GridFury brengt carrier-connectiviteit tot stand in phoenixNAPvlaggenschip data center

Phoenix, AZ, 19 februari 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigden vandaag de oprichting aan van GridFury-internetconnectiviteit als vlaggenschip data center in Phoenix, Arizona. Als een data center vervoerder, zal GridFury zorgen phoenixNAP's klanten met directe toegang tot haar zeer redundante netwerk tegen betaalbare prijzen.

Het IP-netwerk van GridFury, oorspronkelijk ontworpen om de veeleisende prestatie- en beschikbaarheidsvereisten van zijn beheerde infrastructuurklanten te ondersteunen, biedt nu opties voor IP-doorvoer en DIA (dedicated internettoegang) op phoenixNAP van 1 Gbps tot 10 + 10 Gbps tegen zeer concurrerende prijzen vanaf minder dan $ 1,000 per maand. Met aanwezigheid in phoenixNAP's data center, GridFury verbetert de servicestabiliteit en toegangsopties voor ons aanzienlijk data center klanten.

“We werken al jaren samen met GridFury en we zijn verheugd om het te verwelkomen als drager van ons vlaggenschip data center', Zei Ian McClarty, president van phoenixNAP. “GridFury heeft een robuuste en kosteneffectieve optie voor carrier-connectiviteit, die volgens mij onze klanten zeer waardevol zullen vinden. We kijken uit naar de toekomstige uitbreidingen van GridFury in het carrier-ecosysteem. ”

Met zijn zeer redundante lokale en langeafstands-IP-netwerk, inclusief verbindingen met meerdere Tier 1-backbones, regionale providers en uitgebreide peering, streeft GridFury ernaar om kant-en-klare connectiviteit te bieden die de relatie tussen kwaliteit en prijs opnieuw definieert. De IP-doorvoer en DIA van GridFury zijn momenteel beschikbaar vanaf vijf locaties in Arizona en Massachusetts, met phoenixNAP een strategische locatie zijn voor toekomstige uitbreiding.

Als connectiviteitshub voor Phoenix, phoenixNAP interconnecties met alle belangrijke binnenlandse en internationale glasvezelroutes. De carrier-neutrale Meet-Me-Room in Phoenix is ​​de thuisbasis van 40 netwerk-, bandbreedte- en telecommunicatiedragers in een SOC 1-, SOC 2- en PCI-gecertificeerde faciliteit. Biedt de hoogste beveiligingsstandaarden en een wereldwijd bereik (tot 15 data center locaties en PoP's), phoenixNAP ondersteunt groei van organisaties van verschillende grootte.

“Onze eerdere ervaring met phoenixNAP er was geen twijfel over mogelijk dat dit de beste locatie is voor onze uitbreiding, 'zei Jeff Wheelhouse, general manager bij GridFury. 'De operatie bij phoenixNAP is van wereldklasse, en dat wordt gedreven door de kwaliteit van hun team. We hebben enorm veel respect voor hun mensen en vertrouwen dus op hun expertise phoenixNAP was een gemakkelijke keuze om deze opwindende nieuwe fase van ons bedrijf te starten. We zijn verheugd om onze samenwerking uit te breiden en kijken ernaar uit om het hoge kwaliteitsniveau te bieden dat dat is phoenixNAP klanten verwachten. "

phoenixNAP is een Premier Service Provider in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER ONS PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior marketingspecialist
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271