TGen

CASE STUDY

TGen

Hoe TGen gebruikt? phoenixNAP's Bare Metal Cloud verzekeren Data Security en naleving

De Translationeel Genomics Onderzoeksinstituut (TGen), een filiaal van City of Hope, is een in Arizona gevestigde non-profitorganisatie die genetisch onderzoek uitvoert met het doel eerdere diagnostiek en slimmere behandelingen voor verschillende veelvoorkomende en complexe ziekten te ontwikkelen. De organisatie is toegewijd aan het analyseren van genetische componenten van neurologische aandoeningen, infectieziekten en zeldzame kinderziekten “Baanbrekend onderzoek doen met levensveranderende resultaten”.

Het instituut, opgericht in 2002, streeft ernaar om meer rationaliteit en precisie in de wereldwijde gezondheidszorg te brengen door behandelingen te personaliseren op basis van de onderliggende genetische componenten van een specifieke ziekte.

Door dergelijk uitgebreid onderzoek uit te voeren en klinische proeven uit te voeren, ontstaat een enorme hoeveelheid gegevens die de organisatie op aanvraag opslaat, verwerkt en analyseert. Om waarde uit deze gegevens te halen en de efficiëntie van onderzoek te garanderen, heeft TGen een IT-infrastructuur nodig die voldoet aan de eisen op het gebied van prestaties, beveiliging en schaalbaarheid.

"Door biologische patronen van veel voorkomende en complexe ziekten te identificeren, kunnen we helpen bij het ontwikkelen van potentiële doelwitten voor diagnose, vaccinconstructie of therapeutische geneesmiddelen. Om dit te bereiken, moeten we enorme hoeveelheden gegevens analyseren, waarvoor geavanceerde computerbronnen nodig zijn om inzichten en waarde te bieden. Intel en phoenixNAP technologieën zijn essentieel voor een efficiënte en veilige gegevensverwerking. We hebben door de jaren heen een geweldige samenwerking gehad met beide bedrijven en we zijn verheugd om het potentieel van hun technologieën verder te verkennen."

Nik Schork, Ph.D., adjunct-directeur van kwantitatieve wetenschap, TGen

UITDAGING

Door hun werk en samenwerkingen op het gebied van biomedisch onderzoek en gezondheidszorg gaat TGen regelmatig om met gevoelige en vertrouwelijke gegevens. Uitbreiding van deze samenwerkingen naar Europa bracht nieuwe compliance-eisen met betrekking tot gegevensprivacy. Het naleven van de AVG werd een grote uitdaging voor de organisatie omdat het gegevens uit meerdere wereldwijde bronnen gebruikte voor onderzoek.

Om dit probleem aan te pakken, was TGen op zoek naar een data center met een wereldwijde voetafdruk en klaar voor GDPR-compliance. De gebruikte organisatie phoenixNAP diensten in de Arizona data center, gebruikmakend van de HIPPAready- en PCI-DSS-compatibele infrastructuur voor de aanwezigheid in de VS. Voor hun in de EU gebaseerde onderzoeksprojecten hadden ze een flexbeschikbare oplossing met schaalbare bronnen en geavanceerde beveiligingsfuncties om snelle implementaties te garanderen, terwijl de vertrouwelijkheid van gegevens behouden blijft binnen de naleving van de EU-privacyregelgeving.

OPLOSSING

TGen koos phoenixNAP's colocatie en Hardware-as-a-Service oplossingen om hun gegevens te hosten en geavanceerde IT-activiteiten uit te voeren. TGen maakt ook gebruik van Bare Metal Cloud om snel fysiek te voorzien servers op wereldwijde schaal en voldoen aan hun veiligheids- en nalevingsvereisten. Binnen enkele minuten geïmplementeerd, Bare Metal Cloud servers bieden geavanceerde hardware en beveiligingsinfrastructuur die nodig zijn voor de vertrouwelijke verwerking van grote hoeveelheden gegevens.

TGen is specifiek op zoek naar het gebruik van de laatste 3rd Generatie van Intel® Xeon® Schaalbare processors (codenaam Ice Lake) dat zal beschikbaar zijn met Bare Metal Cloud vanaf mei 2021. Toegang tot Intel® Software Guard Extensions (SGX) en Intel® Trusted Execution Environment (TEE) technologie, zullen de nieuwe generatie CPU's extra bescherming bieden voor de gevoelige gegevens van TGen. De servers zal beschikbaar zijn in phoenixNAP's Amsterdam data center, waardoor TGen kan zorgen voor naleving van de AVG.

