Case Study

MCProHosting is een onbeheerde Minecraft-hostingprovider die premium-service biedt tegen de laagst mogelijke kosten. We maken het de eindgebruiker gemakkelijk om hun services te beheren door aangepaste gecodeerde oplossingen te bieden voor het uploaden van bestanden, het wijzigen van instellingen en het bewaken van hun servers. We bestaan ​​om een ​​revolutie teweeg te brengen in de branche van Minecraft-hosting door middel van absolute eersteklas service, ondersteuning, up-time en beheersbaarheid.

UITDAGING

Als onbeheerde Minecraft-hostingprovider was MCProHosting op zoek naar hoogwaardige Minecraft-hostingoplossingen en -diensten aan zijn eindgebruikers. Dit omvat het zorgen voor een optimale up-time en razendsnelle prestatiesnelheden, twee belangrijke factoren die MCProHosting wilde vervullen.

OPLOSSING

De goedkope oplossingen van phoenixNAP, de hoge redundantie en een breed scala aan producten en diensten, waaronder de premium BGP-gerouteerde bandbreedte en 1 Gbps openbare en particuliere netwerkverbindingsopties, maakten de beslissing van MCProHosting om het datacenter van wereldklasse en Infrastructure-as-a te gebruiken -Serviceprovider een gemakkelijke.

phoenixNAPDe extreme redundantie in combinatie met direct beschikbare ondersteuningsteams zorgden ervoor dat de diensten van de Minecraft-hostingprovider 24 × 7 online bleven terwijl de data centerDankzij de oplossingen kan het bedrijf zijn zakelijke inspanningen waar nodig uitbreiden phoenixNAP's colocatiediensten, toegewijd servers en cloud-gebaseerde aanbiedingen.

VOORDELEN

Aanvankelijk gebruikte MCProHosting de speciale serveropties van phoenixNAP om te helpen bij de lancering van zijn bedrijf. In staat om mee te groeien met het bedrijf terwijl het bleef groeien en uitbreiden, de dedicated server oplossingen stelde MCProHosting in staat om naar de toekomst en andere potentiële serviceopties te kijken. Vandaag verheugt MCProHosting zich op het migreren van sommige van zijn systemen naar phoenixNAP's colocatiediensten, waardoor het uiteindelijk de kosten op lange termijn kan verlagen.

"De diensten van phoenixNAP hebben een grote rol gespeeld bij de uitbreiding van ons bedrijf, terwijl we de kosten laag konden houden"

-Matthew Salsamendi, CTO, MCProhosting, LLC