TBI & Ascent Aerospace

TBI & Ascent Aerospace

Casestudies

Hoe TBI met phoenixNAP verbeterde efficiëntie en ongeëvenaarde beveiliging voor Ascent Aerospace.

UITDAGING

De grootste uitdaging van de klant was het overwinnen van slechte, vertraagde service en ondersteuning van hun cloud infrastructuurprovider. Lange responstijden om servicetickets te openen bleken onaanvaardbaar en problematisch. De resulterende vertragingen in hun dagelijkse activiteiten waren zo groot gedurende hun multi-site footprint dat het nodig was om een ​​betrouwbaarder te zoeken cloud provider.

OPLOSSING

De klant was op zoek naar een Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -provider die ook sterke ondersteuning kon bieden voor een krachtige nieuwe turn-key oplossing die voldeed aan de branchevoorschriften en beveiligingseisen. DSC (Data Security Cloud) was de perfecte oplossing die gebruik maakte van phoenixNAPis krachtig cloud infrastructuur die ook kan beheren backups, voldoen aan veiligheidseisen en zorgen voor monitoring en zichtbaarheid voor alle verbonden systemen. Het is ontworpen als "het meest veilige platform ter wereld", om gevoelige, bedrijfskritische gegevens te beschermen en een "always-on" cloud infrastructuuromgeving voor Ascent's productie-, QA- en Dev-activiteiten. phoenixNAP'DSC zou middelen kunnen besteden aan hun virtuele cloud omgeving door deze te onderscheiden van andere workloads, waardoor een volledig privé-omgeving wordt gegarandeerd cloud computeromgeving. Op deze manier phoenixNAP 24/7/365 uptime ingeschakeld voor dagelijkse kritieke bewerkingen. Naast ons DSC-platform profiteerde Ascent Aerospace phoenixNAP's Cloud Maak een back-up met Veeam.

VOORDELEN

TBI heeft, als Master Agent, Ascent Aerospace goed advies gegeven door samen te werken met phoenixNAP's team van ingenieurs om te voldoen aan kritische SLA's, het leveren van een Data Security Cloud als het ultieme, veilige rekenmodel. DSC is gebouwd als een multi-tenant, veilig, gehost cloud infrastructuurplatform met strikte visualisatie- en segmentatiecontroles, PCI-gecertificeerd om het beste te leveren cloud veiligheid. Aangedreven door VMware, Intel en Veeam als de beste technologieleverancier-alliantie in zijn klasse, phoenixNAP kan continu kwetsbaarheden bewaken en oplossen die de integriteit van de Ascent Aerospace-infrastructuur in gevaar kunnen brengen. phoenixNAP is een VMware Verified Cloud Serviceprovider en een Veeam National Platinum CSP Partner met het hoogste niveau van Cloud Services met integratie en interoperabiliteit, waardoor u gemakkelijk toegang krijgt tot de volledige reeks mogelijkheden van cloud infrastructuur.

"Onze samenwerking met phoenixNAP heeft ons in staat gesteld de levering van belangrijke diensten aan onze gebruikers te versnellen. De oplossing geeft ons de controle die we nodig hebben zonder de last van het ondersteunen van de hele infrastructuur. Dit is de sleutel tot onze strategie om service te leveren aan een wereldwijde organisatie met een klein IT-team. Marc en het team van phoenixNAP nam de tijd om te begrijpen waar we om vroegen, maakte een oplossing op maat die zowel aan onze technische als budgettaire behoeften voldeed en werd in zeer korte tijd uitgevoerd."

Jeremy Nutting, directeur IT, Ascent Aerospace

TBI & Ascent Aerospace PDF downloaden