phoenixNAP Biedt directe toegang tot GridFury's IP Transit Service vanuit Phoenix Data Center

phoenixNAP Biedt directe toegang tot GridFury's IP Transit Service vanuit Phoenix Data Center

GridFury brengt carrier-connectiviteit tot stand in phoenixNAPvlaggenschip data center

Phoenix, Arizona, 19 februari 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigden vandaag de oprichting aan van GridFury-internetconnectiviteit als vlaggenschip data center in Phoenix, Arizona. Als een data center vervoerder, zal GridFury zorgen phoenixNAP's klanten met directe toegang tot haar zeer redundante netwerk tegen betaalbare prijzen.

Het IP-netwerk van GridFury, oorspronkelijk ontworpen om de veeleisende prestatie- en beschikbaarheidsvereisten van zijn beheerde infrastructuurklanten te ondersteunen, biedt nu opties voor IP-doorvoer en DIA (dedicated internettoegang) op phoenixNAP van 1 Gbps tot 10 + 10 Gbps tegen zeer concurrerende prijzen vanaf minder dan $ 1,000 per maand. Met aanwezigheid in phoenixNAP's data center, GridFury verbetert de servicestabiliteit en toegangsopties voor ons aanzienlijk data center klanten.

“We werken al jaren samen met GridFury en we zijn verheugd om het te verwelkomen als drager van ons vlaggenschip data center', Zei Ian McClarty, president van phoenixNAP. “GridFury heeft een robuuste en kosteneffectieve optie voor carrier-connectiviteit, die volgens mij onze klanten zeer waardevol zullen vinden. We kijken uit naar de toekomstige uitbreidingen van GridFury in het carrier-ecosysteem. ”

Met zijn zeer redundante lokale en langeafstands-IP-netwerk, inclusief verbindingen met meerdere Tier 1-backbones, regionale providers en uitgebreide peering, streeft GridFury ernaar om kant-en-klare connectiviteit te bieden die de relatie tussen kwaliteit en prijs opnieuw definieert. De IP-doorvoer en DIA van GridFury zijn momenteel beschikbaar vanaf vijf locaties in Arizona en Massachusetts, met phoenixNAP een strategische locatie zijn voor toekomstige uitbreiding.

Als connectiviteitshub voor Phoenix, phoenixNAP interconnecties met alle belangrijke binnenlandse en internationale glasvezelroutes. De carrier-neutrale Meet-Me-Room in Phoenix is ​​de thuisbasis van 40 netwerk-, bandbreedte- en telecommunicatiedragers in een SOC 1-, SOC 2- en PCI-gecertificeerde faciliteit. Biedt de hoogste beveiligingsstandaarden en een wereldwijd bereik (tot 15 data center locaties en PoP's), phoenixNAP ondersteunt groei van organisaties van verschillende grootte.

“Onze eerdere ervaring met phoenixNAP er was geen twijfel over mogelijk dat dit de beste locatie is voor onze uitbreiding, 'zei Jeff Wheelhouse, general manager bij GridFury. 'De operatie bij phoenixNAP is van wereldklasse, en dat wordt gedreven door de kwaliteit van hun team. We hebben enorm veel respect voor hun mensen en vertrouwen dus op hun expertise phoenixNAP was een gemakkelijke keuze om deze opwindende nieuwe fase van ons bedrijf te starten. We zijn verheugd om onze samenwerking uit te breiden en kijken ernaar uit om het hoge kwaliteitsniveau te bieden dat dat is phoenixNAP klanten verwachten. "

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.