MCProHosting

CASE STUDY

MCProHosting

Gamen kan belastend zijn servers, zoals MCProHosting weet.

MCProHosting is een onbeheerde Minecraft-hostingprovider die premium-service biedt tegen de laagst mogelijke kosten. We maken het de eindgebruiker gemakkelijk om hun services te beheren door aangepaste gecodeerde oplossingen te bieden voor het uploaden van bestanden, het wijzigen van instellingen en het monitoren van hun servers. We bestaan ​​om een ​​revolutie teweeg te brengen in de branche van Minecraft-hosting door middel van absolute eersteklas service, ondersteuning, up-time en beheersbaarheid.

UITDAGING

Als onbeheerde Minecraft-hostingprovider was MCProHosting op zoek naar hoogwaardige Minecraft-hostingoplossingen en -diensten aan zijn eindgebruikers. Dit omvat het zorgen voor een optimale up-time en razendsnelle prestatiesnelheden, twee belangrijke factoren die MCProHosting wilde vervullen.

OPLOSSING

phoenixNAP's goedkope oplossingen, hoge redundantie en een breed scala aan producten en diensten, waaronder de premium BGP-gerouteerde bandbreedte en 1 Gbps openbare en particuliere netwerkverbindingsopties, maakte MCProHosting de beslissing om de wereldklasse te gebruiken data center en Infrastructure-as-a-Service-provider een gemakkelijke.

phoenixNAPDe extreme redundantie in combinatie met direct beschikbare ondersteuningsteams zorgden ervoor dat de diensten van de Minecraft-hostingprovider 24 × 7 online bleven terwijl de data centerDankzij de oplossingen kan het bedrijf zijn zakelijke inspanningen waar nodig uitbreiden phoenixNAP's colocatiediensten, toegewijd servers en cloud-gebaseerde aanbiedingen.

VOORDELEN

Aanvankelijk werd MCProHosting gebruikt phoenixNAPis toegewijd server opties om te helpen bij de lancering van haar bedrijf. In staat om mee te groeien met het bedrijf terwijl het bleef groeien en uitbreiden, de toegewijd aan server solutions stelde MCProHosting in staat om naar de toekomst en andere potentiële serviceopties te kijken. Vandaag verheugt MCProHosting zich op het migreren van enkele van haar systemen phoenixNAP's colocatiediensten, waardoor het uiteindelijk op lange termijn kan besparen.

"phoenixNAP's diensten hebben een belangrijke rol gespeeld bij de expansie van ons bedrijf, terwijl we de kosten laag konden houden"

Matthew Salsamendi, CTO, MCProhosting, LLC
MCProHosting

IN EEN OOGOPSLAG

 • CLIËNT
  MCProhosting
 • WEBSITE
  www.mcprohosting.com
 • ZAKELIJKE FOCUS
  Het aanbieden van premium minecraft servers voor een lage prijs. MCProHosting streeft naar topkwaliteit servers en ondersteuning, zodat u minder tijd kwijt bent aan het repareren van uw server en meer speeltijd. We zorgen ervoor dat we elke klant kunnen bedienen. MCProHosting, serverHet is op de juiste manier gedaan.
 • KWESTIE
  MCProHosting had Minecraft-gericht van hoge kwaliteit nodig
  hostingoplossingen.
 • OPLOSSING
  Phoenix NAP
 • RESULTAAT
  MCProhosting is doorgegaan
  om zijn bedrijf uit te breiden door middel van
  Phoenix NAPde colocatie
  diensten, toegewijd servers en
  cloud-gebaseerde aanbiedingen.

Lees meer phoenixNAP's succesverhalen

SpyFu

Bare Metal Cloud Helps SpyFu Eliminate AI Performance Bottlenecks and Cut Cloud Costs by 50%

READ MORE

Kaligent

Data Security Cloud Helps Kaligent Improve Security Posture and Reduce Infrastructure Overhead

READ MORE

itpilot ApS

Data Security Cloud Helps itpilot Establish a Secure, HIPAA-Ready Presence in the US Market

READ MORE

Glimpse

Glimpse tests its CI/CD workloads on Bare Metal Cloud to ensure faster release cycles through automated server provisioning.

READ MORE

MCProHosting

Ontdek hoe gaming belastend kan zijn servers, zoals MCProHosting weet

PDF downloaden