GridFury brengt carrier-connectiviteit tot stand in het vlaggenschip van PhoenixNAP

Phoenix, AZ, 19 februari 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gerichte cloudinfrastructuur, dedicated servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen aanbiedt, heeft vandaag de oprichting aangekondigd van GridFury-internetconnectiviteit in hun vlaggenschipdatacenter in Phoenix , Arizona. Als provider van datacenters zal GridFury de klanten van phoenixNAP directe toegang bieden tot haar zeer redundante netwerk tegen betaalbare prijzen.

Het IP-netwerk van GridFury, oorspronkelijk ontworpen om de veeleisende prestatie- en beschikbaarheidsvereisten van zijn beheerde infrastructuurklanten te ondersteunen, zal nu IP-transit en DIA-opties (dedicated internettoegang) bieden bij phoenixNAP van 1 Gbps tot 10 + 10 Gbps tegen zeer concurrerende prijzen vanaf $ 1,000 per maand. Met een aanwezigheid in het datacenter van phoenixNAP verbetert GridFury de servicestabiliteit en toegangsopties voor onze datacenter-klanten aanzienlijk.

"We werken al jaren samen met GridFury en we zijn verheugd om het te verwelkomen als drager in ons vlaggenschip datacenter", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “GridFury heeft een robuuste en kosteneffectieve optie voor carrier-connectiviteit, die volgens mij onze klanten zeer waardevol zullen vinden. We kijken uit naar de toekomstige uitbreidingen van GridFury in het carrier-ecosysteem. ”

Met zijn zeer redundante lokale en langeafstands-IP-netwerk, inclusief verbindingen met meerdere Tier 1-backbones, regionale providers en uitgebreide peering, streeft GridFury ernaar om kant-en-klare connectiviteit te bieden die de relatie tussen kwaliteit en prijs opnieuw definieert. De IP-doorvoer en DIA van GridFury zijn momenteel beschikbaar vanaf vijf locaties in Arizona en Massachusetts, waarbij phoenixNAP een strategische locatie is voor toekomstige uitbreiding.

Als connectiviteitshub voor Phoenix verbindt phoenixNAP alle belangrijke binnenlandse en internationale glasvezelroutes. De carrier-neutrale Meet-Me-Room in Phoenix is ​​de thuisbasis van 40 netwerk-, bandbreedte- en telecommunicatiedragers in een SOC 1-, SOC 2- en PCI-gecertificeerde faciliteit. Met de hoogste beveiligingsstandaarden en een wereldwijd bereik (via 15 datacenterlocaties en PoP's) ondersteunt phoenixNAP de groei van organisaties van verschillende grootte.

"Onze eerdere ervaringen met phoenixNAP lieten er geen twijfel over bestaan ​​dat ze de beste locatie zijn voor onze uitbreiding", zegt Jeff Wheelhouse, general manager bij GridFury. “De operatie bij phoenixNAP is van wereldklasse en dat wordt gedreven door de kwaliteit van hun team. We hebben enorm veel respect voor hun mensen en vertrouwen op hun expertise, dus phoenixNAP was een gemakkelijke keuze om deze opwindende nieuwe fase van ons bedrijf te starten. We zijn verheugd om onze samenwerking uit te breiden en kijken ernaar uit om het hoge kwaliteitsniveau te bieden dat phoenixNAP-klanten verwachten. ”

phoenixNAP is een Premier Service Provider in VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanaf strategische edge-locaties over de hele wereld. De cloud, dedicated servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. PhoenixNAP biedt uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met software en op hardware gebaseerde beveiliging en ondersteunt volledig de bedrijfscontinuïteitsplanning van zijn klanten. PhoenixNAP biedt schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen met deskundig personeel om te helpen, en ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedInen YouTube voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior Marketing Specialist
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271