Casestudies

RTB House is gespecialiseerd in nauwkeurig gerichte display-advertenties, met oplossingen voor het profileren, targeten en bereiken van de meest waardevolle e-shoppers. Dankzij de technologie kan elke online winkel, elk merk of elke fabrikant campagnes op maat uitvoeren die gepersonaliseerde berichten aan de klanten afleveren - allemaal in realtime. Het hoofdkantoor is gevestigd in Warschau, Polen, RTB House is actief in 33
markten en voert momenteel bijna 650 advertentiecampagnes uit.

UITDAGING

Als klant die tientallen dedicated huurde servers van een Europees hostingbedrijf wist RTB House dat het een oplossing nodig had die het meer controle over zijn infrastructuur zou kunnen geven.

Bovendien vereisten het eigen realtime biedingsplatform (RTB) en de algoritmen die het had ontwikkeld en geïmplementeerd voor het kopen van online advertenties een uitbreiding van de ondersteunende technologie.

De eerste basis van servers bleek onvoldoende voor de snelle groei die het bedrijf doormaakte en het ontbreken van directe controle over de IT-hardware werd nadelig voor het voortdurende succes van RTB House.

OPLOSSING

De zeer voorspelbare en efficiënte hostingomgeving binnen de phoenixNAP® Amsterdam data center locatie stelt RTB House in staat te voldoen aan de groeiende vraag van klanten.

Gebouwd volgens de behoeften en richtlijnen van RTB House, bieden de colocatie- en Hardware as a Service-oplossingen een volledige controle over de ondersteunende infrastructuur. Het upgraden van hardware kan op elk moment worden gedaan, afhankelijk van de vraag.

Bovendien is de stabiele en betrouwbare IT-omgeving op phoenixNAP helpt de dynamische groei en expansie van de activiteiten van RTB House in Europa en andere geografische markten te stimuleren.

"phoenixNAP is een bedrijf
bekend om oplossingen voor technologisch geavanceerde ondernemingen, zo denken wij over onszelf. phoenixNAP's diepgaande kennis van onze behoeften evenals flexibility heeft ons geholpen een betrouwbare technologie-infrastructuur op te bouwen die nodig is voor onze verdere ontwikkeling. ”

-Bartek Romański, Chief Technology Officer, RTB House