Het potentieel van 3 . benuttenrd Generatie van Intel® Xeon® Schaalbare processors en beveiligingsfuncties van Intel SGX-technologie, Bare Metal Cloud zal een omgeving bieden die maximale beveiliging combineert met geavanceerd prestatiepotentieel. Intel SGX maakt op hardware gebaseerde codering mogelijk, waarbij gevoelige gegevens worden geïsoleerd in een veilige enclave in het fysieke geheugen om codering tijdens gebruik mogelijk te maken als voorwaarde voor vertrouwelijk computergebruik. De nieuwe CPU's brengen ook aanzienlijke prestatieverbeteringen met zich mee, met een groter aantal cores en kloksnelheden, meer databasetransacties per minuut en uitzonderlijke multi-socket
processing.

Bovendien gebruikt de organisatie phoenixNAP's Encryption Management Platform (EMP) om al zijn cryptografische sleutels veilig op te slaan en te beheren. Aangedreven door Fortanix zelfverdedigend sleutelbeheer Dienst (SDKMS), stelt de oplossing TGen in staat om het beheer en de orkestratie van encryptiesleutels te vereenvoudigen. Als 's werelds eerste uniforme sleutelbeheerplatform gebouwd op HSM-grade beveiliging, biedt Fortanix een eenvoudige uniforme interface voor het beheer van encryptiesleutels, tokens en geheimen. TGen profiteert van naadloze integratie van EMP met Bare Metal Cloud voor een betere beveiliging.

"phoenixNAP's Bare Metal Cloud biedt de flexabiliteit die we nodig hebben. Snel te implementeren op meerdere locaties, het gaf ons een Europese aanwezigheid met het beveiligingsniveau dat nodig was om GDPR-compliance te garanderen. De geavanceerde functies die beschikbaar zijn met de nieuwste generatie Intel-processors en het door Fortanix aangedreven Encryption Management Platform vergroten ons vermogen om beveiligingstools die we nodig hebben te implementeren en te beheren, en dat alles met behoud van uitzonderlijke prestatieniveaus."

Glen Otero, Ph.D., VP Scientific Computing, TGen

VOORDELEN

De strategische geografische beschikbaarheid van Bare Metal Cloud servers in combinatie met geavanceerde beveiligingsfuncties en -hulpmiddelen hielpen TGen om te voldoen aan zijn AVG-compliancevereisten. De extra, gratis 20 Gbps DDoS-bescherming van phoenixNAP de hoogwaardige, meerlaagse bescherming van het platform verder verbeterd.

Eenvoudig schaalbaar en zeer aanpasbaar, met flexbeschikbare factureringsmodellen en API-gestuurde provisioning, Bare Metal Cloud is een geschikte langetermijnoplossing geworden, aangepast aan de projectgroei en -dynamiek van TGen.

gebruik Bare Metal Cloud heeft TGen in staat gesteld om regionale aanwezigheid te vestigen via een uitgebreid platform voor snel, veilig en compliant computergebruik.

"Wetende dat hun gegevens zich op een veilige en betrouwbare infrastructuur bevinden, stelt onze faculteit zich in staat zich te concentreren op hun onderzoek. Wetende dat we onze IT-resources gemakkelijk kunnen opschalen om aan hun eisen te voldoen, zorgt voor minder slapeloze nachten."

James Lowey, CIO, TGen
TGen

IN EEN OOGOPSLAG

 • CLIËNT
  TGen
 • LOCATIE
  Phoenix, Arizona
 • ZAKELIJKE FOCUS
  Onderzoeksinstituut gericht op ziekten bij de mens en biomedische ontdekkingen.
 • KWESTIE
  Voldoen aan de AVG-nalevingsvereisten voor door de EU gehoste gevoelige workloads en het opzetten van een krachtige maar veilige infrastructuur voor snelle en veilige gegevensopslag en -manipulatie.
 • OPLOSSING
  phoenixNAP's Bare Metal Cloud ingezet in Amsterdam, NL
 • RESULTAAT
  Geavanceerde bescherming voor gevoelige gegevens door middel van op hardware gebaseerde beveiliging, eigen DDoS-bescherming en eersteklas data center beveiligings infrastructuur.

Lees meer phoenixNAP's succesverhalen

Kaligent

Data Security Cloud Helps Kaligent Improve Security Posture and Reduce Infrastructure Overhead

READ MORE

itpilot ApS

Data Security Cloud Helps itpilot Establish a Secure, HIPAA-Ready Presence in the US Market

READ MORE

Glimpse

Glimpse tests its CI/CD workloads on Bare Metal Cloud to ensure faster release cycles through automated server provisioning.

READ MORE

My Party Album Inc.

Bare Metal Cloud Helps My Party Album Inc. Lower Infrastructure Spending

READ MORE

TGen

Ontdek hoe TGen gebruikt phoenixNAP's Bare Metal Cloud verzekeren Data Security en naleving

PDF downloaden