Case Study

RTB House is gespecialiseerd in nauwkeurig gerichte display-advertenties, met oplossingen voor het profileren, targeten en bereiken van de meest waardevolle e-shoppers. Dankzij de technologie kan elke online winkel, elk merk of elke fabrikant campagnes op maat uitvoeren die gepersonaliseerde berichten aan de klanten afleveren - allemaal in realtime. Het hoofdkantoor is gevestigd in Warschau, Polen, RTB House is actief in 33
markten en voert momenteel bijna 650 advertentiecampagnes uit.

UITDAGING

Als klant die tientallen dedicated servers huurde van een Europees hostingbedrijf, wist RTB House dat het een oplossing nodig had die hem meer controle over zijn infrastructuur zou kunnen geven.

Bovendien vereisten het eigen realtime biedingsplatform (RTB) en de algoritmen die het had ontwikkeld en geïmplementeerd voor het kopen van online advertenties een uitbreiding van de ondersteunende technologie.

De aanvankelijke basis van servers bleek onvoldoende voor de snelle groei die het bedrijf doormaakte, en het ontbreken van directe controle over de IT-hardware werd nadelig voor het voortdurende succes van RTB House.

OPLOSSING

De zeer voorspelbare en efficiënte hostingomgeving binnen de datacenterlocatie phoenixNAP® Amsterdam stelt RTB House in staat om te voldoen aan de groeiende eisen van klanten.

Gebouwd volgens de behoeften en richtlijnen van RTB House, bieden de colocatie- en Hardware as a Service-oplossingen een volledige controle over de ondersteunende infrastructuur. Het upgraden van hardware kan op elk moment worden gedaan, afhankelijk van de vraag.

Bovendien draagt ​​de stabiele en betrouwbare IT-omgeving bij phoenixNAP bij aan de dynamische groei en expansie van de activiteiten van RTB House in Europa en andere geografische markten.

"phoenixNAP is een bedrijf
bekend om oplossingen voor technologisch geavanceerde ondernemingen, zo denken wij over onszelf. phoenixNAP's diepgaande kennis van onze behoeften evenals flexibility heeft ons geholpen een betrouwbare technologie-infrastructuur op te bouwen die nodig is voor onze verdere ontwikkeling. ”

-Bartek Romański, Chief Technology Officer, RTB House