MCProHosting

MCProHosting

Casestudies

MCProHosting is een onbeheerde Minecraft-hostingprovider die premium-service biedt tegen de laagst mogelijke kosten. We maken het de eindgebruiker gemakkelijk om hun services te beheren door aangepaste gecodeerde oplossingen te bieden voor het uploaden van bestanden, het wijzigen van instellingen en het monitoren van hun servers. We bestaan ​​om een ​​revolutie teweeg te brengen in de branche van Minecraft-hosting door middel van absolute eersteklas service, ondersteuning, up-time en beheersbaarheid.

UITDAGING

Als onbeheerde Minecraft-hostingprovider was MCProHosting op zoek naar hoogwaardige Minecraft-hostingoplossingen en -diensten aan zijn eindgebruikers. Dit omvat het zorgen voor een optimale up-time en razendsnelle prestatiesnelheden, twee belangrijke factoren die MCProHosting wilde vervullen.

OPLOSSING

phoenixNAP's goedkope oplossingen, hoge redundantie en een breed scala aan producten en diensten, waaronder de premium BGP-gerouteerde bandbreedte en 1 Gbps openbare en particuliere netwerkverbindingsopties, maakte MCProHosting de beslissing om de wereldklasse te gebruiken data center en Infrastructure-as-a-Service-provider een gemakkelijke.

phoenixNAPDe extreme redundantie in combinatie met direct beschikbare ondersteuningsteams zorgden ervoor dat de diensten van de Minecraft-hostingprovider 24 × 7 online bleven terwijl de data centerDankzij de oplossingen kan het bedrijf zijn zakelijke inspanningen waar nodig uitbreiden phoenixNAP's colocatiediensten, toegewijd servers en cloud-gebaseerde aanbiedingen.

VOORDELEN

Aanvankelijk werd MCProHosting gebruikt phoenixNAPis toegewijd server opties om te helpen bij de lancering van haar bedrijf. In staat om mee te groeien met het bedrijf terwijl het bleef groeien en uitbreiden, de toegewijd server oplossingen stelde MCProHosting in staat om naar de toekomst en andere potentiële serviceopties te kijken. Vandaag verheugt MCProHosting zich op het migreren van enkele van haar systemen phoenixNAP's colocatiediensten, waardoor het uiteindelijk op lange termijn kan besparen.

"phoenixNAP's diensten hebben een belangrijke rol gespeeld bij de uitbreiding van ons bedrijf en hebben ons in staat gesteld de kosten laag te houden“

Matthew Salsamendi, CTO, MCProhosting, LLC

MCProHosting PDF downloaden