ServerGenie. com

ServerGenie. com

Casestudies

Hoe u het vertrouwen van consumenten kunt garanderen met een betrouwbare Data Center Aanbieder

UITDAGING

20 jaar actief zijn, ServerGenie.com toerde honderden data centers en ontmoette honderden webhostingbedrijven. Het heeft gezien data center providers kwamen en gingen en waren op zoek naar degene die de tand des tijds zou doorstaan. Dit was van cruciaal belang om het vertrouwen van klanten te kunnen garanderen, wat de belangrijkste focus is.

OPLOSSING

phoenixNAP toegewijd servers worden geleverd vanaf meerdere wereldwijde locaties en zijn beschikbaar op flexible prijsmodellen. Alle systemen worden aangedreven door toonaangevende hardwaretechnologieën, die uitstekende prestaties, geavanceerde beveiliging en verbeterde netwerksnelheden leveren. phoenixNAP's wereldwijde netwerkbackbone ondersteunt meerdere verbindingssnelheden en levert tot 2.35+ Tbps capaciteit. Geopend in 2010, phoenixNAP heeft de reputatie verworven als een betrouwbare provider die het tot op de dag van vandaag handhaaft. Dit is de belangrijkste reden waarom ServerGenie.com wendde zich ertoe om de uitdagingen waarmee het werd geconfronteerd te overwinnen. phoenixNAP's oplossingen ingeschakeld ServerGenie.com om tijd te besparen door snelle hardware-provisioning te garanderen en doelmarkten te bereiken door te voorzien servers in strategisch data center locaties.

VOORDELEN

De twee extra factoren die reden ServerGenie.com om uit te kiezen phoenixNAP waren consistentie en veiligheid. Met phoenixNAP's onmiddellijke ondersteuning, ServerGenie.com kan hun klanten betrouwbaardere diensten aanbieden. Daarnaast zorgen fysieke beveiliging, DDoS-beveiliging en een breed scala aan beveiligingsopties voor gegevensbescherming.

De cloud wordt steeds groter en ServerGenie.com is op zoek naar een grotere voetafdruk in het beheerde cloud arena. Het zal blijven innoveren en zijn diensten verbeteren om zijn klanten te helpen nog meer geld te besparen en hen in staat te stellen die besparingen opnieuw in hun bedrijf te investeren, of het nu gaat om meer marketinggeld, werknemers of fysieke expansie.

"Of het nu gaat om eenvoudige prijzen die gemakkelijk te begrijpen zijn of de uptime, consistentie is koning voor ons. Ondersteuning is snel en neemt af zodra we bellen als we hulp nodig hebben. Onze klanten moeten 's nachts goed slapen dankzij het totaalpakket van high-end data centers, high-end hardware en beheerd op het hoogste niveau ondersteunen de samenwerking van phoenixNAP en ServerGenie bieden."

Christian Henning, directeur marketing, ServerGenie. com

ServerGenie. com PDF downloaden