voor een webinar: "Hoe symptomen van cyberaanvallen te herkennen en de gezondheid van de infrastructuur te waarborgen." In het webinar, Jack Danahy, SVP en Chief Evangelist van Alert Logic en phoenixNAP's William Bell, SVP of Product, zal de nieuwe samenwerking bespreken en waarom beheerde detectie en respons het beste gepositioneerd is om bedrijven te helpen hun kloof op het gebied van cyberveiligheid en het steeds complexere dreigingslandschap van vandaag aan te pakken. Om u in te schrijven voor het webinar, bezoek hier.

Voor meer informatie over Data Security CloudVindt u op hier.

Over Alert Logic

Alert Logic is de eerste SaaS-compatibele leverancier voor detectie en respons (MDR), die een ongeëvenaarde beveiligingswaarde biedt. Aangezien geen enkel investeringsniveau 100% van de aanvallen voorkomt of blokkeert, moet u voortdurend inbreuken of hiaten identificeren en aanpakken voordat ze echte schade veroorzaken. Met een beperkt budget en expertise kan dit beveiligingsniveau buiten bereik lijken. Onze speciaal gebouwde technologie en het team van MDR-beveiligingsexperts beschermen uw organisatie en stellen u in staat eventuele bedreigingen op te lossen. Alert Logic, opgericht in 2002, heeft zijn hoofdkantoor in Houston, Texas, en heeft vestigingen in Austin, Cardiff, Londen en Cali, Colombia, en online op alertlogic.com. Alert Logic - onze kennis is uw voordeel.

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.