Sagenext Infotech

Sagenext Infotech

Hoe u IT-uitgaven kunt optimaliseren met behoud van maximale uptime

INLEIDING

Sagenext is een in de VS gevestigd cloud hostingprovider met hoofdkantoor in Augusta, Georgia. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van cloud-gebaseerde hostingoplossingen voor legaal gelicentieerde boekhoudtoepassingen zoals QuickBooks en Sage, evenals belastingtoepassingen Drake, UltraTax, TaxWise, Lacerte en ProSeries. Sagenext is actief in de VS, Canada, het VK en andere landen en helpt accountants en boekhouders de kosten van het intern uitvoeren en beheren van deze apps te elimineren.

Het leveren van zijn diensten op de cloud model, stelt Sagenext klanten in staat om overal en op meerdere apparaten toegang te krijgen tot hun belasting- en boekhoudgegevens, waardoor het voor grote teams gemakkelijker wordt om efficiënter samen te werken. Daarnaast biedt het bedrijf zijn diensten aan op basis van een zakvriendelijk abonnementsmodel, waardoor kleine en middelgrote bedrijven hun operationele kosten kunnen verlagen.

"Server aanpasbaarheid van resources, netwerkstabiliteit, prestaties, data security, en de uptime van de service zijn de belangrijkste kenmerken voor ons, zodat we onze klanten kunnen helpen vrij te werken en tegelijkertijd het beste van cloud Diensten. Daarom hebben we besloten om in te touwen phoenixNAP als onze technologiepartner."

Ned Adams, hoofd operaties, Sagenext Infotech LLC

UITDAGING

Als bedrijf dat vertrouwelijke financiële gegevens host, moet Sagenext voldoen aan strikte eisen op het gebied van beveiliging, compliance, prestaties, uptime en aanpasbaarheid van hardware. Het vinden van een gevestigde alles-in-één infrastructuurprovider was een grote uitdaging voor het bedrijf.

Sagenext was op zoek naar een wereldwijd verbonden data center leverancier die SSAE-18-gecertificeerd is, evenals HIPAA-gereed en PCI-DSS-compatibel. Het bedrijf had een technologiepartner nodig die maximaal kon leveren server uptime, netwerkconnectiviteit met lage latentie, aanpasbare hardware-opties, schaalbare bronnen en 24/7 technische ondersteuning voor een betaalbare prijs.

OPLOSSING

phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix, Arizona, voldeed aan alle vereisten van Sagenext met betrekking tot beveiliging, compliance, netwerk-uptime en redundantie. Gelegen in een rampvrij gebied, is de faciliteit SOC 2-gecontroleerd, SSAE-18-gecertificeerd en PCI-DSS-compatibel en HIPAA-gereed. Het is een maximale beveiliging data center die automatische failover-bescherming en externe off-site biedt backups, waardoor te allen tijde stabiliteit van de activiteiten wordt gegarandeerd.

Sagenext koos voor phoenixNAPis toegewijd Servers oplossing om zijn cloud hostingservice. Aangedreven door de nieuwste generatie krachtige processors, Dedicated Servers zijn in hoge mate aanpasbaar, schaalbaar en in staat om veeleisende workloads gemakkelijk aan te pakken. Geleverd met maximaal 20 GB gratis DDoS-bescherming, phoenixNAPis toegewijd Servers zorgen voor maximale server uptime voor Sagenext, zelfs in geval van een aanval, zonder extra kosten.

"phoenixNAPDe geografisch verspreide faciliteiten met beveiligingsmaatregelen op meerdere niveaus bieden automatische failover-bescherming en op afstand backups, wat zorgt voor naadloze toegang en hoge prestaties. phoenixNAP hielp ook bij het verlagen van onze operationele kosten, wat een groot pluspunt voor ons bleek te zijn."

Ned Adams, hoofd operaties, Sagenext Infotech LLC

VOORDELEN

Sagenext heeft een merkbaar ervaren server uptime-verbetering bij verhuizing naar phoenixNAPis toegewijd Servers. Zoals vastgelegd, is de uptime van de service altijd 99.99% of hoger.

phoenixNAPDe probleemloze datamigratieservice hielp Sagenext ook om de downtime tijdens het migratieproces te minimaliseren. Na verhuizing naar phoenixNAP, heeft het bedrijf verbeteringen gezien in de tijd die nodig is om accounts op de servers.

Sagenext heeft ook geprofiteerd van de 24/7 technische ondersteuning van poenixNAP, waardoor het bedrijf zich kan concentreren op de catering voor zijn klanten in plaats van tijd te besteden aan het oplossen van technische problemen.

"We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe kanalen op de wereldmarkten en we zijn er zeker van dat: phoenixNAP, gaat als onze technologiepartner een prijzenswaardige rol spelen om ons te helpen grotere hoogten te bereiken."

Ned Adams, hoofd operaties, Sagenext Infotech LLC

Sagenext Infotech PDF downloaden