phoenixNAP Realiseert bijna 20% groei in Data Center Colocatieverkoop in 2020

phoenixNAP Realiseert bijna 20% groei in Data Center Colocatieverkoop in 2020

phoenixNAP ziet een toenemende vraag naar zijn data center colocatiediensten in 2020

Phoenix, Arizona, 10 november 2020 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, kondigde vandaag aan dat het op schema ligt voor het beste jaar in data center colocatieverkoop tot nu toe. Het bedrijf haalde in de eerste drie kwartalen van 20 bijna 2020 procent meer omzet uit colocatiediensten dan in dezelfde periode vorig jaar. Deze groei vestigt Phoenix verder als een strategische locatie voor data center colocatie en phoenixNAP als een van de toonaangevende dienstverleners in de regio.

Volgens Global Data Center Marktvergelijking door Cushman en Wakefield, Phoenix is ​​een van 's werelds top data center markten op basis van criteria als onroerend goed, fysieke overwegingen, milieurisico's en grondprijs. In de publicatie staat Phoenix in de top zes van markten voor stimuleringsmaatregelen van de overheid, terwijl de grondkosten tot de laagste in de studie behoren. De rampbereidheid van het gebied, de beschikbaarheid van bekwaam personeel en de bloeiende startende economie positioneren Phoenix verder als een optimale locatie voor een groeiende aanwezigheid in het zuidwesten van de VS.

Gelegen op de kruising van twee grote onafhankelijke vezelringen in Phoenix, phoenixNAP's data center is strategisch gepositioneerd om geavanceerde redundantie, uitzonderlijke connectiviteit en ongeëvenaarde stabiliteit te bieden. De faciliteit van 160,000 vierkante meter herbergt meer dan 40 binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappijen, die wereldwijde connectiviteit en netneutraliteit bieden. phoenixNAP is ook de enige AWS Direct Connect locatie in de regio, waardoor bedrijven toegang hebben tot Amazon-publiek cloud diensten via een volledig toegewijd privénetwerk.

In 2020 weer een grote hyperscale cloud dienstverlener vestigde zich in phoenixNAP's data center. Deze toevoeging wordt de komende maanden officieel aangekondigd, maar het is een andere indicator van phoenixNAPdominantie in het colocatie-ecosysteem van het zuidwesten.

'De vraag naar data center ruimte in Phoenix is ​​de afgelopen jaren gestaag gegroeid en daar zijn tal van redenen voor ", aldus Ian McClarty, President bij phoenixNAP.
“De totale servicekosten zijn relatief lager dan in de meeste nabijgelegen markten, terwijl de kans op rampen op een veel hoger niveau ligt. In vergelijking met de Californische markt biedt Phoenix bijvoorbeeld lagere servicekosten en nul risico op rampen, waardoor het een voorkeurskeuze is voor het bedienen van markten aan de Amerikaanse westkust. Dit jaar is bijzonder dynamisch met de introductie van werk vanuit huis-beleid dat veel organisaties dwong hun IT-infrastructuurkosten en beveiliging opnieuw te evalueren.
Wij geloven dat dit een van de factoren is die de toename van de vraag naar onze colodiensten heeft beïnvloed, de andere is onze voortdurende inspanning om de kwaliteit, connectiviteit en algehele beveiliging van ons aanbod te verbeteren. In de afgelopen jaren hebben we meerdere nieuwe carrier-opties toegevoegd, onze wereldwijde aanwezigheid uitgebreid en ons serviceportfolio gediversifieerd om te voldoen aan de veranderende behoeften van bedrijven over de hele wereld. "

De agressieve belastingvrijstellingen voor data center apparatuur onder de computer van Arizona Data Center Programma (CDCP) en tal van andere stimuleringsmaatregelen van de overheid maken toegang tot IT-apparatuur betaalbaar, waardoor de kosten van colocatiediensten worden verlaagd. Behalve dat het een van de snelstgroeiende data center markten, is Phoenix ook een exploderend zakencentrum. Dankzij de lage woon-, energie- en IT-infrastructuurkosten is het een betaalbare locatie om een ​​bedrijf op te zetten en te runnen.
Als een van de best gevestigde data centers in de stad, phoenixNAP biedt hoge kwaliteit data center diensten tegen opex-vriendelijke prijzen. Zijn brede portfolio aan oplossingen, bewezen betrouwbaarheid, wereldwijde connectiviteit en bekwaam personeel stellen het in staat om aan de meest uiteenlopende zakelijke behoeften te voldoen. De faciliteit in Phoenix is ​​de thuisbasis van bedrijven die actief zijn in een reeks verschillende industrieën - van ruimtevaart en genetisch onderzoek tot mediastreaming en SaaS. Het bedrijf ondersteunt ook actief lokale non-profitorganisaties door IT-middelen te doneren om hun missie te ondersteunen.

In 2020, phoenixNAP verwelkomde meerdere nieuwe colocatieklanten, waarvan sommige wereldwijd erkende bedrijven zijn. Vanwege de toegenomen vraag opent het bedrijf ook een nieuwe Meet-Me-Room in de faciliteit die de diversiteit aan beschikbare carrier-opties verder zal vergroten.

Lees verder over phoenixNAP data center colocatie in Phoenix.